Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] Katijka / JB#1 / 2x FK

Příspěvekod abdi » 20 kvě 2021, 05:28

1. Nick: Katijka
2. STEAM ID: STEAM_0:0:121115876 https://ctrlv.cz/MuZH
3. Datum a čas: 19.5.2021 v čase 9:30 +/- ráno
4. Popis situace: šli jsme na bázen, bylo nás 5 ale 4 stupýnky a ona místo, aby dala reakci o výhodu a jednoho, že se nezúčastní a tak pořád si jela to svoje, mě shazovat mojimi osobními stories z instagramu, vyprávět to lidem. Místo aby hrála normalně a věnoavala se hře a simonovala.. po té mi dala FK a pak v dalšim čase co tu napíšu, tak je vidět, jak jí píšu, proč mě zabila a ona, že mi to psala 2x přitom nic... co se mi nelíbilo, že to všichni viděli a nikdo nic, žádné ct se k tomu nepřiklonilo a višchni jakoby se nic nestalo a pak když jsme byly na čáře a někdo zároveň se mnou žádal mikrofon, tak ten někdo jí řekl, že at už hraje normalně, že jí její osobní život nezajíma... a dostal týpek KILL za mě bych to vzal jako free kill... protože demence ct je ta, že nehraje normalně, ale tahá tady příběhy z instagramu a hovna.... a pak když řekla noooo a kdo to chtěl ještě mikrofon, nooo dobrééé kačenka vyplač sa .... a když jsem začal mluvit, tak mi dala další kill, samozřejmě už tam byl u toho EJIK admin a nic neudělal, což taky nechápu, je toho víc z více map, kdy mi Katijka jen tak dá Kill za každou kravinku .... ale já nemam čas tu půl hodiny to hledat a vyčasovávat a podobně.. diky za BAN pro Katijku, zaslouží si to.
5. Důkaz: https://easyupload.io/4c0ng2
6. Vyčasování: 21:20 - 22:10 (Kecy + FK )
27:15 - 28:45 zbytek

díky s pozdravem iKačenka :) čiaaooo
abdi
Pokročilý
Pokročilý

[V] Katijka / JB#1 / 2x FK

od Rumcajz » 20 kvě 2021, 05:28

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V řešení] Katijka / JB#1 / 2x FK

Příspěvekod Rajtyy » 20 kvě 2021, 08:17 VIP

Ahoj,

Katijka banned za kažení hry a FK.
Děkujeme za nahlášení.

Vyřešeno.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
Profesionál
Profesionál

Zpět na JailBreak Servery