I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] JB1/FK

Příspěvekod YeaZ » 03 čer 2021, 22:47 VIP

Zdravim

stručne dostal som fk admin to neriešil miesto toho mi dal kick za jednu vulgaritu ked som sa ho spytal po napojeni za čo kick neodpovedal a nereagoval neriešil ani fk... teda riešil ale nie tak ako by mal ...

http://hltv.fakaheda.eu/20312-210529222 ... ta.dem.zip
6:10

Snad admin bude aspon trz normalny a prizna sa ktory to bol a povie prečo to neriešil a riešil iba moju vulgaritu za ktoru ma v klude mohol upozornit miesto kicku kedže nebolo to take moc ... ale tak čo čakat od arogancov
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

[Vyřešeno] JB1/FK

od Rumcajz » 03 čer 2021, 22:47

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: JB1/FK

Příspěvekod Smouky » 05 čer 2021, 16:16 VIP

Ahoj, chytám bronz u vody. Jestli se vrátim a nebudu moc vožralej, tak se vyjádřím dneska, případně až zítra. Buď prosím trpělivý.
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod YeaZ » 05 čer 2021, 16:28 VIP

jo pohode klidne si daj na čas to nenalieha ani ja som to sem nedal v ten den čo sa to stalo ale až 3 dni nato :?
*Hádame paintball*
Yeaz : Rajty kde si tam videl holokaust?
Odyseenko : Však streľba na farebných :D

Anthove Matematicke Okienko
(VIP) Anth : 157
(VIP) Rab1ne : -1
(VIP) Anth : 158

Anth — Ne, žubrienka není žába, ale larva žáby.
YeaZ
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Smouky » 05 čer 2021, 23:10 VIP

Tak úplně bych neřekl, že jsem to neřešil. Psal jsem mu, za co tě zabil a tuším, že mluvil o zákazu (nemám ns abych si přehrál zvuk z dema). I když jsem mu psal o tom, že jsi stihl čupnout než to řekl, nebyl jsem si 100% jistý na to, abych ho trestal a nutil ho ti nahlásit vd. Demo jsem taky netočil, abych se podíval. Každopádně jsem na to koukal a nevím, proč jsem si nebyl jistej.

Já jsem docela tolerantní na nadávky v nějaké míře, ale když máte potřebu tahat do hry rodinu, tak už tolerantní nejsem a je mi úplně jedno v jakém kontextu to je. Když už máš potřebu hádat se na serveru, tak vymysli něco, co nebude začínat: máma, sestra, táta, atp.

shrnutí

FK jsi dostal (opět jsme u toho, že na záznamu nemám zvuk, ale jinak by jsi tu nebyl) a je mi líto, že jsem na to koukal jako Afričan na jídlo a stejně si nebyl jistý. Má vina, omlouvám se ti!

Jednou, za pár let, se na to snad podíváš a budeš se smát tomu, jak ses měl potřebu hádat kvůli každé kravině. Jednou pochopíš, že takové, jako jsi ty pak už málokdo bere vážně, protože se snažíš všechno uhádat, ačkoli nemáš ve spoustě věcí pravdu. Taky jsem byl kkt, který se stále o všechno hádal a ti starší a zkušenější mě neměli rádi. Teď jsem jen kkt, ale už se nehádám, takže mě nemají rádi, ale není to proto, že se hádám.

Vždycky jsem ti psal, aby sis dal čokoládu a uklidnil se, ale když vidím, jakou máš hádavou povahu, tak by brzy nastoupila obezita.

Doufám, že to co jsem napsal pochopíš. Já si to po sobě přečetl a nechápu to :( Dobrou ...
Smouky
Drbna
Drbna

Příspěvekod Vonbrauncz » 06 čer 2021, 04:04

Admin se omluvil a to, že jednou někdo přehlédne FK, se prostě stane.

Vyřešeno.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy