• Stránka 1 z 1
[Přijat] Lacht4n3k/SNIPER WAR
Ahoj,
tak už je to měsíc od podání mé poslední žádosti a já se to rozhodl zkusit znova a lépe.
Nick na serveru: Lacht4n3k
SID: STEAM_0:0:583486876
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=377217
Bany, které jsem dostal: Žádný, na serveru se snažím chovat slušně.
Něco o mně: Jmenuji se Honza, a jak jsem minule zmiňoval tak je mi 17 let a studuji stavební SŠ. Ve volném čase dost chodím ven, ale v momentální době trávím dost času u cska. Mám jednu fenku jménem Bella a když můžu tak si velmi rád vždy sní zajdu na procházku ať už do lesa nebo aspoň zaběhat je to plemeno Husky takže furt někde lítám aby měla pohyb
.
Proč právě já: Myslím si, že bych mám na to se stát admin a podpořit takhle chod serveru. Jelikož na SniperWaru trávím dost času každý den, tak si myslím že bych zároveň mohl zvýšit aktivitu A-Týmu. Na serveru se občas setkávám s hráči co ať už campí nebo nadávají si, a není to možné řešit PPčkem protože to nestačí na ban a hráči se uklidnit nedají.
Zkušenosti s CS:GO: na CS:GO mám cca 1700h a hackera rozeznat dokážu.
Případné poznámky: Minulý měsíc jsem byl zamítnut za nadávky, takže jsem si dával pozor a zlepšil se, taky jsem nahlásil dost lidí do PP jako důkaz že se dokážu pohybovat na fóru.
Díky za přečtení mojí žádosti a doufám, že se to tentokrát podaří
tak už je to měsíc od podání mé poslední žádosti a já se to rozhodl zkusit znova a lépe.
Nick na serveru: Lacht4n3k
SID: STEAM_0:0:583486876
Sekce, na které chci práva: Sniper War
Věk:17
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=377217
Bany, které jsem dostal: Žádný, na serveru se snažím chovat slušně.
Něco o mně: Jmenuji se Honza, a jak jsem minule zmiňoval tak je mi 17 let a studuji stavební SŠ. Ve volném čase dost chodím ven, ale v momentální době trávím dost času u cska. Mám jednu fenku jménem Bella a když můžu tak si velmi rád vždy sní zajdu na procházku ať už do lesa nebo aspoň zaběhat je to plemeno Husky takže furt někde lítám aby měla pohyb

Proč právě já: Myslím si, že bych mám na to se stát admin a podpořit takhle chod serveru. Jelikož na SniperWaru trávím dost času každý den, tak si myslím že bych zároveň mohl zvýšit aktivitu A-Týmu. Na serveru se občas setkávám s hráči co ať už campí nebo nadávají si, a není to možné řešit PPčkem protože to nestačí na ban a hráči se uklidnit nedají.
Zkušenosti s CS:GO: na CS:GO mám cca 1700h a hackera rozeznat dokážu.
Případné poznámky: Minulý měsíc jsem byl zamítnut za nadávky, takže jsem si dával pozor a zlepšil se, taky jsem nahlásil dost lidí do PP jako důkaz že se dokážu pohybovat na fóru.
Díky za přečtení mojí žádosti a doufám, že se to tentokrát podaří

-
Lacht4n3k - Amatér
[Přijat] Lacht4n3k/SNIPER WAR
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Lacht4n3k/SNIPER WAR
Zdravíčko,
Po domluvě se Skinnym jsme se dohodli, že si tě vezmu na starost já.
Takže koukám, že jsi zlepšil vyjadřování v chatu, což je fajn.
Nahlašuješ a aktivita taky dobrá.
Na steamu mě máš, takže se domluvíme tam.
Postupuješ k pohovoru a potom se uvídí, co dál..
Po domluvě se Skinnym jsme se dohodli, že si tě vezmu na starost já.
Takže koukám, že jsi zlepšil vyjadřování v chatu, což je fajn.
Nahlašuješ a aktivita taky dobrá.
Na steamu mě máš, takže se domluvíme tam.
Postupuješ k pohovoru a potom se uvídí, co dál..

-
tibcrois - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1