Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Wingo / Jailbreak

Příspěvekod W1ngo » 30 čer 2021, 18:36

Nick na serveru: Wingo
SID: STEAM_0:1:474994838
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=130070
Bany, které jsem dostal: Žádné :ez:
Něco o mně: Čest a práci já jsem Lukáš "Wingo" právě jsem úspěšně prošel prvním ročníkem na Střední průmyslové škole ve Zlíně. Moje koníčky jsou chození do fitka csko, právě se učím jezdit na skatu, pokud jsem nezmínil tak rád hraju csko a taky rád hraju csko. Bohužel mám nudný život. Proto si ho chci obohatit ve funkci Admina na JB.
Proč právě já: Proč právě já? To je dost dobrá otázka. Já jsem povahově velmi klidný a bystrý člověk rád se směju, ale když jde o něco seriózního opřu se do toho ze všech sil, aby se problém vyřešil co nejrychleji a nejefektivněji.
Zkušenosti s CS:GO: Mám v CS:GO nahrané přes 2000 hodin, ale i tak můj aim stojí za dvě bačkory. :D
Případné poznámky: Jsem 30fps aim god btw.
"We're already drownin', all we gotta do is open our mouths and let the water in..."
W1ngo
CS:GO Admin
CS:GO Admin

[Zamítnuto] Wingo / Jailbreak

od Rumcajz » 30 čer 2021, 18:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Wingo / Jailbreak

Příspěvekod Heppsak » 09 črc 2021, 17:38 VIP

Ahoj,
jelikož se můj předešlý příspěvek smazal kvůli nefunkčnímu webu, tak to musím napsat znovu.

V chatu máš nějaký nehezký nadávky, které mě nutí tě zamítnout. Sice jsou staré, ale nerad je tam vidím.
Pokračuj v nahlašování v PP (3-5 nahlášení postačí), chovej se na serverech slušně a pomáhej.

Za 14 dní si můžeš požádat znovu. Sice jsem ti to psal už minule a přibližně 5 dní už uteklo, ale to ničemu nevadí.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů