Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]modrooký miško / combat surf

Příspěvekod modrookymisko » 14 kvě 2021, 16:09

Nick na serveru: modrooký miško
SID: STEAM_0:0:157859550
Sekce, na které chci práva: Combat Surf
Věk: 15
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... yer=151557
Bany, které jsem dostal: žiadny(pokiaľ si dobre pamätám)
Něco o mně: Volám sa Michal,som zo Slovenska, mám 15 rokov (viem, pri pravidlách je napísané že minimálne 16, ale skúsim to ;) ), vo voľnom čase veľmi rád hrávam na Vašom serveri combat surf, rád pomáham druhým a na serveri sa poznám s veľa ľuďmi a mám s nimi dobré vzťahy. :D
Proč právě já: Na serveri hrávam veľmi často (Mám nahratých cca 10 dní) (a stále som Silver4 haha :lol: ) a keď chcem niekoho reportnúť tak mi to väčšinou napíše, že nie je aktívny žiadny admin, chcem ľudom pomáhať, a tých čo škodia trestať :)
Zkušenosti s CS:GO: Na CS:GO mám nahratých cca 695 hodín (z toho cca 250 je na combat surfe :D ), CS:GO som začal hrávať v roku 2016 (prestal som asi v 2018/19 kvôli fortnitu :D ), myslím že minulé leto som sa vrátil naspäť k CS:GO a nehrával som moc kompety, hneď som išiel na tento server, takže som nebol úplne najlepší, v kompetoch som nikdy nebol moc dobrý, myslím že combat surf mi ide lepšie :D
Případné poznámky: Človeku čo tento request číta prajem pekný zvyšok dňa :), a na combat surfe hrá jeden hráč, ktorý má aimbot, volá sa: Gruff a ešte stále po 3 dňoch nedostal ban, to je všetko, Dovidenia :D
modrookymisko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]modrooký miško / combat surf

od Rumcajz » 14 kvě 2021, 16:09

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: modrooký miško / combat surf

Příspěvekod M1kizzek » 14 kvě 2021, 18:44

Cau

Nesplnujes zakladni podminky
- Nahlas 5 hracu do PP (Poruseni pravidel)
- Vek 16 let
Človeku čo tento request číta prajem pekný zvyšok dňa :), a na combat surfe hrá jeden hráč, ktorý má aimbot, volá sa: Gruff a ešte stále po 3 dňoch nedostal ban, to je všetko, Dovidenia :D

Tak zrovna Gruffa muzes nahlasit do PP

Zamítnuto.
Čím dýl to budeš vařit, tím dýl to bude dobrý.
ObrázekObrázekObrázek
M1kizzek
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

Zpět na Nábory Adminů