• Stránka 1 z 1
[V] TTT/ Akademik Bubais
Odkaz na Steam profil admina: https://steamcommunity.com/profiles/76561198399852586/
Popis situace/prohřešku admina: 00:37-01:50 -Tady začíná Bubaisův problém. Nejspíše řeší událost z předešlé mapy (Nebyl jsem tam,takže nevím) Bubais tvrdí hráči youngsamec, že někoho hitl. On říká, že fakt bla bla bla. Pak mu tam hodí text z konzole,že to byl on. Následně mu lidi říkají,že to nebyl samec, ale filip. Takže tady to začalo. Bubais udělal chybu a nechtěl připustit,že tu chybu udělal. Takže logicky začal do nich rejpat,že se mají přejmenovat nebo je přejmenuje on sám (řekl to jakože fakt drsně ty kráso, husina mi běhá po zádech).
02:30-04:00 -Tady přišel rename, následný kick. (Zajimavé,že za ty nadávky Corozona nevyhodil).
08:00-08:40 -Tady přichází ban.
Důkaz o jeho pochybení: https://uloz.to/file/9Ft06T3K4Bqg/auto- ... 9eMmWwZN==
PS: Úplně v klidu stačilo říkat Samec/Filip. Neni to zas tak težké. Myslím,že i borci s jedno ciferným IQ to zvládnou.
Popis situace/prohřešku admina: 00:37-01:50 -Tady začíná Bubaisův problém. Nejspíše řeší událost z předešlé mapy (Nebyl jsem tam,takže nevím) Bubais tvrdí hráči youngsamec, že někoho hitl. On říká, že fakt bla bla bla. Pak mu tam hodí text z konzole,že to byl on. Následně mu lidi říkají,že to nebyl samec, ale filip. Takže tady to začalo. Bubais udělal chybu a nechtěl připustit,že tu chybu udělal. Takže logicky začal do nich rejpat,že se mají přejmenovat nebo je přejmenuje on sám (řekl to jakože fakt drsně ty kráso, husina mi běhá po zádech).
02:30-04:00 -Tady přišel rename, následný kick. (Zajimavé,že za ty nadávky Corozona nevyhodil).
08:00-08:40 -Tady přichází ban.
Důkaz o jeho pochybení: https://uloz.to/file/9Ft06T3K4Bqg/auto- ... 9eMmWwZN==
PS: Úplně v klidu stačilo říkat Samec/Filip. Neni to zas tak težké. Myslím,že i borci s jedno ciferným IQ to zvládnou.
- Spartickka3
- Kolemjdoucí
[V] TTT/ Akademik Bubais
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT/ Akademik Bubais
Nevidím nic špatného na tom, že ho nutil se přejmenovat, poslechnout neposlechl tak dostal ban.
Každopádně ty nadávky měl admin řešit víc a neignorovat je tolik.
Veřím, že si na to admin dá příště pozor.
Vyřešeno.
Každopádně ty nadávky měl admin řešit víc a neignorovat je tolik.
Veřím, že si na to admin dá příště pozor.
Vyřešeno.
-
GuHHH666 - CS:GO HLSA
Re: [V] TTT/ Akademik Bubais
To si deláš prdel ne? Dve rozlišné jména. A kvůli tomu, že se to nelíbí jednemu akademikovi tak se musí přejmenovat? Prosím Gustiku jestli máš ještě trošku rozumu (pochybuji, ale who knows) seber práva těmto akademikum (Guh,Enco) a dej to někomu kdo má aspoň dvou ciferné číslo a minimálně 18 let. Díky.
- Spartickka3
- Kolemjdoucí
Tohle není normálni...
Jiní hráči maji podobná jmena (DzefyTheWolf LimenTheWolf Luigy The Wolf....) a nic.. tohle je jakoby jmeno klanu tak Proč to sakra trestate?!!!!
Nechápu tým akademikum
Jiní hráči maji podobná jmena (DzefyTheWolf LimenTheWolf Luigy The Wolf....) a nic.. tohle je jakoby jmeno klanu tak Proč to sakra trestate?!!!!
Nechápu tým akademikum
- dvojzub
- Kolemjdoucí
Pokud jsou od sebe jména rozlišitelná, tak není důvod hráče přejmenovávat. V tomto případě bylo podle mě jasně zřetelné, kdo je kdo. Kdyby se jeden jmenoval yungfilip a druhý yungfillip, to už by bylo něco jiného a musí se přejmenovat.
Může se samozřejmě stát, že někdo řekne "je to yung", ale když z toho nepoznáš, který z nich to je, tak přece nezabiješ nikoho. Případně se hned zeptáš, kterého vlastně myslel...
A Sparticka nedělej, jak kdybys to tady osvobodil a chovej se normálně.
Vyřešeno.
Může se samozřejmě stát, že někdo řekne "je to yung", ale když z toho nepoznáš, který z nich to je, tak přece nezabiješ nikoho. Případně se hned zeptáš, kterého vlastně myslel...
A Sparticka nedělej, jak kdybys to tady osvobodil a chovej se normálně.

Vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
Já tu ani nehraju. Jen pomáhám lidem co tu chtějí normálně hrát. Teď otázku na tebe. Co si z tohohle máme vzít? SA TTT serveru napsalo, že měl admin pravdu a ty tu píšeš opak. Děláte si z nás srandu nebo se neumíte dohodnout? Poprosil bych, aby sis s němi udělal nějaké sezené a hezky jim to znovu všechno vysvětlil. Ti akademici to moc nepobírají jak vidím.
- Spartickka3
- Kolemjdoucí
Mám tam chybu. "Aby sis s nimi*
- Spartickka3
- Kolemjdoucí
Nevím proč děláš vědu z toho, že admin přejmenoval hráče, protože si myslel, že je to takto správně. Teď už ví, že to správně není a je to vyřešeno. Stejný názor na to měl sice i Guh, já nicméně nevidím důvod, proč by nemohli mít takové nicky.
A co tady zase píšeš o něčem, že se neumíme dohodnout? Výše jsem napsal vyjádření a to platí.
A co tady zase píšeš o něčem, že se neumíme dohodnout? Výše jsem napsal vyjádření a to platí.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1