• Stránka 1 z 1
[V] ZAKOMPLEXOVANY DESTINY
Admin totalne ignoruje fakty, dáva bany len za svoje subjektívne názory. Neochota riešit akékoľvek problémy hráčov. Hlášky ja nemám WH alebo nevidim si nechajte pre seba. Tento admin bol x krat zrušený a teraz ide robiť mne naprieky na TTT. Na serveri SHckar aj a dostanem ban za to že na to upozorňujem(to že som dostal ban za to že som hovoril že ja som najväčšia spravodlivosť na GS, to je freeban, navyše je to pravda) Admini ako destiny su smiešní a zákázal by som takýmto zakomplexovancom banovať na mode, o ktorom nič nevedia.
Žijete nereálne životy, začnite žiť skutočný
- Tyranizator
- Zkušený
[V] ZAKOMPLEXOVANY DESTINY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZAKOMPLEXOVANY DESTINY
Admin má banovat to co vidí. Vy si stěžujete na randomy, které já nevidím pokud nejsem zrádce, a abych se slayoval na začátku každého kola, to taky zrovna není dobrý, když si chci v klidu zahrát. Ano, pěkný že je tam cheater, tak ho natoč a hoď do pp. Řeším to co vidím, což jsou v danou chvíli tvé hloupé kecy.
Za mne vše.
Za mne vše.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Nebanuj na TTT keď ani pravidlá nevieš. 2 Freebany si mu už dal a to ti nezabudnem. Ja by som tento topic nezakladal keby som nemal pravdu. Láskavo sa prestaň vyvetrávať na mne. Aj na assaulte ze sme sa vymenili, ani v tom si nemal pravdu. Ale ty si stale pôjdeš svoje aj keby si vedel, že mám pravdu. Takže žiadne za mne vše nepíš, pokiaľ tvoje konanie nebude objektívne a spravodlivé.
- Tyranizator
- Zkušený
Bol som vtedy na servery, Mišelinova neochota riešiť bežné konflikty aint no joke. Vidí, čo chce vidieť, a nerieši prakticky nič. Neustále sa odvoláva na to, aby hráči točili demo a dávali to na fórum, od čoho si tam potom ty ? Niekoľko randomov si videl, ale vlastne "nevidel". Pre nič za nič si nebol zrušený x krát.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... player=379
"2021-04-26 19:47:51 neřeším dipky. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_assault_1337"
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... player=379
"2021-04-26 19:47:51 neřeším dipky. Gamesites.cz ^Trouble in Town 1 cs_assault_1337"
- 8inch
- Kolemjdoucí
Nevidím tady žádné demo, které by dokazovalo, že je admin ignorant na fakta. Na TTT není snadné podchytit vše a to, že si admin chce zahrát, na to má nárok. Právě protože je těžké tu spoustu věcí zachytit, tak je na místě pomoc ze strany hráčů v PP. To pomůže i upozornit na problémové hráče a pak se na ně spíš dává pozor.
Bez dodání dema budu považovat za vyřešené.
Bez dodání dema budu považovat za vyřešené.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
Ako mam dodať demo o svojom voice? To je nemožné. Admin mi dal kick za: opakovane upozorňovanie na porušovanie pravidiel
Ban za vetu: Ja som väčšia spravodlivost na DIP ako admini na GS... Kde su admini ako Popel? Ten sa skutocne staral do toho, prečo mám chat, aký mám, a riešil. Tuto Miselin len uteká pred problemami a kryje sa právami. Nech dodá demo on za ban na chat nie? Vážne ja som vytočený z "neTTT" adminov že pridu banovat chat. Keby prejavil nejakú ochotu riešiť niečo, ani raz sa nedal ani na spect.
Citujem:
Proč bych chtěl na GS adminovat? Musím říct, že když jsem 3 měsíce zpátky csko odinstaloval s tím že jsem věřil že už to nikdy nezapnu, šeredně jsem se zmýlil. Ta hra mě pořád baví, pomáhat hráčům, vyhánět dipky ze serverů a tak podobně.
On ani raz neprejavil ochotu pomôcť. Ak som nepohodlný, rieši ma kickovamim? Ja mam vážne dosť vás všetkých čo klamete. Herecké výkony. Ak si chceš hrať hru na TTT tak nie ako admin, lebo si tvojim vyjadremim sypeš popol na hlavu.
Ešte raz, demo dodať neviem, lebo môj voice nepočuť na deme(ani demo nemam ale zbytočne by bolo). Mne stačí, keď nebude mať právo banovať na TTT pán z JB a bude pokoj od JB adminov
Ban za vetu: Ja som väčšia spravodlivost na DIP ako admini na GS... Kde su admini ako Popel? Ten sa skutocne staral do toho, prečo mám chat, aký mám, a riešil. Tuto Miselin len uteká pred problemami a kryje sa právami. Nech dodá demo on za ban na chat nie? Vážne ja som vytočený z "neTTT" adminov že pridu banovat chat. Keby prejavil nejakú ochotu riešiť niečo, ani raz sa nedal ani na spect.
Citujem:
Proč bych chtěl na GS adminovat? Musím říct, že když jsem 3 měsíce zpátky csko odinstaloval s tím že jsem věřil že už to nikdy nezapnu, šeredně jsem se zmýlil. Ta hra mě pořád baví, pomáhat hráčům, vyhánět dipky ze serverů a tak podobně.
On ani raz neprejavil ochotu pomôcť. Ak som nepohodlný, rieši ma kickovamim? Ja mam vážne dosť vás všetkých čo klamete. Herecké výkony. Ak si chceš hrať hru na TTT tak nie ako admin, lebo si tvojim vyjadremim sypeš popol na hlavu.
Ešte raz, demo dodať neviem, lebo môj voice nepočuť na deme(ani demo nemam ale zbytočne by bolo). Mne stačí, keď nebude mať právo banovať na TTT pán z JB a bude pokoj od JB adminov
- Tyranizator
- Zkušený
zdravíčko Tyranizator s tebou vždy na serveru bylo dost problému, dost hráčů tě nahlašuje do DC mě za nadávky v chatu a nebo ve voicu
není den aby mi aspoň jeden člověk nenapsal že nenadáváš ve voicu nebo v chatu. takže nechápu co tady řešíš začni první u sebe a pak u ostatních
na serveru jsi extrémně toxic na hráče nadáváš jim atd 

-
StyleN - Amatér
Tyranizator píše:Ako mam dodať demo o svojom voice? To je nemožné. Admin mi dal kick za: opakovane upozorňovanie na porušovanie pravidiel
Vážne ja som vytočený z "neTTT" adminov že pridu banovat chat. Keby prejavil nejakú ochotu riešiť niečo, ani raz sa nedal ani na spect.
Já myslela, že si primárně stěžuješ na to, že admin ignoroval nějaké prohřešky (což předpokládám mohl někdo z vás klidně hodit do PP jestliže to neviděl). Pokud si stěžuješ jen na to, že jsi dostal kick, pak je to v pořádku. Sama vím, že tě dokáže být dost. Chápu, že když někdo porušuje pravidla, tak to dokáže naštvat a ty jsi člověk, který to nedokáže přehlížet, ale je třeba dbát pořád nějaké etikety, i když jsem naštvaný kvůli hráčům porušující pravidla.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1