Volná debata o CSku a všem, co vás zajímá.

Vzkaz pro Hermana Goeringa

Příspěvekod Lentakschlebiko » 30 kvě 2021, 21:18

Ty přeafektovaná jahůdko.

Ban na chat a voice, protože jsem si do chatu nominoval mapy jako de_ment, de_bil apod. :D

Nemáš smysl pro humor co ?

Doufám, že ti to udělalo radost, že jsi pohonil ego tím, že si dal ban někomu, někde v nějaký 20 let starý počítačový hře kterou hraješ, protože ti bába nedala spoření a nemohl jsi si koupit "plejstejšna" :D

Chápeš ten paradox jo ? Cítíš z toho to, že jsi banánek ?

Že jsem si dal tu práci s tím jít na stránky vzpomenout si na heslo a napsat si to sem i přes to, že už jdu stejně chrápat a ráno ten ban mít už nebudu :D

Další paradox co v tom vidím je ten, že mě zabanuje admin jménem Herman Goering :D that's so funny. Jsi reprezentativní osoba ne ? Máš ohromnou moc vládnutí na serveru ne ? Proč nemáš reprezentativní nick ?

No nic ... asi si teď zrovna někde na šichtě u pásu tak až se vrátíš po noční tak si tohle prosímtě přečti a napiš mi na to nějakou strašně stírací a urážející odpověď nebo si naopak hraj, že jsi nad věcí a nepiš sem nic. V každém případě se začni trochu usmívat a uvolni se. Vstaň z tý židle a jdi mezi lidi. Třeba se pak naučíš chápat vtip. [img][img][/img][/img]
Přílohy
_69394898_69390429.jpg
Běda ti jestli tu fotku smažete !!!! No co běda ... tak jí smažete a neudělám s tim nic že jo. Ale neni to o nic horší než jeho nick :D tupci.
Lentakschlebiko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Vzkaz pro Hermana Goeringa

od Rumcajz » 30 kvě 2021, 21:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Vzkaz pro Hermana Goeringa

Příspěvekod eXtr3mer » 31 kvě 2021, 12:08

Ahoj, ak s banom nesúhlasíš, tak si môžeš požiadať o unban :) Takáto téma nemá žiadny efekt a nepomôže tebe ani nám...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod Lentakschlebiko » 31 kvě 2021, 18:17

Ano to nesouhlasím, ale o unban žádat nechci.

Ban je samozřejmě správný a dle pravidel. Porušil jsem pravidla o tom žádná, ale otázka je jestli to bylo tak závažné aby to bylo na ban. Zkrátka by neměl admin myslet černobíle a měl by mít jistou dávku tolerance. Nikoho jsem neurážel. Nikomu jsem sprostě nenadával.

Například -

Můj známej žil nějakou dobu v USA, vožral se, sednul do auta a zboural nějakou zeď u místního kostela. Šel k soudu a soudce mu řekl, ať jde za farářem a domluví se s ním, aby vlastnoručně opravil tu zeď. Ten známej je klempíř a zkrátka rukama dělat umí. Tak tu zeď opravil a ten farář mu napsal nějaký papír k tomu soudu jako, že je s ním spokojenej a že to hezky opravil. To byl celý jeho trest. Mimo jiné mu pak stejně opravil úplně celou zeď kolem celýho kostela za což dostal zaplaceno. Následně se o tom dozvěděl i ten soudce tak tomu taky něco dělal na baráku a dneska jsou kamarádi a jezdí spolu všichni na ryby. True story kamaráde. Takhle to má fungovat.

Kdyby něco takovýho udělal u nás v CZ tak by okamžitě přišel o řidičák. Následně by platil nesmyslně předraženou opravu zdi nějaké firmě co by si určil farář a ještě by z toho měl velký popotahování ve smyslu obecného ohrožení, protože u té zdi mohl být člověk a dostal by ještě mega pokutu a třeba roky podmínku.

Schválně jestli si to dočetl tak mi napiš jestli jsi si z toho příběhu něco vzal. :)
Lentakschlebiko
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod PanRed3ull » 31 kvě 2021, 19:30 VIP

http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 556&page=1
Príbeh pekný, lenže toto je svet internetu nie reálny život nezabúdaj na to. A k nadavkam tiež nezabúdaj na to že možno ty si už 18+ ale sú tu aj deti 10,11,12,13 ktoré sú vychovávaného slušne a take nadávky nemusia na nich pôsobiť dobre. Chovaj sa tak ako chces aby sa k tebe chovali ostatný dakujem.
PanRed3ull
Drbna
Drbna

Příspěvekod odyseenko » 01 čer 2021, 07:04 VIP

Lentakschlebiko píše:
Kdyby něco takovýho udělal u nás v CZ tak by okamžitě přišel o řidičák. Následně by platil nesmyslně předraženou opravu zdi nějaké firmě co by si určil farář a ještě by z toho měl velký popotahování ve smyslu obecného ohrožení, protože u té zdi mohl být člověk a dostal by ještě mega pokutu a třeba roky podmínku.

Ono nie každý je taký, máš pravdu, že väčšina by to urobila. Ale je aj možnosť mimosúdnej dohody, ak ma chápeš.
...Úprimný, jak nikdy predtým,
sú 4 ráno a ja nespím,
v aute celá moja banda, vonku svetlo, ako za dňa
a to sme len v polke cesty...

Svet sa rúti do prdele. Tak sa pripútajme a užime si jazdu!

Posledný mohykán Jailbreaku...
odyseenko
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod sussybakaa » 07 čer 2021, 21:08

a To jsou hry
Myslet znamená h*vno vědět
sussybakaa
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Volná debata