• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] stalky/ttt1/neriesenie veci
dneska na servery o case 2021-04-27 16:23:31 som dostal cisto ze random pricom admin stalky sa na mna pozeral bohuzial to bola zena tak nespravil nic , hovoril som si ok prezijem to do chatu pisal nieco take ze som dip hráč a podobne omacky ze ma nebude riesit ze je mu to jedno ze som dostal random , dalsiu mapu som dostal v case 2021-04-27 16:31:50 nahitované od detektíva z 100 na 2 zivoty pricom stalky to videl kedze sa nevyjadril ze to nevidel ale zacal pisat do chatu dalsie mega omacky ako https://ctrlv.link/SjQJ ; https://ctrlv.link/N3sV
netrapi ma nejaky 10 minutovy ban ktorý si musel dat aby zahral formu trapi ma to ze ked tam niekto len hitol nemenovanu hracku tak uz sa vypytoval jak blb ale ked mna nahituje na 2hp tak povie "mna to netrapi"
prosim aspon naucte tohto admina pojmu "dip" "dipkar" a "retard" dakujem x)
netrapi ma nejaky 10 minutovy ban ktorý si musel dat aby zahral formu trapi ma to ze ked tam niekto len hitol nemenovanu hracku tak uz sa vypytoval jak blb ale ked mna nahituje na 2hp tak povie "mna to netrapi"
prosim aspon naucte tohto admina pojmu "dip" "dipkar" a "retard" dakujem x)
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[Vyřešeno] stalky/ttt1/neriesenie veci
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: stalky/ttt1/neriesenie veci
Ty si asi absolutne mimmo ze ?:D na tebe to vubec nebylo ale okej chtel sem vyresit ty dva drip co tam byli tebe by meli naucit i čist i podobne
hej 10minutovy ban dostavas za sve chovani nebo ho mas jak dobytek 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
https://ctrlv.link/hZYh hej a preto si mi odpovedal na moje vety ale nie mna si neriesil a riesil si 2 "dip hráčov" 30 minut alebo kolko 2 mapy dokonca to je nazaplkanie celkom absolutne si sa nevyjadril k tematu , "NEPIS TALENT NIKOHO TO NEZAUJIMA " je fakt veta ktora neni urcena ani mne ze ?

-
talenthunter - Zkušený
Ja sem prisel na mapu na posledni dve kola dobre , nebo tam byli dva dip pote co sem to napsal ja tak ty ses hned ozval kks
ty si asi extreme mimo
ale dobre vic te netreba resit jeste ten tvuj spam voicu se poresi pak 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
2021-04-27 16:21:20 Connect
2021-04-27 16:47:14 Disconnect
Mne to ako 2 kolá nepripadá
a co tak riesit tvoju nechopnost a trapnosť ze zenu nechas robit si co chce lebo je zena a ty kominukujes prvykrat so zenou , pred tvojimi ocami po mne strielala 10 sekund a ty napises ze ta to netrapi ze som dip ?? To už asi nič no radsej. Mas nejasne vyjadrenia ktore maju vypovednu hodnotu cislo 0 , odbocujes od tém a takto by som mohol pokracovat , takze si precitaj staznost este raz a napis aspon prvykrat v zivote nieco zmysluplnejsie ako toto
2021-04-27 16:47:14 Disconnect
Mne to ako 2 kolá nepripadá
a co tak riesit tvoju nechopnost a trapnosť ze zenu nechas robit si co chce lebo je zena a ty kominukujes prvykrat so zenou , pred tvojimi ocami po mne strielala 10 sekund a ty napises ze ta to netrapi ze som dip ?? To už asi nič no radsej. Mas nejasne vyjadrenia ktore maju vypovednu hodnotu cislo 0 , odbocujes od tém a takto by som mohol pokracovat , takze si precitaj staznost este raz a napis aspon prvykrat v zivote nieco zmysluplnejsie ako toto
a sem prisel na mapu na posledni dve kola dobre , nebo tam byli dva dip pote co sem to napsal ja tak ty ses hned ozval kks

-
talenthunter - Zkušený
Dobre vidim ze stebou to je horis jak z deckem opravdu za prve sem ti nepsal nic na tebe nic ze si dip ty ses sam ozval jak ovečka tak enchapu moc
DD dobre druhe co tu davas jakych 20 min ze sem tam byl ckj neco ti ukazu tych 20 min
vidim ze i tohle ti dela problem :
2021-04-27 16:22:23 Pripojil sem se
2021-04-27 16:29:04 Konec mapy assault kde sem prisel takze ano dekuji ti za tvyhc 20 minut nize uvedenych jeden dip dostal ban druhy kick takze dekuju

2021-04-27 16:22:23 Pripojil sem se
2021-04-27 16:29:04 Konec mapy assault kde sem prisel takze ano dekuji ti za tvyhc 20 minut nize uvedenych jeden dip dostal ban druhy kick takze dekuju

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
JA SOM SA SAM OZVAL? napisal som do chatu 3 vety a potom si napisal "nepis dip" nikto iny tam nic nenapisal ?? si uz mental ?
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=3061 toto su tvoje hlstats keby nevies neviem odkial si zobral hentake cisla ale samozrejme ja sa tomu nerozumiem , normalne sam seba klames a este si myslis jaky budes frajer na servery si bol vyse 25 min a nehovorim o tom ze si potreboval 10 minut nato aby si dal ban za random tvojej paničky ktorá si ta mojká jak psa a asi to neni porovnanie , logiku mas podobnu jak niektorý x) a druhemu si dal az kick wow pozor to ta mam akoze uznat? preco si nedal ban tým hráčom ktorý mne dali random aha , to by panicka asi nebola rada keby jej pes dá ban co ??? bohuzial no
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_137090 ... layer=3061 toto su tvoje hlstats keby nevies neviem odkial si zobral hentake cisla ale samozrejme ja sa tomu nerozumiem , normalne sam seba klames a este si myslis jaky budes frajer na servery si bol vyse 25 min a nehovorim o tom ze si potreboval 10 minut nato aby si dal ban za random tvojej paničky ktorá si ta mojká jak psa a asi to neni porovnanie , logiku mas podobnu jak niektorý x) a druhemu si dal az kick wow pozor to ta mam akoze uznat? preco si nedal ban tým hráčom ktorý mne dali random aha , to by panicka asi nebola rada keby jej pes dá ban co ??? bohuzial no

-
talenthunter - Zkušený
Dobre vidim ze ty si extrem na hlavu asi
stebou uz se dal bavit nebudu to je jak z nekym z polepsovny mej se 

-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení] stalky/ttt1/neriesenie veci
Sorry za moje vyjadřovani ale ruply mi už nervy , ja jsem tam prisel protoze tam nesutale hrajou dip a proto jsem se soustredil jen na ne behem tech dvou kol byli pryc , pokud jde o ten random tak v tu chvili sem si ho vubec nevsiml a nijak ho nezaregistroval pokud mas dukaz na ten random muzes ho v klidu dat do pp ja nemuzu resit neco na co nemam dukazy a pod nikdy sem nedal ban jen tka bez dukazu
-
Stalkyy01 - CS 1.6 Admin
Re: [V řešení] stalky/ttt1/neriesenie veci
Zdravím,
přítomnost DIP hráčů na serveru je vždy nepříjemná jak pro hráče, tak zejména pro adminy, kteří kolikrát nedělají nic jiného a tak se snadno stane, že admin přehlédne něco jiného. Zejména random je snadné přehlédnout i za normálních okolností, protože se člověk musí hodně soustředit na hru. Proto mu tuhle maličkost jistě odpustíš a příště se pojistíš a budeš rovnou natáčet demo, abys to případně mohl dát do PP.
Co se týče adminovo vyjadřování, tak na to byl upozorněn a příště určitě bude postupovat (komunikovat) lépe.
Vyřešeno.
přítomnost DIP hráčů na serveru je vždy nepříjemná jak pro hráče, tak zejména pro adminy, kteří kolikrát nedělají nic jiného a tak se snadno stane, že admin přehlédne něco jiného. Zejména random je snadné přehlédnout i za normálních okolností, protože se člověk musí hodně soustředit na hru. Proto mu tuhle maličkost jistě odpustíš a příště se pojistíš a budeš rovnou natáčet demo, abys to případně mohl dát do PP.
Co se týče adminovo vyjadřování, tak na to byl upozorněn a příště určitě bude postupovat (komunikovat) lépe.
Vyřešeno.
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
-
Dandeenka - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1