Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené]neoprávněný ban - XWIID

Příspěvekod Diso » 08 čer 2021, 16:36

Nickname BaBy; AyzO?
Herni ID STEAM_0:0:546046751
SteamCommunity ID 76561199052359230
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Provokacia]
Zabanován dne 08.06.2021 - 17:09:47
Délka banu 6 Hodin (360 Minut)
Vyprší dne 08.06.2021 - 23:09:47 (5 Hodin 37 Minut zbývá)
Zabanovaný od xwiid
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Furien #1

Docela haluz , že se ho člověk na něco zeptá a on hned začne vyskakovat jak kdyby to tady osvobodil :D týpek se absolutně neumí chovat. A hned mi hodil první ban na 10 minut za ,,nadávky" přitom žádná nadávka nebyla ( jen jsem se ho zeptal na to proč držel hráče grabem) a hned chvíli na to , když jsem se ho ptal za co to bylo :D tak začal vyhrožovat druhým banem, který mi následně dal :D za údajnou provokaci, přitom to byla jednoduchá reakce na ty jeho trapné výhružky. Škoda, že nabíráte na adminy děcka no, ale co se dá dělat.
Diso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené]neoprávněný ban - XWIID

od Rumcajz » 08 čer 2021, 16:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: neoprávněný ban - XWIID

Příspěvekod xwiid » 08 čer 2021, 17:18 VIP

čau,
týpek se absolutně neumí chovat. A hned mi hodil první ban na 10 minut za ,,nadávky" přitom žádná nadávka nebyla ( jen jsem se ho zeptal na to proč držel hráče grabem) a hned chvíli na to , když jsem se ho ptal za co to bylo :D tak začal vyhrožovat druhým banem, který mi následně dal :D za údajnou provokaci, přitom to byla jednoduchá reakce na ty jeho trapné výhružky. Škoda, že nabíráte na adminy děcka no, ale co se dá dělat.

Super, som podla teba decko, ďakujem a cením si tvoj názor.
Dalšia vec, ja nemám 10 ani 13, nenechávam si skákať po hlave od niekoho ktorý si myslí, že si môže ku niekomu dovoliť všetko, žiadne vyhrážky som ti nepisal, napísal som ti len VETU "Pokračuj ďalej a neskončí to len pri 10m bane :)", žiadne vyhrážky nič, a dalšia vec s tým ako si spomínal o tom, že hned som ti začal písať a "Vyhrážať banom" Klameš.
Nieje to pravda, ako náhle si mi napísal, že si o sebe veľa myslím a tam to skončilo, dúfam, že si rozumný a pochopíš to :)

dostal práva tak si myslí že má moc :D.

dostal si ban na 10minut aby si vedel jak sa máš ku mne správať, na dalšiu mapu, si mi písal PM s týmto:
Klik
Klik

Moje hlsa nebolo aktívne a ani Extrimer, tak som napísal HLSA JB, že čo by som mal robiť a odpísal mi:

[5:08 PM]
Taco:
no, tak jestli dostal za něco ban na 10 minut a v blízké době, po vypršení banu zase dělá to stejné, tak mu klidně můžeš nahodit 6h nebo 12h si myslím

Tak som ti ten ban dal, samozrejeme, ak sa ukáže, že tento ban bol unáhlený a neopravnený, tak sa ti hlboko ospravednujem :)
První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
xwiid
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Diso » 08 čer 2021, 17:45

Kdybych ti nadával tak by to bylo úplně o něčem jiném, slušně jsem se tě zeptal, stačilo mi na to neodepsat. A ne tam hned vypisovat jak král světa - což vedlo k té mojí následné provokaci. Ale to je jedno, nebudu to řešit, je to jen chat ban. Prostě jsme se neshodli a nebudu si kvůli tomu dělat špatné vztahy na serveru. Tak se měj hezky :)
Diso
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod eXtr3mer » 08 čer 2021, 17:58

Oba bany boli úplne zbytočné. Nerozumiem čo k tomu admina viedlo, každopádne keby dodržal banovacie postupy, zachoval chladnú hlavu a celú situáciu ešte viac nevyhrotil, tak nemuselo dôjsť ani k jednému banu...

Už máš unban :) S adminom to preberiem, aby sa podobný problém už neopakoval...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Re: [Vyriešené]neoprávněný ban - XWIID

Příspěvekod xwiid » 08 čer 2021, 18:05 VIP

Ahoj, tak ako písal ex hore, napísal mi a prebrali sme to spolu, tak sa ti ospravedlnujem,že som zareagoval tak arogantne, už sa to nestane, máš moje ospravedlnenie :)
První facka, pak panika - prosím hoši mam strach
Okej budeme v pohodě,
jen nám řekni, kde to máš
xwiid
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost