I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V] TTT / Rename a ban neprávem

Příspěvekod yungfilip » 05 čer 2021, 18:58

Název tématu TTT 2, _Bubais
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399852586/
Popis situace/prohřešku admina S kamarádem máme podobný nick (yungfilip, yungsamec) a již jmenovanému adminovi to vadilo. Napomenul mě ať si změním nick vysvětloval jsem mu že naše jména jsou rozdílná ale pořád trval na tom abych si změnil jméno nakonec mi ho změnil on pomocí admin práv, potom jsem s ním argumentoval a poté mě vyhodil takže jsem se napojil nazpátek hned jak jsem se napojil tam mi opět změnil jméno a znovu mě napomínal ať si změním jméno a pak mi dal ban
Důkaz o jeho pochybení: https://ctrlv.cz/rb9y , https://ctrlv.cz/0lOx
You say you don't like me I'm like cool, I don't care
yungfilip
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[V] TTT / Rename a ban neprávem

od Rumcajz » 05 čer 2021, 18:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Rename a ban neprávem

Příspěvekod Bubais » 05 čer 2021, 19:46 VIP

Ahoj,

nečekal jsem, že příjde stížnost, ale budíž. Z toho co jsi napsal, tak jsem dle mého postupoval správně. Několikrát jsem tě na serveru upozorňoval a ty ses neustále přejmenovával, nebo se odpojil za účelem aby jsi měl opět své staré jméno "yungfilip". Pokud si ale myslíš, že ti byl ban udělen neprávem, tak sem dodej důkazy o mém pochybení. ;)
Bubais
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Spartickka3 » 06 čer 2021, 07:57

Zas a znovu. Neschopní admini vládnou dead portalu Gamesites.cz. Dat ban za nic to uz je úlet. Dve rozdílné.jména a borec mu dá ban na 10 minut. TTT uz totalne dead kvůli takovým adminum a změnám co jste tam udelali lol. Prosil bych ty dva borce co si říkají SA, aby poučili sve rádoby akademiky, aby nebanovali takovéto nesmysly. Youngfilip a youngsamec dve rozdílné jména. Pokud mas aspoň dvouciferne IQ tak budes říkat info typu: "Je to filip", "Je to samec". Stačí použít tam takovou tu věc jak se ji jenom říká... jo uz vím, mozek

PS: Dwandy, my ti to říkali, ze máš neschopné vedení. Tys neposlouchal a ted to máš. Rip Gameshites.
Spartickka3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod AwpOnly » 06 čer 2021, 11:06 VIP

Zeyn píše: Pokud si ale myslíš, že ti byl ban udělen neprávem, tak sem dodej důkazy o mém pochybení. ;)

Ty jsi tupec. Dodavat dokaz o pochybeni ked je na screene jasne vidiet za co bol udeleny ban :lol:
AwpOnly
Spamer
Spamer

Příspěvekod Bubais » 06 čer 2021, 12:07 VIP

AwpOnly píše:Ty jsi tupec. Dodavat dokaz o pochybeni ked je na screene jasne vidiet za co bol udeleny ban :lol:

Mám na mysli aby sem dodal přesně dané situace kdy ho několikrát upozorňuji a následně banuji. Každopádně si nejspíš yungfilip uvědomil, za co byl potrestán a už dávno může dále pokračovat v hraní, když to byl ban pouze na 10 minut. ;)
Bubais
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Spartickka3 » 06 čer 2021, 12:11

A proc si nechtel po hráči youngsamec aby se přejmenoval?
Spartickka3
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Bubais » 06 čer 2021, 13:03 VIP

Spartickka3 píše:A proc si nechtel po hráči youngsamec aby se přejmenoval?

Hráčům jsem řekl, ať se jeden z nich přejmenuje, jinak je přejmenuji já. Nakonec jsem musel přejmenovat jednoho z nich, konkrétně yungfilipa, tudíž poté nebyl důvod přejmenovávat i youngsamce. ;)

e. GuHHH666:
Vyřešeno zde!
Bubais
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy