Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Jailbreak / iKacENka :>

Příspěvekod abdi » 20 kvě 2021, 23:38

Ahojte, rád bych touto formou požádal o práva na Admina.

můj nick ve hře: iKacENka :> ( dřív thorax! ) ale vip čko je na přezdívku, tak jsme zůstal kačenka

nick na forum: abdi

profil na forum: abdi-u15006.html

věk: 29

Steam nick: iKacENka ^ˇ^ th0rax!

STEAM ID: STEAM_0:0:65506564

Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1518/h ... yer=18098#

Já Vás zdravim, nějaké BANY jsem dostal na začátku, kdy jsem ještě neuměl pravidla a nevěděl jak se to hraje v módě jailbreak.. pak jsem se to naučil a už bany nebyly a co si pamatuju, tak asi pul roku zpátky jsem dostal 10 minut na chat, protože jsem spamoval admina za to, že nadržuje nepamatuju si do detailu.. mrzí mě to, a už by se nikdy nic takového neopakovalo.

něco o mě: Ahojte jmenuju se Stano, pocházim z Ostravy a žiju 7. rokem v Praze... Counter striku se věnuji od svých 12 ti let, začínal jsem na LAN párty s oskarem a hraji to do teď. Je mi 29 let jsem svobodný a živim se jako číšník a + průvodce Prahou pro turisty, miluji cestování a výměnu jazyků a Gastronomii a hry.. Mojim největšim koníčkem je OKTAGON MMA.

proč bych měl být Adminem na GS portálu: Vždycky jak přijdu na server, tak většinou tam zrovna admin neni, a jakmile tam není, tak je tam bordel, vždycky dostanu free kill nebo něco nebo se najde kid, co mluví sprostě a nezná pravidla a porušuje je a je tam zkrátka bordel.. jelikož tuto hru hraju 18 let společně s hráčem Newbieeeee deborah, který je adminem na public sekci.. tak bych si přál být adminem tady na GS a pomáhat týmu GS tak, aby byl na serveru vždy pořádek, mam svojí základnu přátel, kteří tam hrávaj se mnou a nebaví mě pokaždé chodit a vypisovat Bobbynovi na instagramu, že je na jb bordel a podobně a nebo někomu vypisovat na steamu. můj instagram je @Stano_Adkins děkuji.
abdi
Pokročilý
Pokročilý

[Z]Jailbreak / iKacENka :>

od Rumcajz » 20 kvě 2021, 23:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / iKacENka :>

Příspěvekod abdi » 20 kvě 2021, 23:40

omlouvám se špatný HLstats .... tady je správné

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... &player=12
abdi
Pokročilý
Pokročilý

Re: Jailbreak / iKacENka :>

Příspěvekod Taco » 21 kvě 2021, 13:17

Zlepši vyjadřování v chatu a vyvaruj se spamu. Z některých tvých zpráv na serveru vyplývá, že máš někdy problém udržet nervy na uzdě. Reference od adminů se shodují v tom, že máš co zlepšovat v oblastech pravidel a chování.
Zkus na sobě ještě zapracovat a za měsíc to můžeš zkusit znovu.

Zamítnuto.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Nábory Adminů