I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]D2O1/Friskyy

Příspěvekod Hurricane » 26 dub 2021, 19:09

Dobrý den.

Síce nerad ale podávam stížnost na admina Friskyy-STEAM_0:0:419645921

Popis:
Hrál jsem na výše popsaném servru.Byly jsme poslední 3 teroristé.Bylo cca. 20 vteřín před koncem kola.Já byl ve vaně a moji zbylý dva spoluhráči šli na B plant kdyžto jeden z nich měl bombu takže drop nebyl.Rozhodl jsem se jít taky na B.Vzal jsem to přes T spawn kde mě 2-3 vteřiny před koncem admin Friskyy dal slay.Na mojí otázku proč jsem ho dostal mi odpověděl že jsem měl jít položit bombu.Opakuji že drop nebyl.Pak asi po 1 nebo 2 kolech jsem mu slušně připoměl že nejdřív by měl hráče upozornit předtím než dostane slay.A že si tenhle můj fakt může nastudovat v admin sekci.Vím to protože jsemzde byl 2x taky admin.Následně jsem za tohle mé "upozornění" dostal kick.Já bych ho i pochopil kdyby to udělal hráči který neustále campí a jsou s ním problémy ale dovolím si tvrdit že já ním nejsem což může několik zdejších adminů který mě znají i potvrdit.Navíc jak už jsem psal drop nebyl,bombu jsem neměl a slay jsem dostal 3 vteřiny před koncem.A dle mě moje "upozornění" na jeho chybu za které jsem byl následně "odměněn" kickem bylo nespravedlivé.

Předem děkuji za vyřízení mojí stížnosti.

S pozdravem [RR]Hurricane.
„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
Hurricane
Pokročilý
Pokročilý

[Vyriešené]D2O1/Friskyy

od Rumcajz » 26 dub 2021, 19:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: D2O1/Friskyy

Příspěvekod Friskyy » 26 dub 2021, 19:36

Dovolím si přiložit demo z dané hry.

V čase 112:05, kdy jsem tě začal spectovat, jsi byl na longu a koukal někde na mid. Poté jsi šel na T spawn peakovat taktéž mid. Přičemž bomba byla na B, absolutně nechápu, co jsi tam dělal, jako ex admin určitě umíš používat radar tak nevím co jsi dělal ve vaně když jsi jistě věděl že je bomba na B. Dostal jsi tedy lehký slay na upozornění (navíc nevím proč jsi tak vyšiloval když jsi VIP, tudíž jsi nic neztratil :)). Kick jsi dostal za ty tvé blbé připomínky (viz níže).I přesto, že jsem ti psal ať nepíšeš kraviny, tak jsi stále měl potřebu se navážet.

2021-04-26 19:44:14 Nebud k smichu... Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2021-04-26 19:44:34 Asi zacatecnik,vid'?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2021-04-26 19:46:40 Tak nevimn o co ti jde. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2021-04-26 19:46:45 Nejaky komplex snad?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2021-04-26 19:47:24 A co ted defuse?. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2021-04-26 19:49:46 Jeste ji dropni...a pak poucuj...,. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
2021-04-26 19:51:51 To mas v pravidlech v admin sekci. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2

Ode mne vše.
2021-04-26 19:51:57 Mel by sis je nastudovat. Gamesites.cz ^Dust2 Only #1 de_dust2
Bez ohledu na to jak jsi šílený, vždy existuje někdo, kdo tvoje šílenství dokončí.

https://steamcommunity.com/profiles/76561198799557570/
Friskyy
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod Hurricane » 26 dub 2021, 21:01

To že jsem byl na T spawnu jsem napsal výše.Tvůj zmíněný "lehký" slay (nic jako lehký slay neexistuje,možná tak slap) si mi udělil ve chvíli když jsem odcházel na B což je i vidět protože jsem byl už za T spawnem (za tou bránou) což je vidět i na demu.Takže účel toho slay-u silně spochybňuji.To že nechápeš co jsem dělal ve vaně je nepostatný.Mimochodem v tu chvíli byly moji 2 spoluhráči na CT spawnu takže jsem nevěděl zda půjdou na A či na B takže z mého pohledu to že jsem byl ve vaně bylo celkem pochopitelný protože jsem si myslel že půjdou plant A když už to je blíž a když podle radaru mohli tušit že long kryju. A co se týče toho mého "navážení" na tebe...Žádná urážka nepadla.A ty jakožto zkušený admin by sis měl vědět udržet chladnou hlavu a nenechat se "vytočit" takovými větami.Já jsem nikdy nikoho neurážel ani nepoužil fráze které by mohli někoho naštvat nebo urazit.Takže oba jsme se vyjádřili podle svého a teď už to necháme na kompetentních aby to vyřešili.
„ S úsměvem můžete dojít daleko. Ještě dále můžete dojít s úsměvem a zbraní. "Al Capone"
Hurricane
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod eXtr3mer » 28 dub 2021, 23:46

Na začiatok treba povedať, že bomba bola pred B od začiatku kola, pričom hráč s bombou tam kempil takmer minútu bez nejakej ďalšej snahy a až tesne pred koncom kola ju šiel položiť... Preto riešiť nejaký radar a pozíciu bomby v tomto prípade nedáva zmysel. Obaja ste šli na long, s tým rozdielom, že admin zomrel v snahe dostať sa na A, zatiaľ čo hráč sa rozhodol vrátiť späť na spawn, kde už dostal slay...
Myslím, že reakcia na problém s plantom mohla prísť o niečo rýchlejšie - ako od hráča, tak od admina. Admin na to mohol upozorniť hráča alebo dokonca celý team, keďže ako som písal na začiatku, tak bomba väčšinu času kola kempila. Slay hráča bol v tomto prípade zbytočný a celé sa to dalo vyriešiť o niečo lepšie...

Hurricane píše:A co se týče toho mého "navážení" na tebe...Žádná urážka nepadla.A ty jakožto zkušený admin by sis měl vědět udržet chladnou hlavu a nenechat se "vytočit" takovými větami.Já jsem nikdy nikoho neurážel ani nepoužil fráze které by mohli někoho naštvat nebo urazit.

Možno si ho neurazil priamo, ale ponižovať admina pred plným serverom písaním o komplexoch a spochybňovať tak jeho konanie nebolo úplne vhodné :) Navyše nie si adminom už nejakú dobu, takže nevieš povedať, či sa nejaké postupy nezmenili :)

Sťažnosť čiastočne oprávnená
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy