I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Borgan/demence

Příspěvekod Kroker » 08 kvě 2021, 00:40

Název tématu [Server / Nick admina]: Dr.Borgan22

Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198966999627/

Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Já jakožto strašný "hříšník" dám někoho do bloku protože tam kazí hru. Pan Borgan vidí mě jak dávám do bloku a zeptá se mě "proč ho dáváš do bloku" začal jsem vysvětlovat s očekáváním že mě jenom upozorní na sundání tohoto člověka z bloku. ALE pan Borgan mi místo toho dá moove a potom ban. Situaci jsem řešil přes mik s tím že očekávám že si to v klidu vyřeším a řeknu mu co se stalo atd. Odpověď zněla takto : "viděl jsem jak stál na hlavě Tček tak jsem ho chtěl upozornit potom(CHYBA CHYBA CHYBA CHYBA), díval jsem se do mobilu. BAN by jsi měl můj zlatý dávat potom co jsi si jistý že jsem ho do toho bloku dával NEPRÁVEM, můj účel byl jenom uklidnit hru a nadále v poklidu hrát. Tento hráč tam dával fks a myslel si jakej je frajer tak jsem se naštval a dal ho do bloku. Borgan také řekne že není třeba dávat do bloku za JEDEN fk, to jo ale těch FKs bylo víc A CO ? ty jsi o těch FKs nevěděl protože jsi to CO ? neviděl. Takže souhrn Borgan mi dá ban na základě toho že jsem dal někoho do bloku asi s účelem kazit hru ale tak to nebylo. Můj účel jsem už zmiňoval. KAŽDÝ admin vždy když přišel na server s tím , že viděl někoho v bloku tak se zeptá proč tam je, a následně ať ho dám pryč a to Borgan CO ? NEUDĚLÁÁÁL proč taky že.

PS: Ban je mi uplně jedno že jsem dostal protože jsem konec koncům zneužíval bloky před tím. Byl bych tedy rád kdyby pan Borgan aspoň dostal upozornění o své demenci.

Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: http://mysharegadget.com/432062110
Kroker
Drbna
Drbna

[Vyřešeno] Borgan/demence

od Rumcajz » 08 kvě 2021, 00:40

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Borgan/demence

Příspěvekod DrBorgan22 » 08 kvě 2021, 11:21 VIP

Ahoj, v čase 19:50 jsi začal dávat CT do trampolíny(jak jsem ti říkal něco jsem řešil na ts a viděl jsem jen kousek toho jak ho dáváš do té trampolíny.) Řekl jsem si ok, neviděl jsem to celý ale je mi jasný že budeš ještě dělat nějaký blbosti. Poté co jsem tohle viděl šel jsem odložit to co jsem řešil, vypnul ts a šel se plně věnovat hře. Alt tabnul jsem do hry a vidím CT jak stojí na hlavě Tčka. Šel jsem ho upozornit ale mezi tím ho začalo T boxovat a on ho zabil. Poté dalo CT fk hráči který měl pp. Nebyl jsem si jistý proč ho zabil ale hned další kolo jsem se ho na to šel zeptat. V tom jsi ale začal dávat CT do bloku kvůli jednomu fk. Říkam kvůli jednomu fk protože kdyby ti vadilo to co dělal před tím tak ho už dávno dáš do bloku a zavoláš si na server admina. Moovnul jsem tě k T poté co jsi začal dávat CT do bloku s tím že máš pravdu a měl jsem tě upozornit ať ho dáš pryč. Na druhou stranu asi víš když máš rank global elite že námáš dávat CT do bloku za jeden FK. Shlédl jsem si demo na kterém jsem viděl jak jsi dával CT do trampolíny a na základě toho jsem ti dal ban za UKH. Uznávám chybu na své straně a omlovám se ti za ten move i když by jsi ho stejně dostal o chvíli déle.
Ps: Příště by bylo dobrý to demo vyčasovat. Myslím si že se tady nikomu nechce dívat na 20minut hry.
ObrázekObrázekObrázek
DrBorgan22
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Kroker » 08 kvě 2021, 12:12

Říkam kvůli jednomu fk protože kdyby ti vadilo to co dělal před tím tak ho už dávno dáš do bloku a zavoláš si na server admina.
Já jsem tu situaci začal řešit v tu chvíli kdy jsem se naštval, to že dám někoho do bloku později než ty vůbec dojdeš nebo zaznamenáš co se stalo sorry jako. Ty jsi mě měl zabanovat pokud jsi si byl jistý že to byl jenom jeden fk a kdyby jsi si nebyl jistý tak to normálně řešit voicem (proto na to máš práva c:) né ty jsi podle mé minulosti usoudil že jdu dávat do bloku ale já až takový blbosti nedělám zneužívám bloky do té doby jak se to bere jako sranda nebo kdy bych zrovna potřeboval někam vylézt, FK, MFK atd já nedávám do té míry když s tím cápek není v pohodě nebo když je to dítě které je toxické a nedá se udržet ničím jiným na úzdě než tím FK.

Shlédl jsem si demo na kterém jsem viděl jak jsi dával CT do trampolíny a na základě toho jsem ti dal ban za UKH.
Odpověď na toto je :
PS: Ban je mi uplně jedno že jsem dostal protože jsem konec koncům zneužíval bloky před tím.

Na druhou stranu asi víš když máš rank global elite že námáš dávat CT do bloku za jeden FK.
Zase se opakuješ NEBYL to jeden fk a k tomu ses díval na demo tak by jsi to mohl vědět.

Shlédl jsem si demo na kterém jsem viděl jak jsi dával CT do trampolíny
Zajímavé že si nevšimneš klučinu který tam dával FKs a na základě dema by jsi mu dal ban (pokud to tak funguje) ALE na místo toho budeš hledat mojí chybu u které jsem již zmiňoval že jsem udělal :
PS: Ban je mi uplně jedno že jsem dostal protože jsem konec koncům zneužíval bloky před tím.

Ps: Příště by bylo dobrý to demo vyčasovat. Myslím si že se tady nikomu nechce dívat na 20minut hry.
Nikde se nepíše že bych to měl časovat ale a-team který má stížnosti na starosti stejně potřebují vidět kola před tím a potom.

Alt tabnul jsem do hry a vidím CT jak stojí na hlavě Tčka. Šel jsem ho upozornit ale mezi tím ho začalo T boxovat a on ho zabil. Poté dalo CT fk hráči který měl pp. Nebyl jsem si jistý proč ho zabil ale hned další kolo jsem se ho na to šel zeptat. V tom jsi ale začal dávat CT do bloku kvůli jednomu fk.
Tady jde o to, že to jeden fk nebyl proto jsem ho dal do bloku a ty sis myslel že to jeden fk byl. Proto by jsi měl prosím tě takové záležitosti banovat když víš co se stalo před tím ale vím vypadalo to jako kdybych ho tam dával naschvál když jsi viděl jenom jeden fk.
Kroker
Drbna
Drbna

Příspěvekod Heppsak » 16 kvě 2021, 11:50 VIP

Ahoj,
jediná chyba od admina byla ta, že tě mohl nechat domluvit a vyřešit to normálně domluvou. Když už zvolil tuhle cestu (což by neměl), tak jsem rád, že se koukl na záznam a našel si více situací, za které tě mohl potrestat. Holt nemáš co nesmyslně zneužívat bloky a pak se divit, že se s tebou zachází takhle.

Příště tedy Borgan nechá hráče domluvit, aby to nedopadlo přesně takhle.

Vyřešeno
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy