• Stránka 1 z 1
[Z]PRAVA JAILBREJK STIfler8
Nazov: Jailbreak / Stifler8
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na jeilbrejk
Nick v hre : Stifler8
Nick na fóre : FckoFFF
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : STIFLER BRAŠKO
Steam ID : STEAM_0:1:222951123
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=61937
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mam tolik banu ze to neumim spočitat, miluju fighty s adminama protoze vim ze me milujou a libi se jim muj gemplej.Delam jen vzpoury o nic vic mi nejde.za ct hrajou slaboši.
Niečo o sebe : Cau jmenuju se Lukas, jsem typek co ma hotovou dopravku školu, vydělavam si sazenim těžké love kdyby chtel nekdo tipy na fortune Stilfer8 ok brasko nebo na serveru to ej fuk.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci uz konecne zabanovat Katijku protoze ta holka by zaslouzila permu (black mamba) sama se chlubi jak ddosuje lidi (Extrem3r ma demo ten ví snad se na to koukne uz)
Ďakujem za čas venovaný prečitani žiadosti a veřím že prava dostanu a jestli ne (tak ban katijka ok je to extrem)
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na jeilbrejk
Nick v hre : Stifler8
Nick na fóre : FckoFFF
Profil na fóre : ucp.php
Vek : 19
Steam nick : STIFLER BRAŠKO
Steam ID : STEAM_0:1:222951123
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... ayer=61937
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Mam tolik banu ze to neumim spočitat, miluju fighty s adminama protoze vim ze me milujou a libi se jim muj gemplej.Delam jen vzpoury o nic vic mi nejde.za ct hrajou slaboši.
Niečo o sebe : Cau jmenuju se Lukas, jsem typek co ma hotovou dopravku školu, vydělavam si sazenim těžké love kdyby chtel nekdo tipy na fortune Stilfer8 ok brasko nebo na serveru to ej fuk.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Chci uz konecne zabanovat Katijku protoze ta holka by zaslouzila permu (black mamba) sama se chlubi jak ddosuje lidi (Extrem3r ma demo ten ví snad se na to koukne uz)
Ďakujem za čas venovaný prečitani žiadosti a veřím že prava dostanu a jestli ne (tak ban katijka ok je to extrem)
-
FckoFFF - Amatér
[Z]PRAVA JAILBREJK STIfler8
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: PRAVA JAILBREJK STIfler8
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1