• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva / Svycar
Nazov: Žiadosť o admin práva / Svycar
Ahoj GS, rád by som požiadal o admin práva na Public serveroch.
Nick v hre : Svycar, kdybych byl na svahu
Nick na fóre : Svycar
Profil na fóre : svycar-u72803.html
Vek : 25
Steam nick : Slim~
Steam ID : STEAM_0:0:55031765
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=38371
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, žiadny ban som nedostal. Ak áno, v minulosti za nadávky, je mi to ľúto - poučil som sa
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Marko a študujem na VŠ. Vo voľnom čase si rád prečítam knihu, sledujem všetko čo má edukačný charakter, občas vybehnem na futbal a samozrejme si rád zahrám CS.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Milujem CS a samozrejme keď sa hrá podľa pravidiel bez cheatovania a neprimeraných emócií, kvôli čomu som už pár krát kontaktoval adminov aj na iných serveroch, aby podobné správanie zamedzili. Rád by som na serveroch dohliadal na dodržiavanie týchto pravidiel a aj preto sa chcem stať adminom. Chcem sa podieľať na chode portálu a pomáhať všade tam, kde sa len bude dať. Samozrejme chcem byť prínosom.
Veľmi pekne ďakujem za prečítanie a posúdenie mojej žiadosti. Pevne verím, že bude kladne vyhodnotená
Ahoj GS, rád by som požiadal o admin práva na Public serveroch.
Nick v hre : Svycar, kdybych byl na svahu
Nick na fóre : Svycar
Profil na fóre : svycar-u72803.html
Vek : 25
Steam nick : Slim~
Steam ID : STEAM_0:0:55031765
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... ayer=38371
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, žiadny ban som nedostal. Ak áno, v minulosti za nadávky, je mi to ľúto - poučil som sa

Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Marko a študujem na VŠ. Vo voľnom čase si rád prečítam knihu, sledujem všetko čo má edukačný charakter, občas vybehnem na futbal a samozrejme si rád zahrám CS.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Milujem CS a samozrejme keď sa hrá podľa pravidiel bez cheatovania a neprimeraných emócií, kvôli čomu som už pár krát kontaktoval adminov aj na iných serveroch, aby podobné správanie zamedzili. Rád by som na serveroch dohliadal na dodržiavanie týchto pravidiel a aj preto sa chcem stať adminom. Chcem sa podieľať na chode portálu a pomáhať všade tam, kde sa len bude dať. Samozrejme chcem byť prínosom.
Veľmi pekne ďakujem za prečítanie a posúdenie mojej žiadosti. Pevne verím, že bude kladne vyhodnotená

-
Svycar - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva / Svycar
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva / Svycar
2021-04-19 21:48:02 dost sračkovske servery. Gamesites.cz ^Dust2 Only #2 de_dust2
Čo mi povieš k tomuto?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj, samozrejme narážal som na fakaheda servery, keďže po určitej dennej dobe sú pravdepodobne kvôli náporu hráčov servery nehrateľné (lag/lagy každých 15 sekúnd) v čom v daný moment, hodnotiac podľa reakcií, so mnou súhlasil celý server. Proti GS ako portálu samozrejme nič nemám, ostatne sa tam rád vraciam hrať aj napriek niekedy až neúnosnej aktivite cheaterov a rôznych "individualov", ktorí prišli na server testovať trpezlivosť svojich spoluhráčov. 

-
Svycar - Kolemjdoucí
V tvojom chate sa nachádzajú aj ďalšie veci, ktoré by tam budúci admin nemal mať
Navyše admini s tebou nemajú úplne pekné skúsenosti zo serveru... Dám ti teda trochu času na zlepšenie týchto nedostatkov, o mesiac to môžeš skúsiť znovu 
Zamietnuté

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté]Žiadosť o admin práva / Svycar
V poriadku, ďakujem za odpoveď 

-
Svycar - Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1