I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Stížnost z části oprávněná] Klasicky TTT admin / Vosam

Příspěvekod NotTera » 02 kvě 2021, 17:40 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: VOSAM X-GOD
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561199110710693/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:

1. Hráč dostane random od Cheatera a vosam se ho zeptá proč si ho zabil? A cheater mu odpoví protože jsem dostal info, pak mu tam řekneme že afkoval ale admin ví svoje a řekne že neafkoval ,ale situaci vyhodnotí tak že mu - karmu neodebere a ani ho neupozorní.

2. Ze začátku kola hráč Only nadává a upozornění ze strany Vosama zní „ Nespamuj ten voice “

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/TT ... _sg.dem.gz

Načasování: 13:47 - 16:00

Poprosím vysvětlete akademikovi, že když někdo řekne příklad (Only řekne Tero pokud to nejsi ty tak řekni že to je Prox(Innocent) a Proxi pokud to nejsi ty tak řekni že je to Tera(Traitor). ) Na serveru žije 8 lidí a z ničeho nic prox umře, takže je jasný že je to Tera a teru zabije nějaký innocent. Vosam upozorní onlyho protože špatně vyhodnotil situaci ( protože na serveru to mohl být kdokoliv ) a innocentovi který zabil Teru tak odebere -25 karmy protože dal random.

Vosame je hezký že máš práva na TTT, ale alespoň bys mohl řešit situace a ne se rýpat v nose, možná na vás budou mít hráči jinačí pohled a nebudou to tam trollit.

PS. jarypo je frajer
https://imgur.com/a/MvmIZtP
NotTera
Zkušený
Zkušený

[Stížnost z části oprávněná] Klasicky TTT admin / Vosam

od Rumcajz » 02 kvě 2021, 17:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Klasicky TTT admin / Vosam

Příspěvekod VosamL9 » 02 kvě 2021, 18:25

Ahoj Tero

1. Hráč Cheater viděl jak T střílí po I a dokonce po něm střílel také. Tudíž to radnom nebyl. Cheatera jsem se zeptal, proč zabil T a ten mi řekl, že dostal info. Poté jsem se podíval do konzole a viděl jsem, že to T nahitovalo I a došlo mi, že to mohl vidět a taky že to viděl. Dále jste mi říkali, že byl AFK já řekl, že nebyl a taky nebyl :)

2. Hráč spamoval voice, ale nadávky padly jen z vaší strany a na to jsem vám řekl - uklidni se - Onlymu jsem řekl ať nesmapuje voice, jako nadávky mi to teda rozhodně nepřišlo ;)

Přeji hezký zbytek dne.
Vosam

PS: Jarypo není frajer, ale Legenda
Obrázek
VosamL9
Pokročilý
Pokročilý

Re: Klasicky TTT admin / Vosam

Příspěvekod GuHHH666 » 02 kvě 2021, 18:49 VIP

1. Měla padnout -karma, z toho co adminovi řekl. Admin nemohl vědět, že si na něho koukal jak popsal, tohle viděl čistě z dema.

2. U druhé situace nevidím žádný problém.

Adminovi bylo na ts domluveno jak se v takových situacích má chovat.

Stížnost z části oprávněná
GuHHH666
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy