• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva / TukaSaurus / Saurus
Ahojte, rád by som požiadal o admin práva na: Public, Dust2 Only a GunGame serveroch
Presnejšie: Public Server #1 a #2 a Dust2 Only #1 a #2 a GunGame #1 a #2 serveroch (hrávam na 99% tieto)
Nick v hre : Saurus
Nick na fóre : TukaSaurus
Profil na fóre : tukasaurus-u72889.html
Vek : 34
Steam nick : pista319 / Saurus
Steam ID : https://steamcommunity.com/id/pista319/
STEAM_0:1:56192515
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, zatiaľ som žiadny ban nemal
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Štefan, som absolvent vysokej školy s titulom Ing. Momentálne už 11 rokov pracujem u mobilného operátora. Po práci a popri rodine rád relaxujem u PC na CS 1,6, alebo Crysis alebo Anno a podobne ale 90% je to CS 1,6.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Strašne rád relaxujem u CS a rád by som sa podieľaľ na na chode portálu, a pomáhal ho chrániť ako sa len bude dať a snažiť sa byť prínosom. V mojom veku je to už o relaxe a nie snahe si niečo dokázať - nahánať skóre či rôzne "stats", proste mám rád tu hru ale nemám rád ak ju niektorý experti úmyselne kazia a nepomáha na nich ani dobré slovo.
Ďakujem.
Presnejšie: Public Server #1 a #2 a Dust2 Only #1 a #2 a GunGame #1 a #2 serveroch (hrávam na 99% tieto)
Nick v hre : Saurus
Nick na fóre : TukaSaurus
Profil na fóre : tukasaurus-u72889.html
Vek : 34
Steam nick : pista319 / Saurus
Steam ID : https://steamcommunity.com/id/pista319/
STEAM_0:1:56192515
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Nie, zatiaľ som žiadny ban nemal
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Štefan, som absolvent vysokej školy s titulom Ing. Momentálne už 11 rokov pracujem u mobilného operátora. Po práci a popri rodine rád relaxujem u PC na CS 1,6, alebo Crysis alebo Anno a podobne ale 90% je to CS 1,6.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Strašne rád relaxujem u CS a rád by som sa podieľaľ na na chode portálu, a pomáhal ho chrániť ako sa len bude dať a snažiť sa byť prínosom. V mojom veku je to už o relaxe a nie snahe si niečo dokázať - nahánať skóre či rôzne "stats", proste mám rád tu hru ale nemám rád ak ju niektorý experti úmyselne kazia a nepomáha na nich ani dobré slovo.
Ďakujem.
- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva / TukaSaurus / Saurus
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
Re: Žiadosť o admin práva / TukaSaurus / Saurus
TukaSaurus píše:Presnejšie: Public Server #1 a #2 a Dust2 Only #1 a #2 a GunGame #1 a #2 serveroch (hrávam na 99% tieto)
Ahoj, za posledný mesiac nemáš dokopy na týchto serveroch nahratých ani 5hod.

Dokážeš túto aktivitu o niečo zvýšiť?
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
??? Whaaaat ???
:D:D Nevidim v tom nejmenši problem jen se mi zda ze....
to asi neco nesedí lebo za posledny tyden jsem hral iba CS a jen predevcirem jsem nahral asi 3hod. a asi den predtym 1 nebo 2....
Ale obcas hraju i na NTB kde nemam steam jelikoz je PC obsazeny zenou ale se stejmym Nickem
Klidne si over u adminov ci mne tam vidi... Nejdu se hadat nevim odkud to cislo vzniklo ale klidne se zeptej me zeny kolik hraju CS protoze je na draka s ni kdyz zacnu hrat kolem 22,00 a nekdy hram i do 02,00 podle poctu hracu a chodi za mnou kazdych 15 min s tym ze si mam vzit PC a s ni radse rozvest
Vidite aky kdy pisu zadaosti ale je pravda ze gro toho casu jsem tu jen po 20,00 az do zaverecny

to asi neco nesedí lebo za posledny tyden jsem hral iba CS a jen predevcirem jsem nahral asi 3hod. a asi den predtym 1 nebo 2....
Ale obcas hraju i na NTB kde nemam steam jelikoz je PC obsazeny zenou ale se stejmym Nickem

Klidne si over u adminov ci mne tam vidi... Nejdu se hadat nevim odkud to cislo vzniklo ale klidne se zeptej me zeny kolik hraju CS protoze je na draka s ni kdyz zacnu hrat kolem 22,00 a nekdy hram i do 02,00 podle poctu hracu a chodi za mnou kazdych 15 min s tym ze si mam vzit PC a s ni radse rozvest

Vidite aky kdy pisu zadaosti ale je pravda ze gro toho casu jsem tu jen po 20,00 az do zaverecny

- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
Práva tá aktivita na Steame je dôležitá... Dám ti teda ešte pár dní na nahratie aktivity a potom sa dohodneme čo ďalej 
e.eX Tak zatiaľ zamietnuté...

e.eX Tak zatiaľ zamietnuté...
-
Re: [čaká sa]Žiadosť o admin práva / TukaSaurus / Saurus
Omluvam se uprimne ale nemam co napravat protoze to co ukazuje je trosku blbost, myslim 5 hodin za mesic... Kdyz za 05/2021 tak mozna ale kdyz to bylo za 04/2021 tak je to total nezmysel. Hram skoro kazdy den min 1 az 2 hod. a prevazne na steamu takze asi je spatny udaj. prosim klidne si to over.... mam nahratych an CS pres 2300 hodin na steamu (prilozil som snimku)
Diky... a ver mi hrat vic uz nemuzu
)
Diky... a ver mi hrat vic uz nemuzu

- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
Svoj nahratý čas na našich serveroch za jednotlivé dni si vieš pozrieť v hlstats 
Public - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... player=825
GunGame - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... player=297

Public - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... player=825
GunGame - http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2140/h ... player=297
-
No tak potom to sedi + cas kdy jsem hral bez steamu (je to prac ntb neda se tam dat steam ani original instalace CS)
Tedy 5 hodin za maj... To je OK... zase nerharaju celej den....
Mam otazku... proc mi nejde hrat na PUB a Dust Only serveroch ??? Nevim zdali je to mozny ale posledny 2 dny mi funguje hra vsude jenom ne na PUB a DUST ONLY... po pripojeni mi akoby zamrzne config... nejde se hybat, strilet... nic... vse blbne... Nikdy mi to pred tim nedelalo.... Monz nahoda nevim... Muzu prosim takyto dotaz ?
Tedy 5 hodin za maj... To je OK... zase nerharaju celej den....
Mam otazku... proc mi nejde hrat na PUB a Dust Only serveroch ??? Nevim zdali je to mozny ale posledny 2 dny mi funguje hra vsude jenom ne na PUB a DUST ONLY... po pripojeni mi akoby zamrzne config... nejde se hybat, strilet... nic... vse blbne... Nikdy mi to pred tim nedelalo.... Monz nahoda nevim... Muzu prosim takyto dotaz ?
- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
TukaSaurus píše:Mam otazku... proc mi nejde hrat na PUB a Dust Only serveroch ??? Nevim zdali je to mozny ale posledny 2 dny mi funguje hra vsude jenom ne na PUB a DUST ONLY... po pripojeni mi akoby zamrzne config... nejde se hybat, strilet... nic... vse blbne... Nikdy mi to pred tim nedelalo.... Monz nahoda nevim... Muzu prosim takyto dotaz ?
Stačí si dať 100 FPS

-
dekuji za radu ale jsem trosku informatik/programatator a hraju PC hry od narozeni.... neni to FPS, protoze na jinem servery od gs mi hra jede plne vporadku.... jenom Dust2 Only1 a Public1 tomu nerozumim a nestretl jsem se s tymto problemem 
Kdyz jsem spectators taky vsetko OK... jenom kdyz zacnu hrat.... jede mi to asi 2 vteriny a pak sek a konec....

Kdyz jsem spectators taky vsetko OK... jenom kdyz zacnu hrat.... jede mi to asi 2 vteriny a pak sek a konec....

- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
hm... zaujimave... uz to jede.... jakoby nic.... tak beru zpat a diky za odpovedi 

- TukaSaurus
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1