• Stránka 1 z 1
Re: Kuřecí Řízek=neschopnost CT/jb 7
Hráč Kuřecí Řízek byl zabanován za Nadržování.
Hráč Lopko byl zabanován za Nadržování.
Vyřešeno
Hráč Lopko byl zabanován za Nadržování.
- T si tam přímo před tebou píchne adrenalin a ty se otočíš a jdeš si s nožíkem dál pryč od něj, místo toho aby jsi ho zabil..
Vyřešeno

-
Amby - CS:GO Server Admin
Re: Kuřecí Řízek=neschopnost CT/jb 7
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Vyřešeno] Kuřecí Řízek=neschopnost CT/jb 7
Ahoj, rozhodl jsem se že ti pomůžu.
V hlstats je možnost vyhledávání podle STEAM ID což znamená že tam dáš jeho STEAM ID a dáš si nastavení na hledání podle SID.
Také bych ti pro příště doporučil dávat soubory přes tuhle stránku. Ale ještě lepší možnost pro adminy je to nahrávat na youtube rychlé a jednoduché. ALE ! bacha musíš to také vyčasovat protože jsem s tím také měl problém viz : post1087553.html#p1087553 nechápu proč jsem musel časovat 5 minut asi aby z toho admin mohl dělat další hroty, ale prostě to udělej pokud si vybereš tuhle možnost protože : post1087553.html#p1087553
Goodbye jsem rád že jsem ti pomohl i když sis o pomoc nežádal
.
V hlstats je možnost vyhledávání podle STEAM ID což znamená že tam dáš jeho STEAM ID a dáš si nastavení na hledání podle SID.
Také bych ti pro příště doporučil dávat soubory přes tuhle stránku. Ale ještě lepší možnost pro adminy je to nahrávat na youtube rychlé a jednoduché. ALE ! bacha musíš to také vyčasovat protože jsem s tím také měl problém viz : post1087553.html#p1087553 nechápu proč jsem musel časovat 5 minut asi aby z toho admin mohl dělat další hroty, ale prostě to udělej pokud si vybereš tuhle možnost protože : post1087553.html#p1087553
Goodbye jsem rád že jsem ti pomohl i když sis o pomoc nežádal

-
Kroker - Drbna
• Stránka 1 z 1