• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]ZIARLIVY ADMIN [CHORE]
[=] Dostal jsi trest od admina: Nahkriin
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: SF/sk PUCKA SKAP
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:138
Este mam aj Screenshot ako si ma tento admin zavolal vcera na TS a teraz citujem : PUCKA CO TY A TERKA ? SME LEN KAMOSI
normalne tento admin by mal vyhladat odbornu pomoc lebo koli ziarlivosti rozdavat bany je podla mna total useless .
USELESS ADMIN AJ TAK JU NEDA
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Dust2 Only #1
[=] Doba trvani trestu: 720 minut
[=] Duvod trestu: Nadavky [Opakovane]
[=] Zabanovany nickname: SF/sk PUCKA SKAP
[=] Zabanovane ID: VALVE_0:0:138
Este mam aj Screenshot ako si ma tento admin zavolal vcera na TS a teraz citujem : PUCKA CO TY A TERKA ? SME LEN KAMOSI

USELESS ADMIN AJ TAK JU NEDA
- SFsk
- Pokročilý
[Vyriešené]ZIARLIVY ADMIN [CHORE]
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ZIARLIVY ADMIN [CHORE]
bol som tam a ako svedok potvrdzujem ze ziadne nadavky neboli len ziadost aby tej babe nepisal
-
gee - Pokročilý
Gee nechápu co ty se zastáváš nějakého nemocného člověka co tam denně lidem nadává, i do rodin. Ještě tu píšeš něco co není pravda.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 595&page=1
To proč jsem ti dal ban jsem vysvětlil už Seweemu, ale napíšu ti to tu znovu.
Pucka já se s tebou nebudu bavit jak s nějakým děckem.
Přišel si na server, začal si mě provokovat. Upozornil jsem tě, ať nepíšeš hovadiny a jestli budeš dále provokovat, tak nebudeš psát vůbec. Nepřestal si, ještě si mi začal psát něco že jsem hnoj, tak jsem splnil co jsem ti slíbil.
Nemám náladu pokaždé co tam jsi, číst tvoje provokace a hovadiny, chci si v klidu zahrát a opravdu mě ty, ani ti tvoji kamarádci nezajímají. Nezajímá to ani nikoho jiného. Pokud mě chceš provokovat, provokuj si mě někde, kde s tím nebudeš otravovat celý server.
Ban nemáš jen za tohle a za tvoji provokovaci. Ban máš taky za včerejšek, kde jsi nadával zase každému jako hovado, když jsem přišel na server tak jsi tam ve voicu nadával monsterce jaká je to vyjebaná šlapka a já nevím co ještě. Včera si nakonec ban nedostal, protože jsem tam byl jen na chvíli.
Víš co, jestli chceš provokovat a psát něco, čemu nerozumíš jak je to doopravdy, je mi to upřímně úplně fuk (ale celý server tím otravovat nebudeš a mě shazovat před celým serverem, to ee), protože ty jsi nemocný člověk a nedokážeš se chovat normálně, možná tak před holkou, ale sám včera a dneska jsem se přesvědčil, jaký doopravdy jsi.
Možná kdyby si mi tam nepsal do hnoja a nenadával včera jak hovado, tak bys ten ban neměl. Já ti to řvaní a nadávání ve voicu fakt tolerovat nebudu.
Jsi dospělý člověk, nejsi nějaké děcko, abych tě stokrát musel upozorňovat nebo kickovat aby ses začal chovat normálně, ty jsi člověk co by měl dostávat bany okamžitě a bez upozornění, protože to jak se chováš je nepřijatelné. Ty a ten tvůj kamarád jste měli nevím kolik stovek banů na chat, permy na chat, ale stejně po každém resetu nadáváte nebo řvete ve voicu. Nejlepší by si myslím bylo, vám zakázat chat úplně, protože nemocní lidi jako ty se nikdy nezmění, můžeš dostat šancí kolik chceš, nikdy se nespravíš.
Když jsem se podíval do tvého chatu ze včera, tak je tam toho víc, než jsem si myslel že bude, takže ten 12h ban je pro tebe si myslím ještě nic.
Ve shrnutí, ban máš za včerejšek jak jsi tam nadával když jsem byl na serveru, nadával ve voicu a dneska si mě začal provokovat a urážet mě.
Až si uvědomíš že to jak se chováš není normální a přestaneš se ke každému chovat jako totální hovado, tak budeme spolu vycházet v pohodě.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... 595&page=1
To proč jsem ti dal ban jsem vysvětlil už Seweemu, ale napíšu ti to tu znovu.
Pucka já se s tebou nebudu bavit jak s nějakým děckem.
Přišel si na server, začal si mě provokovat. Upozornil jsem tě, ať nepíšeš hovadiny a jestli budeš dále provokovat, tak nebudeš psát vůbec. Nepřestal si, ještě si mi začal psát něco že jsem hnoj, tak jsem splnil co jsem ti slíbil.
Nemám náladu pokaždé co tam jsi, číst tvoje provokace a hovadiny, chci si v klidu zahrát a opravdu mě ty, ani ti tvoji kamarádci nezajímají. Nezajímá to ani nikoho jiného. Pokud mě chceš provokovat, provokuj si mě někde, kde s tím nebudeš otravovat celý server.
Ban nemáš jen za tohle a za tvoji provokovaci. Ban máš taky za včerejšek, kde jsi nadával zase každému jako hovado, když jsem přišel na server tak jsi tam ve voicu nadával monsterce jaká je to vyjebaná šlapka a já nevím co ještě. Včera si nakonec ban nedostal, protože jsem tam byl jen na chvíli.
Víš co, jestli chceš provokovat a psát něco, čemu nerozumíš jak je to doopravdy, je mi to upřímně úplně fuk (ale celý server tím otravovat nebudeš a mě shazovat před celým serverem, to ee), protože ty jsi nemocný člověk a nedokážeš se chovat normálně, možná tak před holkou, ale sám včera a dneska jsem se přesvědčil, jaký doopravdy jsi.
Možná kdyby si mi tam nepsal do hnoja a nenadával včera jak hovado, tak bys ten ban neměl. Já ti to řvaní a nadávání ve voicu fakt tolerovat nebudu.
Jsi dospělý člověk, nejsi nějaké děcko, abych tě stokrát musel upozorňovat nebo kickovat aby ses začal chovat normálně, ty jsi člověk co by měl dostávat bany okamžitě a bez upozornění, protože to jak se chováš je nepřijatelné. Ty a ten tvůj kamarád jste měli nevím kolik stovek banů na chat, permy na chat, ale stejně po každém resetu nadáváte nebo řvete ve voicu. Nejlepší by si myslím bylo, vám zakázat chat úplně, protože nemocní lidi jako ty se nikdy nezmění, můžeš dostat šancí kolik chceš, nikdy se nespravíš.
Když jsem se podíval do tvého chatu ze včera, tak je tam toho víc, než jsem si myslel že bude, takže ten 12h ban je pro tebe si myslím ještě nic.
Ve shrnutí, ban máš za včerejšek jak jsi tam nadával když jsem byl na serveru, nadával ve voicu a dneska si mě začal provokovat a urážet mě.
Až si uvědomíš že to jak se chováš není normální a přestaneš se ke každému chovat jako totální hovado, tak budeme spolu vycházet v pohodě.
-
Nahkriin - CS 1.6 CheatHunter
ty si mi dal kamo ban zato ze si ziarlivec a nepis tam sracky ... este vcera si si ma zavolal na teamspeak a si sa ma pytal n hluposti ...sa daj liecit kazdy vie aki sme v realnom zviote vy si tu liecite normalne veci ktore su total hlupe ,,,a ty ako admin napises ze kto som ? pocuvaj tu hlupacik to ze si robim srandu na csku je jedna vec ...druha vec je riesit svoje ziarlivostne sceny .... ty si totalne hlupucky kamarat ...nechces aj mne pozerat chat alebo dam ti rovno msg zeby si si pozeral kto s kym pise
daj sa liecit nahkrin ..Co nenapises naco si si ma zavolal vcera na tsko aleides sa tu branit ... PRIMITIV kamo a lutujem gs ze tu ma takeho admina

- SFsk
- Pokročilý
a inak ja ta mam uplne na salame ako kazdeho tam [ cest vynimkam ] No kazdy vie ze ti preskakuje s holky
a mne je to fuk normalne ale nechapem co sa tu obhajujes ked mam pravdu ..a mam aj screen jak sme boli vcera na tsku .. Este aj dalsi admini vedia ze ti preskakuje co sa tyka inej osoby ...a ked chces vytahovat slova typu hnoj , osikany , zid a podobne veci ...pouziva to cely gs portal ... ..DOVIDENIA PAN ZIARLIVEC NAHKRIN
I LOVE YOU

- SFsk
- Pokročilý
A este jednu vec ti napisem NAHKRIN ktory si mysli ze je Pan cs alebo neviem co ...tak ako som spominal csko je len hra ...Ale ty ako ADMIN GS portalu ..NEMOZES DAVAT BAN ZA ZIARLIVOST si to uvedom konecne a si to v hlavicke usporiadaj lebo csko je len hra ! Nepouzil som absolutne ziadnu nadavku ! ..a nemam co viac k tomu dodat ... Aj par adminov vie svoje .
- SFsk
- Pokročilý
Zavolal jsem si tě na TS, abych se tě na něco zeptal a protože jsem něco nevěděl, ale řešil jsem něco jiného, rozsáhlejšího a je to něco, čemu ty nerozumíš. Sám jsem chtěl pak něco probrat a řešit večer, ale ty samozřejmě si začal žalovat, ale žalovat ještě tak, že si začneš vymýšlet navíc věci, aby se ti podařilo nás rozhádat
To že budeš žalovat jsem si myslel, ani jsem ti neříkal ať si to necháš pro sebe, protože sám jsem to stejně pak chtěl večer rešit, takže mi to bylo jedno, ale to že první věc na co sis udělal čas bylo to že jdeš žalovat, je celkem hodně ubohé.
Já nic netajím, ze začátku si mi připadal jako v pohodě, ale pak co si začal říkat a ptát se jsem si začal uvědomovat co si doopravdy zač. Mysli si co chceš, že je to žárlivost, nebo nevím co, ale nerozumíš tomu o co doopravdy jde a ani rozumět nebudeš, protože to není tvoje věc, tak se prosím nestarej do něčeho, do čeho ti vůbec nic není. Žalobníčku.
Máš screen toho že jsem byl s tebou na TS a co jako stím? Já to nezatajuji nebo něco, proč bych to dělal
Chtěl jsem se s tebou pobavit normálně jako člověk a taky zjistit jestli jsi v pohodě, jak někteří o tobě říkají. Řešíš tu něco co je úplně k banu irelevantní
Víš čeho je mi zase mi líto? Že tu hrají lidi jako ty, kteří jen kazí požitek ze hry a vůbec náladu se tam připojit a hrát...
Za co máš ban jsem ti vysvětlil, teď je na tobě jestli si budeš myslet to svoje nebo to pochopíš. Dále bavit se o tom nemá smysl.

Já nic netajím, ze začátku si mi připadal jako v pohodě, ale pak co si začal říkat a ptát se jsem si začal uvědomovat co si doopravdy zač. Mysli si co chceš, že je to žárlivost, nebo nevím co, ale nerozumíš tomu o co doopravdy jde a ani rozumět nebudeš, protože to není tvoje věc, tak se prosím nestarej do něčeho, do čeho ti vůbec nic není. Žalobníčku.
Máš screen toho že jsem byl s tebou na TS a co jako stím? Já to nezatajuji nebo něco, proč bych to dělal

Víš čeho je mi zase mi líto? Že tu hrají lidi jako ty, kteří jen kazí požitek ze hry a vůbec náladu se tam připojit a hrát...
Za co máš ban jsem ti vysvětlil, teď je na tobě jestli si budeš myslet to svoje nebo to pochopíš. Dále bavit se o tom nemá smysl.
-
Nemam zaujem stebou komunikovat hlavne sa staraj o svoj zivot ..Pis co chces daj mi ban mam v p... len si to daj v hlave do kopy lebo to je chore co ty robis ..a netvrdim to len ja ale viacero ludi ..maj sa pekne ..Za ziarlivost ban na csku som nikdy v zviote nedostal a to hram csko x rokov ..
USELESS
USELESS
- SFsk
- Pokročilý
Chore je to co robiš ty. Včera si mi říkal, že chodíš na server se odreagovat nebo něco, ale není to vůbec pravda. Každého tam řešíte, nadáváte každému, otravujete holky, provokujete. Nic jiného od vás vidět není. Příjde mi že ty ten ban dostat chceš, proč bys pak provokoval.
Víš proč tam chodím já? Já si tam už zajdu jen když mám chuť si na chvíli zahrát, nemám vůbec náladu ani chuť řešit lidi jako ty. Starej se prosím o sebe, o svoje, nestarej se o ostatní věci kterým očividně nerozumíš, neprovokuj mě pokaždé co tam jsem, nebaví mě to dokola řešit a číst. A pokud nechceš dostávat bany, tak se nechovej jako hovado a nenadávej.
Víš proč tam chodím já? Já si tam už zajdu jen když mám chuť si na chvíli zahrát, nemám vůbec náladu ani chuť řešit lidi jako ty. Starej se prosím o sebe, o svoje, nestarej se o ostatní věci kterým očividně nerozumíš, neprovokuj mě pokaždé co tam jsem, nebaví mě to dokola řešit a číst. A pokud nechceš dostávat bany, tak se nechovej jako hovado a nenadávej.
-
Kvôli spamu zamykám.
MAKE OUT HILL
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
EX HLSA 1.6
EX DJ Fero
EX CS1.6 admin
EX cs go admin
ex TA
ex PS
ex Prava 2
ex pisanie do verejneho
ex udrzba rumok
ex tvorba roomok
ex nahadzovanie vyssieho prava
ex dj fero no icon
-
DeNto - Spamerův sluha
http://hltv.fakaheda.eu/20226-210620100 ... t2.dem.zip
112:20 - 121:30
Načasovanie banu nebolo úplne najšťastnejšie, každopádne adminova verzia bola pravdivá, čo potvrdzuje demo vyššie
Po resete si už niekoľko banov za svoje správanie dostal a tentokrát to nenechám zájsť tak ďaleko ako naposledy...
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1173
Pokladám za vyriešené
112:20 - 121:30
Načasovanie banu nebolo úplne najšťastnejšie, každopádne adminova verzia bola pravdivá, čo potvrdzuje demo vyššie

Po resete si už niekoľko banov za svoje správanie dostal a tentokrát to nenechám zájsť tak ďaleko ako naposledy...
https://www.gamesites.cz/amxban/classic ... p?bid=1173
Pokladám za vyriešené
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1