• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] durp1k | rnd kill
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: durp1k | rnd kill
Ahoj,
za jeden random kill durp1k ban nedostane. Pokud máš ještě nějaké jeho další prohřešky, tak mi je sem prosím nahrej do 24 hodin.
Rozumím tomu, že je to otravné, ale bohužel z toho také odejdeš s 12h mutem.
Čeká se...
za jeden random kill durp1k ban nedostane. Pokud máš ještě nějaké jeho další prohřešky, tak mi je sem prosím nahrej do 24 hodin.
Rozumím tomu, že je to otravné, ale bohužel z toho také odejdeš s 12h mutem.

Čeká se...
-
Bubais - Spamerův sluha
Re: [Čeká se] durp1k | rnd kill
aha takže oni mě tam skoro celou mapu zabijí každé kolo
a ty mi dáš mute jo ? tak ty si uplně jinde borče
neboj zitra ti to demo dodám
možná kdyby ti admini co tu jsou aspon někdy za čas na server přišli možná bych tak nenadaval... doufám že až ti to zítra pošlu pochopíš moje nervy a dáš mi unmute
taky by mě zajímalo proč mi dáváš mute když na serveru by mě pouzei upozornili protože mi 1 ruply nervy, a ještě k tomu když nahlašuju bezmozka co každy kolo křičí jak pavian "je to matesz zabíjte ho", doufám že ti to demo trošku otevře oči
a ty mi dáš mute jo ? tak ty si uplně jinde borče

neboj zitra ti to demo dodám

možná kdyby ti admini co tu jsou aspon někdy za čas na server přišli možná bych tak nenadaval... doufám že až ti to zítra pošlu pochopíš moje nervy a dáš mi unmute
taky by mě zajímalo proč mi dáváš mute když na serveru by mě pouzei upozornili protože mi 1 ruply nervy, a ještě k tomu když nahlašuju bezmozka co každy kolo křičí jak pavian "je to matesz zabíjte ho", doufám že ti to demo trošku otevře oči

what is it that you truly desire?
-
Matesz - Drbna
stačí ? 
nehledě na to jak pozzin každý kolo říká že su to já a malý děcka mu věří ale to se vyjadřím v tom 2. topicu

nehledě na to jak pozzin každý kolo říká že su to já a malý děcka mu věří ale to se vyjadřím v tom 2. topicu

what is it that you truly desire?
-
Matesz - Drbna
Poslal jsi mi úplně totožný důkaz jak předtím, tudíž pokud tě hráč durp1k, nebo kdokoli jiný randomoval více než jednou, tak mi do PM tady na fóru pošli důkazy a hráč bude potrestán.
Vyřešeno
Vyřešeno
-
Bubais - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1
Zpět na Trouble in Terrorist Town