• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] Bubais / TTT
Název tématu [Server / Nick admina]: TTT / Bubais
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399852586
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Neoprávněný ban za ghosting.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část] Určitě má admin demo, když dává ban na 2 dny.
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399852586
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Neoprávněný ban za ghosting.
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část] Určitě má admin demo, když dává ban na 2 dny.
https://imgur.com/a/MvmIZtP
-
NotTera - Zkušený
[Zamítnuto] Bubais / TTT
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Bubais / TTT
Zdravím,
moc dobře jsem věděl, že k tomuto dojde, tak jdeme rovnou na to, stručně a jasně.
1. Situace
Kolo začíná 6:24 já i Joseph, který dostal taktéž ban jsme byly společně Traitoři. V čase 6:50-7:00 se Joseph až nezdravě dívá na Vosama (T), který následně umřel. Hned poté (7:03-7:37) Joseph se na mě opět až nezdravě dívá a po celou dobu mě následuje. Z pohledu tebe Tero jsi mě v čase 7:30-7:39 začal také následovat a následně hitnul nožíkem.
Tuto situaci jsem z mého pohledu vyřešil jako neúmyslný random hit, každopádně v čase 8:38-8:54 mi provokativně píšeš, že jsi dostal info od Josepha.
2. Situace
Kolo začíná 10:37, já i Tera jsme společně byly Traitoři a hned na začátek (čas 10:48-10:52) se hráč zeptá Josepha co to bylo a Ty Tero mu na to opět hned provokativně odpovíš info. V čase 11:15 ses na mě opět podíval Tero a očividně aby jsi dal info, protože hned poté (čas 11:20-11:31) mě Joseph pronásleduje a zabíjí.
Důkaz
moc dobře jsem věděl, že k tomuto dojde, tak jdeme rovnou na to, stručně a jasně.

1. Situace
Kolo začíná 6:24 já i Joseph, který dostal taktéž ban jsme byly společně Traitoři. V čase 6:50-7:00 se Joseph až nezdravě dívá na Vosama (T), který následně umřel. Hned poté (7:03-7:37) Joseph se na mě opět až nezdravě dívá a po celou dobu mě následuje. Z pohledu tebe Tero jsi mě v čase 7:30-7:39 začal také následovat a následně hitnul nožíkem.
Tuto situaci jsem z mého pohledu vyřešil jako neúmyslný random hit, každopádně v čase 8:38-8:54 mi provokativně píšeš, že jsi dostal info od Josepha.
2. Situace
Kolo začíná 10:37, já i Tera jsme společně byly Traitoři a hned na začátek (čas 10:48-10:52) se hráč zeptá Josepha co to bylo a Ty Tero mu na to opět hned provokativně odpovíš info. V čase 11:15 ses na mě opět podíval Tero a očividně aby jsi dal info, protože hned poté (čas 11:20-11:31) mě Joseph pronásleduje a zabíjí.
Důkaz
- Za mě vše, příště si zkuste vymyslet něco jiného.
-
Bubais - Spamerův sluha
Nějak mě nazajmá že se Joseph na někoho nezdravě dívá, napsal jsem si UB žádost já.
To že si knifuju před sebe a ty se z ničeho nic zastavíš, tak to určitě ghosting není. ( Z mého pohledu maximálně randomhit. )
takže se na tebe podívám, a poté mířím na Josepha že ho zabiju, a Ty si myslíš že jsem mu dal info? Neřekl bych kdybych tě nějak vyhledávál, ale normálně jsem si létal po mapě.
PS. I kdybych na tebe koukal, tak si mi dal ban unáhleně, protože si tu situaci ani sám neviděl a to že budeš spoléhat na demo že tam něco takového bude je ubohý. Pro tebe bylo prioritou že jsem napsal do chatu že ghostím s josephem než aby si šel do spectu a sledoval nějaké další situace, tak si mi dal rovnou ban. Na demo jsem se podíval a ghosting tam v žádném případě nevidím. Jsem rád, že když jsme tě zamítnuli na Palermu, tak si se naštval a podal si žádost o admina na GSka.
následně hitnul nožíkem
To že si knifuju před sebe a ty se z ničeho nic zastavíš, tak to určitě ghosting není. ( Z mého pohledu maximálně randomhit. )
V čase 11:15 ses na mě opět podíval Tero a očividně aby jsi dal info, protože hned poté (čas 11:20-11:31) mě Joseph pronásleduje a zabíjí.
takže se na tebe podívám, a poté mířím na Josepha že ho zabiju, a Ty si myslíš že jsem mu dal info? Neřekl bych kdybych tě nějak vyhledávál, ale normálně jsem si létal po mapě.
PS. I kdybych na tebe koukal, tak si mi dal ban unáhleně, protože si tu situaci ani sám neviděl a to že budeš spoléhat na demo že tam něco takového bude je ubohý. Pro tebe bylo prioritou že jsem napsal do chatu že ghostím s josephem než aby si šel do spectu a sledoval nějaké další situace, tak si mi dal rovnou ban. Na demo jsem se podíval a ghosting tam v žádném případě nevidím. Jsem rád, že když jsme tě zamítnuli na Palermu, tak si se naštval a podal si žádost o admina na GSka.
-
NotTera - Zkušený
PS. I kdybych na tebe koukal, tak si mi dal ban unáhleně, protože si tu situaci ani sám neviděl a to že budeš spoléhat na demo že tam něco takového bude je ubohý. Pro tebe bylo prioritou že jsem napsal do chatu že ghostím s josephem než aby si šel do spectu a sledoval nějaké další situace, tak si mi dal rovnou ban.
To, že jsi napsal, že ghostíte nebyla žádná priorita. Jak jsem uvedl výše, tak jsem situaci v daném momentu bral jako neúmyslný random hit. Každopádně po 2. situaci byl ghosting očividný a dostali jste oba dva ban. Nesnaž se tady obhajovat tím, že to vše byla jenom jedna velká náhoda a já jsem jednal unáhleně.
Jsem rád, že když jsme tě zamítnuli na Palermu, tak si se naštval a podal si žádost o admina na GSka.
Nevím, kde jsi vzal, že jsem si žádal o práva na Palermo, ale dobře.

-
Bubais - Spamerův sluha
Očividný v čem? To že si dostal random od Josepha, a automaticky si mi dal ban, protože jsem psal do chatu že s ním ghostím? Jen blbec by psal že s někým ghostí kdyby opravdu ghostil. Možná kdyby si se podíval na celý demo tak nejsi jedinej komu dal Joseph random.
S tím co píšeš jsem to pochopil takhle.
random adminovi = Ghosting 2 dny ban
neúmyslný hit = podezdření na ghosting
+ řešení situace na úrovni
ani ho negrabneš a nezeptáš se proč tě zabil a rovnou banuješ za ghosting, co kdyby k tomu měl nějaký důvod? Sám přece víš že jako admin máš právo na grab a můžeš ho kdykoliv grabnout a zeptat se ho na důvod. I když má mute tak s tebou může mluvit.
A strašně mě mrzí že nemám screen toho jak sis žádal o práva na palermu a dva dny na to co jsme tě zamítnuli tak si požádal na GS.
S tím co píšeš jsem to pochopil takhle.
random adminovi = Ghosting 2 dny ban
neúmyslný hit = podezdření na ghosting
+ řešení situace na úrovni
ani ho negrabneš a nezeptáš se proč tě zabil a rovnou banuješ za ghosting, co kdyby k tomu měl nějaký důvod? Sám přece víš že jako admin máš právo na grab a můžeš ho kdykoliv grabnout a zeptat se ho na důvod. I když má mute tak s tebou může mluvit.
A strašně mě mrzí že nemám screen toho jak sis žádal o práva na palermu a dva dny na to co jsme tě zamítnuli tak si požádal na GS.
-
NotTera - Zkušený
Čau
Nechci ti do toho kecat, ale na Palermu jsem si žádal o prává JÁ, nikoliv Bubais.
A že by jste mě zamítli se také úplně říct nedá.
Ale dobrý pokus.
e. by tib: Zamykám z důvodu spamu, vyčkejte na verdikt někoho z vyšších.
Nechci ti do toho kecat, ale na Palermu jsem si žádal o prává JÁ, nikoliv Bubais.
A že by jste mě zamítli se také úplně říct nedá.

Ale dobrý pokus.

e. by tib: Zamykám z důvodu spamu, vyčkejte na verdikt někoho z vyšších.

-
VosamL9 - Pokročilý
1. Příště si podej UB do sekce s UB žádostma a ne do stížností na adminy
2. Jednalo se o jednoznačný ghosting takže UB nedostaneš
Zamítnuto.
2. Jednalo se o jednoznačný ghosting takže UB nedostaneš
Zamítnuto.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1