• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]CTF-1 Bezdôvodný ban
Dobrý deň chcel by som poprosiť Server admina alebo niekoho z vedenia aby vysvetlil adminovi KENY aby nerozdával len tak bany bez dôvodne skrz toho ,že len závidi. Dnes som si kúpil evip na CAPTURE FLAG 1 a tento človek ma neustále šikanuje bez dôvodne s dôvodom neplnenia hry pričom mi povie že mám brať vlajku ,ktorá na danom mieste ani nie je a keď počas nabíjania skryjem za krabicu tak mi dá ban že som nezobral hneď FLAG poprosím aby tu Daný admin nahral oba dema z dnešných BANOV s dĺžkou minimálne 20 min pred udelením banu aby bolo viditeľné ,že pointu hry plním a neporušujem pravidlá ďakujem.
Get Better
- JumperS
- Amatér
[Zamítnuto]CTF-1 Bezdôvodný ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení]CTF-1 Bezdôvodný ban
Ahoj abych tuto stížnost mohl řešit potřebují abys to napsal podle vzoru
jak-nahlasit-admina-t61814.html
Chtělo by to i sid admina abych vůbec věděl o jakého admina jde takhle můžu jen hádat zda to byl Kany i když píšeš že keny... proto je důležitý dodat screen z konzole a sid viz informace co jsem ti poslal výše
Admin pouze dělá svoji práci a dohlíží na plynulost a chod hry a musí někdy do ní zasáhnout, když někdo nedělá co má.
Pokud tě admin napomínal, abys bral vlajku tak dělal jen svoji práci protože to je účel ctf a tys to asi nedělal... Pokud tam vlajka ani nebyla a tvůj tým ji bral tak na tom místě v daný moment nemáš ani co dělat ...
Avšak to jsou jen spekulace z toho co si napsal a já tu nemám žádný důkaz o pochybění admina a ani nevím o jakýho admina jde proto ti dávám 24H na dodáni důkazu
V řešení

Chtělo by to i sid admina abych vůbec věděl o jakého admina jde takhle můžu jen hádat zda to byl Kany i když píšeš že keny... proto je důležitý dodat screen z konzole a sid viz informace co jsem ti poslal výše

JumperS píše:Dobrý deň chcel by som poprosiť Server admina alebo niekoho z vedenia aby vysvetlil adminovi KENY aby nerozdával len tak bany bez dôvodne skrz toho ,že len závidi. Dnes som si kúpil evip na CAPTURE FLAG 1 a tento človek ma neustále šikanuje bez dôvodne s dôvodom neplnenia hry pričom mi povie že mám brať vlajku
Admin pouze dělá svoji práci a dohlíží na plynulost a chod hry a musí někdy do ní zasáhnout, když někdo nedělá co má.
Pokud tě admin napomínal, abys bral vlajku tak dělal jen svoji práci protože to je účel ctf a tys to asi nedělal... Pokud tam vlajka ani nebyla a tvůj tým ji bral tak na tom místě v daný moment nemáš ani co dělat ...
Avšak to jsou jen spekulace z toho co si napsal a já tu nemám žádný důkaz o pochybění admina a ani nevím o jakýho admina jde proto ti dávám 24H na dodáni důkazu

V řešení
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [V řešení]CTF-1 Bezdôvodný ban
Bez odezvy...
Stížnost zamítnuta
Stížnost zamítnuta
„Někteří vždy budou číst Vojnu a mír jako detektivku, zatímco jiný objeví svět na obalu od žvýkačky.“
-
Maxximus - Zkušený
Re: [Zamítnuto]CTF-1 Bezdôvodný ban
Zdarec už se to stalo asi po třetí nechápu teda proč ale zase jsem dostal ban za to že používám cheaty, kdo mě zná tak ví že toto nedělám, můžete zjistit důvod a proč protože mě to nebaví dostávat za nic BAN Díky Plešounek

- plesounek
- Kolemjdoucí
Re: [Zamítnuto]CTF-1 Bezdôvodný ban
plesounek píše:Zdarec už se to stalo asi po třetí nechápu teda proč ale zase jsem dostal ban za to že používám cheaty, kdo mě zná tak ví že toto nedělám, můžete zjistit důvod a proč protože mě to nebaví dostávat za nic BAN Díky Plešounek![]()
Ahoj, založ si vlastnú unban žiadosť v príslušnej sekcii podľa daného vzoru

Unban žiadosti - unban-zadost-f841.html
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1