• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] xLyven_ / Práva 1v1 arény
Nick na serveru: xLyven
SID: STEAM_0:0:49404170
Sekce, na které chci práva: 1v1 Areny
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=172005
Bany, které jsem dostal: Na GS serverech jsem nebyl ani jednou penalizován.
Něco o mně: Jmenuji se Daniel ale říkám si Lyven, je mi 19 let, považuji se za Českého mid tier csgo streamera. Věnuji se i jinčím FPS titulům.
Proč právě já: Myslím si že v csgo jsem dosáhla svého maxima ( MM: GE, FACEIT: lvl 10) tudíž jsem usoudil že už té hře nemusím věnovat 90% svého volného času, ale na druhou stranu se mi s ní nechce končit. Proto bych chtěl své zkušenosti využít i jinak a to tak, že se chci stát adminem na GS.
Zkušenosti s CS:GO: 3,268 hodin, dosažení maximální úrovně matchmaking i faceit
Případné poznámky: Přeji hezký den, čuuuuuuuus
SID: STEAM_0:0:49404170
Sekce, na které chci práva: 1v1 Areny
Věk: 19 let
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... yer=172005
Bany, které jsem dostal: Na GS serverech jsem nebyl ani jednou penalizován.
Něco o mně: Jmenuji se Daniel ale říkám si Lyven, je mi 19 let, považuji se za Českého mid tier csgo streamera. Věnuji se i jinčím FPS titulům.
Proč právě já: Myslím si že v csgo jsem dosáhla svého maxima ( MM: GE, FACEIT: lvl 10) tudíž jsem usoudil že už té hře nemusím věnovat 90% svého volného času, ale na druhou stranu se mi s ní nechce končit. Proto bych chtěl své zkušenosti využít i jinak a to tak, že se chci stát adminem na GS.
Zkušenosti s CS:GO: 3,268 hodin, dosažení maximální úrovně matchmaking i faceit
Případné poznámky: Přeji hezký den, čuuuuuuuus
- Lyvisek
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] xLyven_ / Práva 1v1 arény
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: xLyven_ / Práva 1v1 arény
Ahoj,
nemáš nahráno ani 2 hodiny za tento měsíc, chybí ti nahlášení v PP, abych věděl, že umíš pracovat s demama a orientovat se na forum pokud máš, ale opravdu zájem stát se adminem, zlepší aktivitu, nahlas aspoň nějaké hříšníky do PP a měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.
nemáš nahráno ani 2 hodiny za tento měsíc, chybí ti nahlášení v PP, abych věděl, že umíš pracovat s demama a orientovat se na forum pokud máš, ale opravdu zájem stát se adminem, zlepší aktivitu, nahlas aspoň nějaké hříšníky do PP a měsíc to zkus znovu.
Zamítnuto.

Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
-
robiNN - CS:GO Server Admin
• Stránka 1 z 1