• Stránka 1 z 1
[Vyriešené] Bob_Kok free move / JB #2
Název tématu [Server / Nick admina]: Jailbreak #2, Bob_Kok
Odkaz na Steam profil admina: STEAM PROFIL
Popis situace/prohřešku admina: Admin je na můstku pro ct, jdu za ním, ale bohužel dostanu lag a zůstanu stát mezi dveřma, Bob nemůže projít a nevyřeší to jinak, než movem zpátky do T. Nemluvě o tom, že opět skákal do simonování. Mimo téma jsem od něho dostal jednou move za to, když jsem mu řekl, ať nemluví, když jsem simonoval a on mi do toho neustále skákal zbytečnýma poznámkama, bohužel v tu dobu gamesites dema nešly a tudíž jsem ho nemohl nahlásit. Jelikož je toto od něho už 2. zbytečný move, nedokázal jsem se udržet svoje emoce na uzdě, za což se omlouvám. Dle mého názoru se poté rafinovaně omluvil, aby se vyhnul případnému postihu, protože vím, že hráč má na mě averzi.
Důkaz o jeho pochybení: LINK
Odkaz na Steam profil admina: STEAM PROFIL
Popis situace/prohřešku admina: Admin je na můstku pro ct, jdu za ním, ale bohužel dostanu lag a zůstanu stát mezi dveřma, Bob nemůže projít a nevyřeší to jinak, než movem zpátky do T. Nemluvě o tom, že opět skákal do simonování. Mimo téma jsem od něho dostal jednou move za to, když jsem mu řekl, ať nemluví, když jsem simonoval a on mi do toho neustále skákal zbytečnýma poznámkama, bohužel v tu dobu gamesites dema nešly a tudíž jsem ho nemohl nahlásit. Jelikož je toto od něho už 2. zbytečný move, nedokázal jsem se udržet svoje emoce na uzdě, za což se omlouvám. Dle mého názoru se poté rafinovaně omluvil, aby se vyhnul případnému postihu, protože vím, že hráč má na mě averzi.
Důkaz o jeho pochybení: LINK
-
nastyy - Kolemjdoucí
[Vyriešené] Bob_Kok free move / JB #2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bob_Kok free move / JB #2
Hej kluku, chápu, že tu adminujou jen kokoti, ale musíš jim to vyčasovat. GS jde do sraček (né,že by předtím nebylo žj)
- Spartickka3
- Kolemjdoucí
jinak ten move byl na začátku mapy, zapomněl jsem to tam dodat.
-
nastyy - Kolemjdoucí
Hoj,
hned co jsem se napojil na server, tak jsi měl zase klasicky poznámky k mému příchodu. To nemluvě, že jsem ti dal nespočet upozornění, kicku a i mute jsi dostal... Je to prakticky při každém mém napojení na server, že?
O tom, zda jsi dostal opravdu lag, můžeme jen spekulovat, to by mohl napsat každý, že?
Takže situace se měla tak, že po mně šlo Tčko a já neměl náboje a blokoval jsi mě při vchodu do zbrojky, tak jsem tě upozornil,
ať mě neblokuješ a nic se nedělo, tak jsem ti dal slay. Tu nastává ten jediný problém a to je ten, že jsem ti nedal slay, ale move o čemž jsem nevěděl... za což jsem se ti i ihned na serveru omluvil, jak jsem to zjistil.
No, ale nebyl bys to ty, aby jsi to jen tak nenechal (a to si dovolím říct, že by došlo i se slayem) a přihodil sis klacky do ohně.
Za což jsem ti dal desetiminutový mute ban.
Za mě jsi mě schválně blokoval, abych umřel a pak kryl to tím, že jsi dostal lag. Potom jsem ti dal nešťastný move místo slaye, no ale jak se vzápětí znovu ukázalo, Zákaz k CT bys dostal tak či tak po tom tvém slovníku.
Na serveru jsem se ti za to omluvil, ale omlouvám se ti tu znovu, a doufám, že omluvu přijmeš aspoň zde, když ne na serveru.
S pozdravem,
Bob_Kok
hned co jsem se napojil na server, tak jsi měl zase klasicky poznámky k mému příchodu. To nemluvě, že jsem ti dal nespočet upozornění, kicku a i mute jsi dostal... Je to prakticky při každém mém napojení na server, že?
2021-04-26 19:34:48 jezis tenhleten degenerat je tady. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_kwejsi_v4
O tom, zda jsi dostal opravdu lag, můžeme jen spekulovat, to by mohl napsat každý, že?
Takže situace se měla tak, že po mně šlo Tčko a já neměl náboje a blokoval jsi mě při vchodu do zbrojky, tak jsem tě upozornil,
ať mě neblokuješ a nic se nedělo, tak jsem ti dal slay. Tu nastává ten jediný problém a to je ten, že jsem ti nedal slay, ale move o čemž jsem nevěděl... za což jsem se ti i ihned na serveru omluvil, jak jsem to zjistil.
No, ale nebyl bys to ty, aby jsi to jen tak nenechal (a to si dovolím říct, že by došlo i se slayem) a přihodil sis klacky do ohně.
2021-04-26 19:46:21 jsi kokot?. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:46:15 ????. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:48:12 uvidíme se na forku. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:48:07 bobíku snad už budou fungovat dema. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:46:54 konino. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:46:51 už 2. free move. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:46:47 tvuj zivot je fakt smutnej. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:46:26 já byl v lagu. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 19:49:00 ani to nezkoušej. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
2021-04-26 20:01:41 na forum jdes tak i tak. Gamesites.cz ^JailBreak #2 | !knife !ws !gloves jb_undertale_v1e
Za což jsem ti dal desetiminutový mute ban.
Za mě jsi mě schválně blokoval, abych umřel a pak kryl to tím, že jsi dostal lag. Potom jsem ti dal nešťastný move místo slaye, no ale jak se vzápětí znovu ukázalo, Zákaz k CT bys dostal tak či tak po tom tvém slovníku.
Na serveru jsem se ti za to omluvil, ale omlouvám se ti tu znovu, a doufám, že omluvu přijmeš aspoň zde, když ne na serveru.
S pozdravem,
Bob_Kok
"No pain, no gain."
-
Atilos - CS:GO Admin
No dobře, omluvu přijímám, jsme přeci jen už dospělí lidé a nebudeme tu diskutovat o tom, jestli jsi mě movnul schválně nebo ne a jestli to lag byl nebo nebyl, to by nikam nevedlo. 

-
nastyy - Kolemjdoucí
Ahoj,
admin sa ti ospravedlnil, že ti nechcel dať move.
Admin si dá nabudúce väčší pozor na to aké tlačidlo kliká, ty si na druhú stranu dáš väčší pozor na ten chat !
Vyriešené.
admin sa ti ospravedlnil, že ti nechcel dať move.
Admin si dá nabudúce väčší pozor na to aké tlačidlo kliká, ty si na druhú stranu dáš väčší pozor na ten chat !
Vyriešené.
-
KhalDenny - Spamer
Spartickka3 píše:Hej kluku, chápu, že tu adminujou jen kokoti, ale musíš jim to vyčasovat. GS jde do sraček (né,že by předtím nebylo žj)
Prosímtě, chtěl bych vidět tebe jak by sis prošel X dem s tím že bys musel nad každým strávit cca půl hodiny než bys našel kdo co a jak porušil... proto mají časování, jen přeci ty by sis měl pamatovat kdy to cca bylo takže pro tebe bude snadnější si demo dohledat kdežto pro admina který u toho nebyl a musí to řešit to je těžší, a ne osobně si nemyslím že GS jde do sraček jak sám zmiňuješ, je rozhodně lepší než většina konkurenčních herních portálů

So, tell me, what is it you truly desire?
War, war never changes, whatever form it takes, YOU HAVE to FIGHT!

-
ryvexin - Amatér
• Stránka 1 z 1