Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Jonny žádost/JB

Příspěvekod JonnyGS » 16 čer 2021, 20:00 VIP

Nick na serveru: Jonny

SD: STEAM_0:0:485869015

Sekce, na které chci práva: JailBreak

Věk: 23

Mé HlStats: zde

Bany, které jsem dostal: na serveru GS jsem nikdy nedostal ban, dostal jsem jenom kick za napovídaní kolik má CT HP, ihned po kicku jsem si svoji chybu uvědomil a od te doby neudělal znova.

Něco o mě: Tak ahojte jmenuju se Dalibor a tady na GS působím pod přezdívkou "Jonny". Je mi 23 let, bydlím v Novém Jičíně nedaleko Ostravy. V tuhle chvíli nepracuju a jsem full time doma kvůli tomu že jsem na 2 roky odjel do Italie kde jsem si našel ženu "Nevím jestli bohu dík nebo bohužel". To že jsem odletěl do Itálie mělo za následky že jsem musel všechny funkce tady na GS zanechat a opustit bohužel portál na dobro. Ve volném čase hraju hokej a stále se zajímám o MMA.

Proč právě já: Myslím si že mám dobrý vliv na hráče, a dokážu pomoct. Rád bych se podílel na udržbě serveru jako Admin. Myslím si že mám super vztah k hráčům a oni ke mně. Rád si udělám srandu, ale kyž je potřeba tak dokážu být velmi seriózní.

Zkušenosti s CS:GO: Něco o kolo 10k hodin dohromady, bývalý E-sport hráč už je to njákej ten rok kdy jsem hrál za team Ravage.

Poznámky: Tak ješte jednou zdravím všechny co tohle čtou, někdo si mě pamatuje z dřívější doby ale zase někdo nemusí, portál GS mám rád nadevše a mrzí mě že jsem v roce 2019 odešel rozloučil se jenom s pár lidma. Ale vrátil jsem se, jsem tady a jsem připravenej na vše. Hlavně mějte krásný den když tohle čtete ahojte.

Moje poslední žádost: zde
CS:GO 2019 Start Play
JB Player <3
PUB Player <3
TTT Player <3

Steam https://steamcommunity.com/id/beta_user_papa/
JonnyGS
Pokročilý
Pokročilý

[Zamítnuto] Jonny žádost/JB

od Rumcajz » 16 čer 2021, 20:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jonny žádost/JB

Příspěvekod Heppsak » 16 čer 2021, 20:39 VIP

Ahoj,
nejen, že máš v chatu nadávky, ale hraješ tu po dlooouhé době, skoro ani nevíš co všechno se změnilo, ale i přesto si žádáš o admina.

Jestliže bys chtěl tuhle funkci někdy vykonávat, tak tomu dejme aspoň +- měsíc, než se pořádně zajedeš a uklidníš.
Hlavně na to moc nespěchej, v klidu si nahlašuj do PP a pomáhej hráčům na serverech.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů