I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]RAJTI/JB1

Příspěvekod Brazzer » 17 čer 2021, 15:29

1. Popis situace - DOSTAL SEM FK A ADMINOVI SE TO NECHTELO RESIT, ZADNE... CT PROC SI HO ZABIL???? NIC TAKOVYHO ALE TO PROTOZE JSOU ASI KAMOSI KDYZ HO NECHAVA URAZET OSTATNI HRACE A MIT NEUSTALE NARAZKY NA RODINU
2. Důkazy - screenshot / demo http://www.mediafire.com/file/ol5gc50ma7i0lcw/20312-2106171251-jail_birsey_mr.dem/file
FK
22
NARAZKY NA RODINU
33:14
42:19
47:55
48:15
TECH URAZEK HRACU JE VIC ALE NEMAM NALADU TO CELE CASOVAT
právoplatný následník Malackého trůnu
Brazzer
Zkušený
Zkušený

[V]RAJTI/JB1

od Rumcajz » 17 čer 2021, 15:29

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: RAJTI/JB1

Příspěvekod Rajtyy » 17 čer 2021, 22:11 VIP

Je pravda, že jsem byl trochu povolnejsi, nicméně mohl jsem banovat všechny a zustal bych na serveru sám maximálně s nějakými výjimkami. Demo teď do neděle kouknout nemůžu a ten screen nemůžu najít. Nicméně nejdřív jsem tam neustále řešil jednoho hráče, kterého jsem tam deset minut v kuse jen kickoval, protože mi nefungovalo ban menu(ano, i to se občas bugne). Pár hráčů jsem tam pokickoval za nadávky, někteří dostali ban. Upřímně, jestli tam bylo něco vyloženě na ban, tak se omlouvám. Byl tam takový zmatek, že v té sestavě co jste byli na serveru jsem možná něco prehlidl, to se stát může. Nicméně nějak si tě na serveru nevybavuju, tak nevím přesně ke kterému FK se mám vyjadřovat. Co se týče CTček, tak kamarádi asi nebyli, když jsem je v jeden moment popřehazoval všechny. Pokud jsem udělal nějakou chybu a něco prehlidl tak nevím. Vím že tam byl jen hráč, který půl hodiny v kuse spamoval, že dostal FK. Jestli si to byl ty, tak jsem ti několikrát psal, že jsem si situace nevšiml. Že nevím co se stalo ať to dáš do PP. Viz můj hlstats.

Suma sumárum:
Jak už jsem psal v předešlé stížnosti, pro příště už takhle vůči vaším nadávkám, spamům a narážkám tak shovívavý nebudu. BTW pokud jsi ty ten, který to tam celou dobu spamoval, tak nevím o co ti jde. Tobě jsem chtěl dát taky ban na chat za ty spamy. Pokud se mýlím a byla to jiná situace, tak se omlouvám, ale do neděle se na demo nepodivam. Klidně mi můžeš napsat na web PM nebo si mě přidej na steam a můžeš mi ty situace přiblížit abych věděl o co go.

Vždycky jsem to na serveru myslel dobře, nikdy jsem neměl potřebu si nic dokazovat. A co se týče některých situací, to že mám pod jménem na forku napsané CS 1.6 ADMIN neznamená, že jsem superman a že zvládnu všechno. Taky jsme jen lidi a právě proto když vás něco štve na serveru by bylo fajn spolupracovat. Ať už psaním do pošty, točením vlastního dema a nebo trochu pochopení, když admin o dané situaci admin neví nic. Větu "admine dostal jsem FK, řeš to, dej mu ban" čtu na serverech tolikrát, že taková zpráva už ztrácí váhu. Máš možnost si vyžádat mikrofon nebo popsat situaci v chatu. Já tam do chatu vždy odpovím, zda bych situaci vyhodnotil jako kill oprávněný nebo neoprávněný. Nicméně pokud situaci nevidím tak těžko můžu na serveru soudit. Sám si viděl jak to na serveru vypadalo. Ano je pravda že lehce se nám tam v jednu chvíli situace vyhrotila. Stále si však stojím za tím, že pokud vám vadí, že řeším nadávky a podobné věci častějším upozorněním než banem, tak pak nevidím důvod, abych v tom pokračoval a upozorňovat tolikrát nebudu. Pak nerozumím tomu, proč dáváte stížnosti na jiné adniny, kteří to banují rovnou a nediskutují. Pokud vám vadí můj přístup a to, že jsem byl vždy spíše pro srandu než pro "zlého policajta" stačí napsat. Fakt admina nedělám proto, abych byl "něco víc". Je dost možné, že tam budou momenty, které se HLSA líbit nebudou, nevím. Ale vy místo hry akorát všichni přikládate do ohně. A ve finále děláte vše proto, aby ostatní dostali ban, protože každý na serveru si myslí, že je ten nejlepší. Nevím co k tomu dodat. Snad jen to, že nemá cenu lidem na serveru se snažit řešit to tou jednodušší formou.

Poprosím HLSA, aby mě kdyžtak informovalo o které situace jde konkrétně bez ohledu na to, zda byla stížnost oprávněná nebo ne.

To je zatím vše co bych k tomu napsal.
Hráčům, které se to týká se omlouvám, pokud cítí křivdu.
Zahradní traktor - HECHT 5192
Zahradní traktor se záběrem 92 cm. Motor o objemu 452 cm3 s jmenovitým výkonem 9,2 kW. Objem koše 245 l
Rajtyy
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Re: RAJTI/JB1

Příspěvekod Taco » 20 čer 2021, 12:38

Admin může řešit jenom to, co viděl a že někdy něco přehlédne, se prostě stane.
Rastovi jsem nahodil ban, s Rajtym to všechno proberu a příště bude přísnější.

Vyřešeno.
Taco
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy