Porušuje nekdo pravidla na Jailbreak serverech? Sdělte nám to zde.

[V] jailbreak #2 demence / FK

Příspěvekod bobs » 04 čer 2021, 23:30 VIP

dobrý den..
nick: Rastaa :3
Steam ID: VALVE_0:0:546803772 https://ctrlv.link/XgWH
Dátum a Čas: 4.6.2021 - 22:34 +/-
Popis situácie: Simon [tedy Hrač Rastaa] řekl kdo chce mik ať jde na moje spray logo já a jeden Hrač sem šel on měl začít první tak začal [řekl mu jenom že mu huči mikrofon a on ho hned zabil :D] a pan Simon ho zabil když sem se ho ptal proč ho zabil řekl že měl mluvit ohledně demence CT ži FK ale on neřekl že kdo chce mik ohledně FK či demence CT on jenom řekl že kdo chce mikrofon ať jde na moje spray logo.. takže to byl FK já sem mu to říkal.. dokonce sem říkal že to říkal admin což je pravda byl sem u toho.... ale nevěřil a nedal tomu Tipkovy VD.. + mě nenechal ani dopluvit.. + CT mu řeklo že je to jeho chitrost.. + dokonce i jeden Tipek mu to psal že mám pravdu a on si jel furt to své :D
Dôkaz: http://hltv.fakaheda.eu/20546-2106042234-jail_crime_lf.dem.zip
Vyčasovanie: FK + demence je v čase dema 09:01:76 az 10:07:28 + v čase dema 23:31:59 až 27:09:64 je demence CT.. i když Simonovi říkal nick Hrače který měl mít VD tak mu ho nedal dopadlo to tak že sam Hrač se musel ozvat a říct Simonovi že má mít VD..

tak to je vše.. přeji vám hezky den :).. :D
bobs
Pokročilý
Pokročilý

[V] jailbreak #2 demence / FK

od Rumcajz » 04 čer 2021, 23:30

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: [V řešení] jailbreak #2 demence / FK

Příspěvekod Rajtyy » 05 čer 2021, 11:10 VIP

Ahoj,

hráč zabanován za FK.
Jsou různé situace:
1.) Když hráč Pepa napíše do chatu jen "MIK" a simon řekne, že bude mluvit jenom Pepa, tak má mluvit pouze o FK.
2.) Když hráč Pepa napíše do chatu "MIK" a simon řekne "kdo chce mik ať jde na moje střely/spray logo" tak pokud neřekne jinak můžou mluvit o čem chtějí.
3.) Pepa napíše do chatu "MIK" a simon řekne "kdo chce mik ohledně demence/FK půjde na moje střely" tak máš mluvit pouze o demenci nebo FK

Co se týče druhé situace, hráč měl mít nahlášené VD hráčem, který ho zabil. No Simon by dostal na serveru přehoz a tím, že (i když trochu později, ale přece jen) VD nahlášeno bylo i hráčem, který dal FK, neřešil bych to pro tentokrát banem ani u hráče, který ten FK dal.

Děkujeme za nahlášení.

Vyřešeno.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: [V] jailbreak #2 demence / FK

Příspěvekod bobs » 05 čer 2021, 12:19 VIP

Dobře chápu.. děkuji za odpověď..
bobs
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na JailBreak Servery