I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] JayCop zneužívání práv, urážky

Příspěvekod Luciee » 12 kvě 2021, 09:09

Dobrý den, je normální že občas ve hře na serverech člověk slyší nějakou urážku to bohužel ke hře patří, ale myslím si že od admina to není úplně v pořádku, jednou chtěl být admin, tak by k tomu mělo odpovídat jeho chování. Urážky bych ani tolik neřešila spíše nevím proč sem dostala bezdůvodný kick. Ráda hraji na vašich serverech, každý měsíc si kupuji VIP a nerada bych přestala, kdyby takové chování mělo pokračovat.

Odkaz na Steam profil admina https://steamcommunity.com/id/officialjacobcz/

Zde přikládám demo https://mega.nz/file/Ptky2Sia#HvSYS7z_B ... aIGSAzEjzM
2:27:00 urážka do chatu
2:30:00 urážka do voice chatu
2:34:00 kick
Děkuji za vyřešení, hezký den :)
Luciee
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] JayCop zneužívání práv, urážky

od Rumcajz » 12 kvě 2021, 09:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JayCop zneužívání práv, urážky

Příspěvekod Smajlice » 12 kvě 2021, 14:49

Dobrý den,
zaujatost je zlá vlastnost, to si pamatujte.
Nicméně nechápu tedy proč napíšete, že urážky byste ani neřešila, ale stejně na ně odkážete trošku divné, ale rád to vysvětlím:
Ahoj stetko - nechápu, kde jste vzala, že to bylo mířeno na vás, ale asi se vás to dotklo a něco to o vás vypovídá jinak si to nedokážu vysvětlit a zdravil jsem takto úplně jiného hráče + to není žádná nadávka ani urážka. Napište ,,stetka" do googlu a podívejte se, co vám to najde děkuji.

Hlasová zpráva - ví se o mně, že rád rýpu do lidí s tím, že mi to vrací, protože co by to pak bylo život beze srandy, ale chápu že někteří jedinci jako například vy to asi nemáte ráda a tento sarkastický humor nechápete, což mi stačilo napsat nebo říct, ale budiž.. omlouvám se.

A konečně tedy k tomu pravému důvodu, který jste zmínila kvůli kterému jste založila topic - Jednoduše jsem se překlikl, protože hráč, který byl AFK to odpojil a bohužel jsem kicknul vás, ono pokud byste se hned neurážela a napojila to zpátky, tak byste možná zjistila, že bych se vám omluvil za překlik, ale ne ne, vy si hned jdete založit stížnost a marnit tím čas všech včetně mě, děkuji vám za to. Jinak se divím celkem, že pokud vás toto dokáže vyprovokovat k založení stížnosti, tak kolikrát co se píše v chatu je mnohem větší extrém a nechápu jakto, že tu nejsou stížnosti, či v porušení pravidel? Toto byla spíš řečnická otázka, hezký den a děkujeme, že zakupujete VIP na serverech a podporujete tak skvělý portál.
Smajlice
Zkušený
Zkušený

Re: JayCop zneužívání práv, urážky

Příspěvekod polskasila » 12 kvě 2021, 15:16 VIP

Ahoj,
jde o dve nadavky, neslo snad o nic tak hrozneho a admin ani nezminoval nekoho konkretniho. Kazdopadne priste by se toho mohl vyvarovat uplne.
Ohledne kicku - stat se to muze, admin by se ti dle svych slov doufam omluvil, ale nejak k tomu nemel prilezitost.

Stiznost zcasti opravnena, vyreseno.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy