Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamietnuté] Bejna / JailBreak

Příspěvekod Bejna » 07 kvě 2021, 21:02

Nick na serveru: Bejna

SID: STEAM_0:1:194622269

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 17

Mé HlStats: https://ctrlv.cz/a4Ds

Toto je již druhý pokus o přijetí do admin teamu.

Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Jediný ban co si pamatuji je před asi měsícem a to bylo kvůli tomu, že jsem dal fk a když jsem alt tabnul tak mi to padlo a nedal jsem mu VD, ale fk jsem jsi vědom a už se nebude opakovat.

Něco o mně: Jmenuji se Marek, je mi 17 let a bydlím v Královehradeckém kraji. Jsem zrovna na střední a mám dlouho do konce. Jsem hodně kamarádský člověk rád lidem pomáhám a když to jde tak učím nové věci. Případně zodpovím další dotazy.

Proč právě já: Myslím si, že budu mít velký přínos pro server z hlediska aktivity, dobrých rozhodnutí, zachování chladné hlavy i ve chvílích, který by nějaký admin nesnesl. Nadále jsem otevřen novým nápadům co přidat co odebrat atd.. .

Zkušenosti s CS:GO: Tak samozřejmě mám na cs:go dost nahráno, účastnil jsem se i nějakých turnajů.

Případné poznámky: Nejsem si jist jak to funguje jestli nejdříve zaslat tenhle formulář a nebo nejdříve nahlásit těch pět hříšníků, ale rozhodl jsem se nejdříve poslat a teprve pak sbírat body v tuto chvíli jsem již poslal několik reportů na hráče tak snad se poštěstí. Děkuji za předčtení a snad se ukážu někdy mezi vámi v admin teamu.
Bejna
Amatér
Amatér

[Zamietnuté] Bejna / JailBreak

od Rumcajz » 07 kvě 2021, 21:02

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Bejna / JailBreak

Příspěvekod Bejna » 08 kvě 2021, 21:11

---------------------------------------
Bejna
Amatér
Amatér

Re: Bejna / JailBreak

Příspěvekod ericek111 » 08 kvě 2021, 22:12

Bejna píše:Bany, které jsem dostal (kdekoliv na GS): Jediný ban co si pamatuji je před asi měsícem a to bylo kvůli tomu, že jsem dal fk a když jsem alt tabnul tak mi to padlo a nedal jsem mu VD, ale fk jsem jsi vědom a už se nebude opakovat.

https://banlist.gamesites.cz/csgo/jump/ ... A161590768

Zamietnuté.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Re: [Zamietnuté] Bejna / JailBreak

Příspěvekod FrogTrainer » 08 kvě 2021, 23:19 VIP

Vím že se tu nemám vyjadřovat ale bejny a bejna tak to jsou dva lidi.
Hope you step on lego brick. :)

Skúsenosti s CS:GO: Mám, uvedené viď vyššie 13 rokov.
Hra byla vydána 21. srpna 2012 k dispozici na Windows, OS X a na platformách Steam, Xbox Live Arcade.
FrogTrainer
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ericek111 » 09 kvě 2021, 01:39

Ups, pardon. Áno, máš pravdu, prišli referencie. :|

Tak či onak, nespĺňaš ani základné podmienky. Tie splň, trochu sa tu po GSku zorientuj, vry sa adminom do pamäti a o mesiac o tom môžeme uvažovať znova. Admini môžu posielať referencie.

Zamietnuté.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Bejna » 09 kvě 2021, 09:26

čím myslíš základní podmínky ?
Bejna
Amatér
Amatér

Příspěvekod ericek111 » 09 kvě 2021, 12:30

podminky-pro-prijeti-t177857.html

Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel.

Máš nahlásených štyroch. Nie som úplne hr pripustiť k testom niekoho, kto sa na fórku zaregistroval pred necelými dvoma týždňami a vôbec ho nepoznám. Splniť podmienky je teda absolútne minimum.
ericek111
CS2 Admin
CS2 Admin

Příspěvekod Bejna » 09 kvě 2021, 15:31

Já jsem jich nahlásil více, ale ne všichni za to dostali ban, protože mi nekdy admin napsal že už ho třeba dostal dřív no ...
Bejna
Amatér
Amatér

Zpět na Nábory Adminů