• Stránka 1 z 1
[V]milanez/ jb1/ demencia ct
Simon nam zakazal cupiet dal "PRVU REAKCIU NA SKOK" , hráč vedla mna skočil , po reakcii sme si mali čupnut co ani jeden z nas neurobil , no stale ten hrač vedla mna mal mat nevyhodu za to ze skocil prvy pri tej reakci beztak nas zabil obidvoch , tento nečlovek mi začal písať potom ze tu reakciu dal nato že aby mňa nachytal co je pekna bullshit vyhovorka , proste ten typek mal mat 2 nevýhody (jednu za to ze si necupol, druhu za reakciu) a ja len 1 (za to ze som si necupol) co by kazdy clovek vyhodnotil ako ze sa ta jedna cela nevyhoda vynuluje (za to čupnutie) a ten hrač by mal nevyhodu , lenze milanez nas zabil oboch , potom dal este jednu vyhovorku zevraj som mal dostat kill zato ze som urobil animaciu pricom boli zakazane, hlavne ze ich zakazoval az po tom co som robil tu animaciu v boxe takze ocividne si taky isty nebol
2. stitacia kolo nato ->
ideme z boxu vonku da simonom simon da prikaz , "Pojdete na Futbalové" (pustí voice na cca 2 sekundy) "Ihrisko" , nasledne daco opat povie a dá príkaz opať "pojdete na futbalové" (opäť pauza cca2 sek) "ihrisko" , tak ja som isiel za simonom kedze -> Pojdete na futbalové alebo ihrisko niesu príkazy takze som mal ist za simonom no ten mi dal hlavu
http://hltv.fakaheda.eu/ 20312-2105231258-jail_andaman.dem.zip
37;30 zaciatok kola 1. situacie
39:20 zaciatok kola -42:15 sitacia
2. stitacia kolo nato ->
ideme z boxu vonku da simonom simon da prikaz , "Pojdete na Futbalové" (pustí voice na cca 2 sekundy) "Ihrisko" , nasledne daco opat povie a dá príkaz opať "pojdete na futbalové" (opäť pauza cca2 sek) "ihrisko" , tak ja som isiel za simonom kedze -> Pojdete na futbalové alebo ihrisko niesu príkazy takze som mal ist za simonom no ten mi dal hlavu
http://hltv.fakaheda.eu/ 20312-2105231258-jail_andaman.dem.zip
37;30 zaciatok kola 1. situacie
39:20 zaciatok kola -42:15 sitacia
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
[V]milanez/ jb1/ demencia ct
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: milanez/ jb1/ demencia ct
Ahoj, já jsem ten co byl s tebou boxe. Jen tak pro info, tohle je stížnost na adminy, ne pro hráče Elsker není žádný admin.
Ale pojďme k věci, vše co jsi zde uvedl je nadmíru pravda. S tím fotbalovým hřišťem nesouhlasím, ale s tím prvním případem v boxe, to bych souhlasil, měl také dostat nevýhodu, a nebo jsem neměl dostat nevýhodu a rovnou mě zabít a i pak tebe. Ať verdikt hráče posoudí vedení.
Toť vše
S pozdravem Mr.Deagle
Ale pojďme k věci, vše co jsi zde uvedl je nadmíru pravda. S tím fotbalovým hřišťem nesouhlasím, ale s tím prvním případem v boxe, to bych souhlasil, měl také dostat nevýhodu, a nebo jsem neměl dostat nevýhodu a rovnou mě zabít a i pak tebe. Ať verdikt hráče posoudí vedení.
Toť vše
S pozdravem Mr.Deagle

-
MrDeagleXD - Kolemjdoucí
Ahoj. V prvom rade by som sa ti rad ospravedlnil za neprijemnost z mojej strany, ked som sa zachoval po tvojom kille v tom voice chate viac menej neprijemne, ale nebolo to nic osobne, pretoze ja sa vzdy spravam ku hracom rovnako a pouzivam ten isty rovnakodlhy meter, lenze zo urcitych faktorov, ktore sa diali v tu danu chvilu v nespravnom case v mojej blizkosti, tak som bol trosku nervozny. Pokial si spominam, tak som zakazy vzdy daval na zaciatku kola a ten, kto ma pozna, vie, ze zakazy davam vzdy v urychlenom case na zaciatku kola, ked zoberiem Simona. Nie som si isty, ci som prave v tej chvili dal zakaz aj robit herne animacie a pohyby, ale dovod preco som ta zabil bol ten, ze som povedal: Mate zakazane skakat, boxovat, begripovat, stat v tomto pripade si mas cupnut. Ked som povedal, ze pojdete do klietky ku zadnej stene, tak tam si mal bezat a ked si narazil na zadnu stenu, mal si si cupnut. V tomto pripade ak poviem, ze pustite klavesnicu a mys, tak ty sa postavis a nebudes sa hybat. Ak nasledovne poviem, ze si date prvu reakciu na skok, tak si mas cupnut a hrac, ktory skoci ako prvy ma zomriet. Ten hrac vedla teba talent, skocil ako prvy a ty si si necupol, ale taktiez si ten hrac necupol. Ja ako Simon, nemusim ti dat nevyhodu, ale mozem ta rovno zabit. Nie je mojou povinnostou nikomu dat nevyhodu, pokial som neurcil inak pri urcitom hracovi. Takze ty si nesplnil to, ze si si necupol a ten hrac vedla teba skocil ako prvy a taktiez si necupol. Ja nemusim hracovi dat druhu nevyhodu, mozem ho uz pri tom ako nesplni prikaz/porusi zakaz druhykrat rovno zabit, ine by bolo, kebyze poviem, ze jednemu hracovi dam v tomto pripade nevyhodu, ale zvysnych zabijem....takto to nefunguje, pretoze by som nadrziaval. Je to celkom zaujimava situacia s tymto prikazom, ale ak by som povedal, ze POSTAVTE SA a date si prvu reakciu na skok, v tom pripade by si ty prezil, pretoze si STAL a ten hrac skocil na tu reakciu ako prvy, takze by dostal kill a ak by som v tom momente mal srdce poliate zlatom, tak by dostal nevyhodu. Ale ako pisem este raz, ja ti nemusim davat ziadnu nevyhodu, to je len moja dobra vola.
Podobna situacia: Dvaja hraci su u zadnej steny. Mate zakazane boxovat. Talent(ty) boxnes raz a tvoj kolega boxne dvakrat. Zabijem Vas oboch, zabil som Vas pravom. V tomto pripade ten hrac skocil ako prvy a necupol si a ty si si necupol tiez. Takze ty si nesplnil/porusil zakaz raz a tvoj kolega dvakrat. Nemozes predsa si sam urcit nevyhodu, pokial Simon tebe nepovie, ze "Budes mat nevyhodu." alebo nepovie CTckam, ze "hlaste mi nevyhody" tak mozes dostat automaticky kill za porusenie zakazu/nesplnenie prikazu. Kedy mas najvacsiu sancu, ze ta zabije prave Simon? Pri reakciach...
Podobna situacia: Dvaja hraci su u zadnej steny. Mate zakazane boxovat. Talent(ty) boxnes raz a tvoj kolega boxne dvakrat. Zabijem Vas oboch, zabil som Vas pravom. V tomto pripade ten hrac skocil ako prvy a necupol si a ty si si necupol tiez. Takze ty si nesplnil/porusil zakaz raz a tvoj kolega dvakrat. Nemozes predsa si sam urcit nevyhodu, pokial Simon tebe nepovie, ze "Budes mat nevyhodu." alebo nepovie CTckam, ze "hlaste mi nevyhody" tak mozes dostat automaticky kill za porusenie zakazu/nesplnenie prikazu. Kedy mas najvacsiu sancu, ze ta zabije prave Simon? Pri reakciach...
https://www.youtube.com/watch?v=3NPxqXMZq7o
En smuk prøve af fuldkommenhed <3
-
DonMilanez - Pokročilý
Ku druhemu pripadu, ktory si uviedol ti mozem uprimne pravdivo taktiez odpovedat, ze nebol to moj umysel urobit ziadnu pauzu medzi tymito dvoma slovami "futbalove" a "ihrisko," co znamena, ze som sa ta nepokusal nachytat nijakym sposobom, avsak nedokazem niekedy vyslovit dane slovo, ktore sa zacina aj pismenkom i v tomto pripade "ihrisko" a musim sa preto nadychnut, aby som to dokazal vyslovit ako samostatne slovo. Myslim si, ze obaja vieme, ze mas informaciu o tom, ze mam recovu vadu a mohol by si pochopit a brat ohlad na to, ze nikto nie je dokonaly/perfektny a moze niekto ako ja mat aj takyto problem. Takze naozaj este raz, nebol to moj zamer urobit pauzu, len som sa nadychol, aby som to dokazal vyslovit. Uprimne, pride mi tato druha situacia, ktoru si opisal irelevantna a naozaj nemozes chciet od cloveka, aby na vsetko doslovne myslel a rozpraval ako robot bez prestavky, pretoze clovek sa pri rozpravani obcas musi aj nadychnut a v tomto pripade som si dovolil sa nadychnut prave v tej danej "pauzicke" medzi tymito dvoma slovami. Talent, ja ta na druhej strane chapem, ze si sa nahneval, pretoze som bol neprijemny na zaklade urcite podnetu, ktory bol podotykam mimo nasej hry a servera a mal by si mat urcite pochopenie, ze clovek je len taktiez ludska bytost, ktora ma urcite emocie, spravanie a nemozes chciet, aby kazdy jeden hrac/clovek v tvojej pritomnosti mal navzdy len tu najlepsiu a pozitivnu naladu...pretoze to takto nefunguje a ty tiez nie si ten, kto takuto naladu ma nepretrzite... Myslim si, ze v ramci logiky a chapania danej hry a momentu si neviem ako prisiel na to, ze mas ist inde nez na futbalove ihrisko, ked sa na neho este aj pozeram, stojim uz pomaly na objekte v ihrisku a hovorim dalsie prikazy k meritu veci. Ale tak ci tak, by som ti rad poprial pekny den a pevne verim, ze situaciu vyriesime co najskor a preto prijimam maximalnu zodpovednost za priebeh hry pocas mojho Simonovania a taktiez uvadzam, ze vsetko co som sem napisal k jednej aj druhej veci je z mojej strany uprimne, bez zavadzania. Vyvaruj sa preto spamu a pockaj si na definitivne stanovisko. 

https://www.youtube.com/watch?v=3NPxqXMZq7o
-
DonMilanez - Pokročilý
o tom ze mas recovu vadu som nevedel , vyriesene
karty na stole no nehrame sedmu

-
talenthunter - Zkušený
První situaci ti Milan pěkně vysvětlil. Na to, co se stalo v té druhé, se bude snažit v rámci možností dávat pozor. Tentokrát mu to odpustíme.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1