I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z]SupreR/ BaseBuilder New

Příspěvekod McEcKo » 06 kvě 2021, 18:59

1. Popis situace - Zdravím, připojil jsem se na server zbývalo 17s do konce stavění nestíhal jsem, tak jsem udělal co admini taktéž dělají když se připojí takhle pozdě, reconnectnul jsem se 2s před vypuštěním, tudíž jsem nebyl ve smrtelné situaci jen jsem se chtěl dostat k ZM dělá to každý druhý dokonce i Admini :) Ale najednou chlapec jmeném SupreR který když jsem na serveru si nemůže zahrát protože ho zabíjím tak se rozhodl že mi dá 5 RB (RoundBanů) :)

Mimo topic, na Suprera si stěžuje většina serveru protože zneužívá práv pro svůj prospěch když nejsou žádní jiní adminé na serveru :) Je na něj kupa dem :) Stačí aby Extremer nebo Gross došli na BB a požádali o ně, doporučuji Suprera práv zbavit protože zabíjí server tím že dělá vše pro svůj prospěch :)

2. Důkazy - Žádám admina SupreRa o demo :) Které správně MUSÍ!! Dodat když o něj požádám, je to tak psáno na Gamesites :) Ale jediné co mi na to napsal bylo že mi nemusí nic ukazovat :) Dle mého názoru jsem pro něj byl obtíž tak se na demo ani nekoukl nebo se na něj kouknul a viděl že jsem měl pravdu tak mi dal RB a nechce mi ho dát protože by šlo vidět že mám pravdu :) Děkuji za pozornost Dámy a Pánové :)
Ano mám RNko, AimBot, WallHack, SH, KB a všechny cheaty co Vás napadnou :)))^^
Obrázek
McEcKo
Pokročilý
Pokročilý

[Z]SupreR/ BaseBuilder New

od Rumcajz » 06 kvě 2021, 18:59

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: SupreR/ BaseBuilder New

Příspěvekod SupreRer » 06 kvě 2021, 19:18 VIP

xDDDDD

Až sem pošleš demo, vyjádříme se ti k tomu.
Přece jsi sám napsal, že ho máš. Nebo se zas skrýváš za pouhé slova a kopeš jen okolo sebe?

Já ti nemusím nic ukazovat. A už vůbec se tím nebudu zabývat na serveru.

Další tvůj výmysl je to, že zneužívám práva. Taktéž nikde nic nevidím. Nejsou k tomu důkazy, protože se nic takového neděje ;)

Takže pošli aspoň nějaké demo, protože jsi zase k smíchu, jako celému serveru.

xDDDDD
https://streamable.com/7oyjb8 - legit AB in progress
SupreRer
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod McEcKo » 06 kvě 2021, 19:26

Jakože v pravidlech je napsáno že admin MUSÍ dodat demo :) A já to demo chci vidět za co jsem dostal ty RB :)
Dem na tebe jak házíš lidem bloky pod zem protože jsi nebyl první jsou taky :) od Stiflera :) a dalších :)
Obrázek
McEcKo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod turboo69 » 06 kvě 2021, 19:26

Zdravim chcem len povedat ze som bol prave na servery vsetko som videl pocul odohralo sa to tak ako zmienuje hrac vyssie. Bohuzial mam tiez zle skusenosti s tymto adminom stalo sa mi ze mi nepravom dal 5 RB za chodenie do cudzej kempy a tento dokaz ziszil s dema ktore som nahral ako staznost na blokovanie pri stavani. Vo videu som vosiel do cudzej kempy avsak iba na zaciatok layeru kde ma dalej hrac nepustil a zombie ma zabili. Admin to identifikoval ako chodenie do cudzej base ja si to nemyslim ale ok. Len tolko som chcel ;)
turboo69
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod thejabko » 06 kvě 2021, 20:12

McEcKo píše:Jakože v pravidlech je napsáno že admin MUSÍ dodat demo :)

Při stížnostech na admina musíš mít demo ty, to je jasně v sekci napsáno.

Jestliže by se jednalo o unban žádost, musí banující admin ukázat demo, na základě kterého Tě banoval.

Na serveru jsem byl, supre má s vámi zlatou trpělivost, věřte mi, že můžete být rádi.
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod McEcKo » 07 kvě 2021, 14:15

Zajímalo by mě kdy jsi tam byl když byl SupreR jediný admin na serveru :) A žádám o dodání dema na základě kterého mě zabanoval :) Popřípadě žádám i kompenzaci :)
Obrázek
McEcKo
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod gabcolukas » 07 kvě 2021, 21:19

Prepáčte, že sa vyjadrujem, ale videl som tam vetu: doporučuji Suprera práv zbavit protože zabíjí server tím že dělá vše pro svůj prospěch ,, čo on vystraja na serveri to je na hanbu.. už len ta ignorancia hráčov, ktorí ho daju na forko a niečo potrebuju na serveri riešiť a on ich vedomo a naschval ignoruje...
napr ja som riesil problem.. a spamoval som chat s tym problemom a on mi napisal. .ze si to ty tak to neriesim.. pre inych hracov by som sa nechal aj zabit (myslene ked je ct )

Prijali ste dost novych adminov na server, myslim si, ze ak Supre admin na BB nebude tak to nikomu vadit nebude,, konečne si nebude do normal hracov dovolovat a kazit im hru.. nikto ho na serveri nema rad,,, len pride a robi bordel :))
gabcolukas
Amatér
Amatér

Příspěvekod thejabko » 08 kvě 2021, 00:50

gabcolukas píše:Prepáčte, že sa vyjadrujem, ale videl som tam vetu: doporučuji Suprera práv zbavit protože zabíjí server tím že dělá vše pro svůj prospěch ,, čo on vystraja na serveri to je na hanbu.. už len ta ignorancia hráčov, ktorí ho daju na forko a niečo potrebuju na serveri riešiť a on ich vedomo a naschval ignoruje...
napr ja som riesil problem.. a spamoval som chat s tym problemom a on mi napisal. .ze si to ty tak to neriesim.. pre inych hracov by som sa nechal aj zabit (myslene ked je ct )

Prijali ste dost novych adminov na server, myslim si, ze ak Supre admin na BB nebude tak to nikomu vadit nebude,, konečne si nebude do normal hracov dovolovat a kazit im hru.. nikto ho na serveri nema rad,,, len pride a robi bordel :))

Nepij
Práva 3
Přístup do zaheslovaných rooms
Rozšířený vstup
Psaní do veřejného chatu
Gather Manager
CS admin
PC Support kapitan
EVIP člen
CS All Public
CS All FURIEN
CS All JUMP
CS All CTF
thejabko
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod gabcolukas » 08 kvě 2021, 09:54

dalsi admin, ktory je mimo a ma zbytocne vyjadrovanie? :))
rad ta spoznavam
gabcolukas
Amatér
Amatér

Příspěvekod Twixx » 08 kvě 2021, 10:38

Hello, takéto zbytočné reconnecty 1-2 sekundy pred vypustením, aby si sa vyhol smrti a nedajbože tomu aby si niekomu dal body za ňu, to určite nie. Pôsobí to nanajvýš provokačne.

Zamietnuté.
Twixx
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy