I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Z] mari

Příspěvekod deathisorgasm » 18 čer 2021, 15:18

poloretardovany simpanz mari me zabil grabem a pak me prehodil k teroristum bezduvodne

hrac opustil skejtbord tak jsem ho zabil a admin tvrdil ze mohl opustit skejtbord pokud si chrani vlastni zivot
tak jsem nijak nekladl odpor, ale ptal jsem se dal, ze kdyz se budu citit v ohrozeni, tak proste muzu odejit z mista urcenyho simonem,normalne jsem komunikoval, protoze se mi to nezdalo, neříkal jsem že to je píčovina ale normalně jsem se ptal a na to me admin grabnul nechapu proc asi maly penis ale skr gang swag takze cau dovi dopo

stejne ho nikdo nema rad nechapu proc je jeste adminem ;) muj nazor muj zivot nelibi tak AK 47
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

[Z] mari

od Rumcajz » 18 čer 2021, 15:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: mari

Příspěvekod Poland » 18 čer 2021, 15:29

No přesně jak říkáš. Hráč ho chtěl srazit skatem, tak se snažil zachránit, nebo ho to dokonce zhodilo samo. Tak či tak si ho neměl zabíjet. Já ti řekl, proč to byl fk a že mu máš dát VD, ty si řekl, že to je hovadina a působil arogantně, tak jsem tě přehodil.

2021-06-18 16:08:10 (Team) vezen se muze zachranit. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2021-06-18 16:08:02 (Team) dal si mu fk. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2021-06-18 16:07:59 (Team) mohl no. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush
2021-06-18 16:07:48 (Team) to mohl odejit klidne.. Gamesites.cz ^JailBreak #1 jb_rush

Pokud se ti to nelíbí, tak m4a1
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod deathisorgasm » 18 čer 2021, 15:36

jezis me se vzdycky libi jak si na tom forum hrajete hrozne na rozumny chlapecky co sezerou 3 pytle protejnu kazdej den tvl ale ze si se choval arogantne i ty uz radsi nenapsies protoze se to nemuze dozvedet nikdo z vedeni :3

to ze bych mu nenahlasil vd jsem nerekl, samozrejme ze nahlasil, kdyz si mi tvrdil, ze jsem mu dal fk, jen me to vic zajimalo abych si to pravidlo pro priste zapamatoval, tak jsem se ptal na situaci, ktera by mohla nastat a pokud to znelo arogantne tak asi nejsi dobre vyvazenej clovek +)) ale bohuzel si mi nedal prostor abych mu nahlasil vd, protoze si me musel rychle grabnout, za to dostavate nejaky plusovy premie kdyz grabnete cloveka kterej nema dobrou vizitku na jailbrek 1### gamesites.sk ??+)
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Poland » 18 čer 2021, 15:58

Pokud ti příjde arogantní, že ti řeknu v chatu, že si mu dal FK a proč, ještě tě upozorním ve voicu, abys nenasazoval ten tón a na to tě jen přehodím, tak ano - jsem.

Ale já nejsem ten, co musí toho druhého urážet a vyhrožovat childish blbostmi jak ve hře, tak tady.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... layer=2618

Dodej vyčasované demo, ať se na to může podívat hlsa a rozhodnout, zda jsem tě měl ještě nechat protestovat, nebo zda mi dá prémie.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!

JB + ALL admin
JB AA
Poland
Spamer
Spamer

Příspěvekod deathisorgasm » 18 čer 2021, 16:10

a tobe prijde arogantni to ze se normalne ptam na situaci ktera by mohla vziknout tvl bambulo? kdyz se teda priznavas zes byl taky arogantni, tak by sis mel dat taky prehoz priste, protoze prehazovat me za aroganci je MASAKR, uz tak me upozornujete ze mam psat slusne, ale ze mi budete rikat jeste ze nemam bejt arogantni to je vrchol mount ivrist
    absolutne nechapu proc sem davas muj chat tvl to nema stim nic spolecnyho ale chapu, zase me musis uhnat na necem jinym kdyz ti tohle nevychazi, typicky koste, nevim proc to s tebou resim neni tam nekdo rozumnejsi prosim poslite dalsiho kuci

deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod deathisorgasm » 18 čer 2021, 16:12

a demo fakt nemam, nejsem zadnej youtuber abych si natacel hry jestli mas demo ty tak ho dodej pokud ne tak nemas duvod me prehazovat takze me vrat zpatky k counter terakum a budem vsichni spoko

Kód: Vybrat vše
zadost opravnena
a admin bude potrestany dle meho gusta :3
deathisorgasm
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod Vonbrauncz » 19 čer 2021, 04:59

Demo nevidím a podle slov admina byl přehoz oprávněný.

Zamítnuto.
Vonbrauncz
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na Stížnosti na Adminy