I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]JB1/ Kozlak, Aposiopese

Příspěvekod JoynerLucas » 13 kvě 2021, 16:19 VIP

1. Zdar, stěžuji si na demenci a neschopnost 2 adminů na jb1 cca před 30 minutami. Spamoval jsem tady fórum, ať konečně dojdou admini, jelikož padali na serveru před příchodem adminů freekilly a bugování hry. Když adminé dorazili na server, byl jsem happy a zažádal si o mikrofon, jelikož jsem tu mapu dostal tak 10x FK od stejného hráče, simon mi dal mikrofon, nestihl jsem ani doříci, co jsem chtěl a simon zemřel, poté si vzal hráč <-> :* simona a odmítal mi celé 2 kola dát mikrofon (pro upřesnění, to je ten hráč, co mi dal tich 10 freekillů tu mapu), takhle to šlo dvě kola, kdy jsem si o mikrofon psal vždy, kdy to šlo, od obou adminů mi přišla zpráva, že nic dostat nemusím, tak jsem si říkal, jak víc dementní ještě tato situace může být. No, bylo poslední kolo, napsal jsem si znova o mik, hráč <-> :* mluvil vulgárně a dal mi před zraky adminů a všech hráčů FK a odpojil se. Do teď nemá ban, admin Kozlak mi řekl, že to neviděl, což zní zajímavě, protože v tu dobu zrovna mi psal do chatu, to samé admin Aposiopese. A stěžuji si také na to, že hráč mluvil celé 2 kola vulgárně (cca 6 nadávek) bez kicku. Pro porozumění a pochopení kontextu, doporučuji si demo prohlédnout od 56:00 do 62:10, je to 5 minut hraní, myslím si, že pro lidi, kteří se starají o to, aby měli kvalitní adminy, to nebude problém.

2. demo: http://leteckaposta.cz/924808328
56:00-58:50 celé kolo, kdy si spamuji o mik a reakce adminů
60:22-62:10 kolo, kdy dostávám FK před všemi bez potrestání hráče
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

[V]JB1/ Kozlak, Aposiopese

od Rumcajz » 13 kvě 2021, 16:19

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/ Kozlak, Aposiopese

Příspěvekod Kozlak » 13 kvě 2021, 16:30 VIP

Ahoj,

eXtr3mer píše:Vzhľadom na problémy so sťahovaním z leteckejposty to prosím skúste dávať niekam inam :)

https://www.uschovna.cz/
https://filebin.net
https://easyupload.io/

Z tohoto důvodu se na demo nepodívám.
Simon ti není povinen dát mikrofon. <-> :* dostal ode mě kick za nadávky, neodpojil se. To, že jsem něco psal do chatu neznamená, že jsem FK musel vidět/zaregistrovat. Psal jsem ti mnohokrát na serveru, že jsem to neviděl a ať ho nahlásíš do PP, že dostane ban tam, no
devilek píše:2021-05-13 16:26:16 takze dam dalsi kolo mfk a dostanu kick?. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_autotown

Začal si potom psát takovéto blbosti..
Na nadávky byl upozorněný a následně i kicknutý. Nadávky nebyli tak hrozné, aby dostal hned kick. Ban dostal další mapu při dalších nadávkách. Taktéž na další mapě ti dali hráči vote, což jsem hned řešil. Jestli si dostal FK, tak mě to mrzí, ale nevšiml jsem si toho, což jsem ti psal už na serveru.
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Příspěvekod JoynerLucas » 13 kvě 2021, 16:39 VIP

https://filebin.net/gsj39q8x6dzh57b9
A proč ses také nepodíval na HLTV jako v mém případě, zda dal FK? Já jsem ho zabil další mapu, on spamoval FK a ty jsi se hned ochotně šel podívat na HLTV. Není to trochu divné? Aspoň z mého pohledu?
+ Ještě řekl, že naschvál bude brát každé kolo simona, abych nedostal MIK, to je v pořádku? :lol:
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Kozlak » 13 kvě 2021, 16:45 VIP

V případě, kdy ty si zabil hráče, tak jsem měl důvodné podezření, že to je naschvál. Jeli jste tam do sebe, proto jsem si to raději zkontroloval. LiveHLTV točí jenom nějaký čas zpátky a někdy dost buguje. V tvém případě (zabití hráče na další mapě) jsem se byl podívat na své demo pomocí příkazu dem_forcehltv 1. Ovšem i příkaz dem_forcehltv 1 je někdy bugnutý a není tam přesně vidět, co daný hráč dělá. A ano, poté jsem se byl i podívat na své demo v případě, kdy si měl dostat FK, ale demforce bohužel bugnutý. Já v mé aktuální situaci nemám čas hledat na 40 minutovém HLTV to kolo, ve kterém si dostal/nedostal FK, proto jsem ti i psal, ať hráče nahlásíš :)
Primum non nocere.
Kozlak
Spamer
Spamer

Příspěvekod JoynerLucas » 13 kvě 2021, 16:47 VIP

60:50 - 61:00
http://hltv.fakaheda.eu/20312-2105131528-jb_autotown.dem.zip
Pohled na Kozlaka nebo i admina Aposiopese. Nevím co víc k tomu říct.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Dandeenka » 13 kvě 2021, 19:23 VIP

Zdravím,

přišla jsem na server udělat pořádek na základě stížností v minichatu a v první chvíli jsem nezaznamenala nic neobvyklého. První kolo neslyším mikrofony T a jelikož tam byl i Kozlak, tak jsem nepovažovala za nutné se reconnectovat, protože by mi to s velkou pravděpodobností spadlo. Nevěděla jsem tedy, kdo zrovna mluvil. Kdybych věděla, že už jsi něco řešil - a věděla o co go - tak bych třeba simonovi napsala, ať ti ten mikrofon dá. Z mého pohledu jsi ale na serveru jen spamoval, ať ti Simon dá mikrofon.

Píšeš tu, že pusinka nadával celou dobu, ale poprvé dostal upozornění a podruhé dostal kick od Kozlaka. Jestli ti v tu chvíli dal FK jsem vážně nevnímala. Na hltv určitě bude i vidět, že jsem se ani neotočila kvůli doplňování a doplnila zmáčknutím "A".

Pak už bylo jen vidět tvé provokace směrem k adminovi, jestli když dáš MFK, tak taky dostaneš jen kick. Teď už chápu, že jsi narážel na údajný FK, já myslela, že na situaci předtím. Každopádně jsi tedy asi musel vědět, že se neodpojil?

Celá stížnost se mi zdá lehce nešťastná a přehnaná. Nic jsme ti na serveru neudělali a koukám, že jsi ani nenahlásil pusinku do PP jako ti psal kolega. No nic, to už je věc druhá. Určitě bych to tam ale dala, jestli chceš dosáhnout spravedlnosti. ;)
Quidquid latine dictum sit, altum videtur.
Dandeenka
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod JoynerLucas » 13 kvě 2021, 20:10 VIP

Nevím, jak mě pomůže, že ten šašek dostane na 4 hodiny ban? Dosáhnutí moji spravedlnosti bude, když si vy admini začnete plnit povinnosti tak, jak máte. Je otravný dostat před všema FK, když dva admini na zadní stěně "AFKujou" přitom píšou do chatu, nevím no.
pog
tusylove
JoynerLucas
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Taco » 15 kvě 2021, 23:25

Admini si příště dají větší pozor.
Vzhledem k tomu, že hráč je recidivista, nahodil jsem mu ban.

Vyřešeno.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy