• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]JB #1/Katijka/FK
1. Nick: Katijka
2. Steam ID: STEAM_0:0:121115876 https://img.tpx.cz/uploads/jail_kakao_beta0000.bmp
3. Dátum a čas: 24.7.2021 13:50 +/-
4. Popis situácie: Byl Simon krystal jako swarovsky alias rezz, no nefungoval mu nějak mik nebo mu blbnul což se dá ještě pochopit, Katijka chtěla stavitele a krystal jako swarovsky jako simon dal stavitele Katijce, když ho měla tak řekla že si bere slovo BEZ POVOLENÍ SIMONA, simon dal ještě před tím příkaz ať jdeme do boxu na boční stěny na které jsem byl a stal tam celou dobu než simon dá další příkaz, poté co si Katijka vzala bez POVOLENÍ SIMONA slovo jako stavitel tak řekla příkaz - půjdete na zadní stěnu, všichni šli až na mě já jsem byl stalé na bočních stěnach, jelikož měl slovo stalé SIMON NIKOLIV STAVITEL, protože bez POVOLENÍ SIMONA nemá nikdo slovo krom Simona, hráčka Katijka mě zabila za to, že jsem byl na bočních stěnách kde dal příkaz SIMON. Pro příklad aby jste to pochopili, já budu Simon a dejme tomu Patrikus u CT mě jako simonovy nebude fungovat nebo blbnout mik, Patrikus bude chtít stavitele kterému ho dam a pak řekne Patrikus že si bere slovo bez mého povolení dá jiný příkaz Patrikus a ten kdo nesplní ten příkaz tak ho zabije, totalní nesmysl a je to FK.
5. Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/NWGS7IK22FLK9NZL-GYG/5WRWV45KJ2
6. Vyčasovanie: 34:34:56 - 36:02:00
POZNAMKA!! VŠIML JSEM SI PŘI ČASOVANÍ DEMA, ŽE SIMON NAPSAL DO CHATU - PŘEDAVAM SLOVO KATIJKA, když jsem se ptal na to admina zda to platí a nebyl to FK tak mi bylo řečeno, že je to hloupost a i když to napsal SIMON TAK JSEM DOSTAL FK - ADMINA NEBUDU JMENOVAT, ALE VĚŘÍM MU.
2. Steam ID: STEAM_0:0:121115876 https://img.tpx.cz/uploads/jail_kakao_beta0000.bmp
3. Dátum a čas: 24.7.2021 13:50 +/-
4. Popis situácie: Byl Simon krystal jako swarovsky alias rezz, no nefungoval mu nějak mik nebo mu blbnul což se dá ještě pochopit, Katijka chtěla stavitele a krystal jako swarovsky jako simon dal stavitele Katijce, když ho měla tak řekla že si bere slovo BEZ POVOLENÍ SIMONA, simon dal ještě před tím příkaz ať jdeme do boxu na boční stěny na které jsem byl a stal tam celou dobu než simon dá další příkaz, poté co si Katijka vzala bez POVOLENÍ SIMONA slovo jako stavitel tak řekla příkaz - půjdete na zadní stěnu, všichni šli až na mě já jsem byl stalé na bočních stěnach, jelikož měl slovo stalé SIMON NIKOLIV STAVITEL, protože bez POVOLENÍ SIMONA nemá nikdo slovo krom Simona, hráčka Katijka mě zabila za to, že jsem byl na bočních stěnách kde dal příkaz SIMON. Pro příklad aby jste to pochopili, já budu Simon a dejme tomu Patrikus u CT mě jako simonovy nebude fungovat nebo blbnout mik, Patrikus bude chtít stavitele kterému ho dam a pak řekne Patrikus že si bere slovo bez mého povolení dá jiný příkaz Patrikus a ten kdo nesplní ten příkaz tak ho zabije, totalní nesmysl a je to FK.
5. Dôkaz: https://www.uschovna.cz/zasilka/NWGS7IK22FLK9NZL-GYG/5WRWV45KJ2
6. Vyčasovanie: 34:34:56 - 36:02:00
POZNAMKA!! VŠIML JSEM SI PŘI ČASOVANÍ DEMA, ŽE SIMON NAPSAL DO CHATU - PŘEDAVAM SLOVO KATIJKA, když jsem se ptal na to admina zda to platí a nebyl to FK tak mi bylo řečeno, že je to hloupost a i když to napsal SIMON TAK JSEM DOSTAL FK - ADMINA NEBUDU JMENOVAT, ALE VĚŘÍM MU.
-
LMAOGasaty - Amatér
[Vyřešeno]JB #1/Katijka/FK
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [V řešení]JB #1/Katijka/FK
Ahoj rezz mal problemy z mikom kedže tam nebol admin ani nikto kto by mu zrušil simona nechceli sme ho votovat tak napisal do chatu že PRENECHAVA SLOVO STAVITELOVY tak som simonovala všetci počúvli len ty nie .. tak som ta zabila ak to bol fk tak sa ospravedlnujem
-
Katijkaa - Drbna
Katijkaa píše:Ahoj rezz mal problemy z mikom kedže tam nebol admin ani nikto kto by mu zrušil simona nechceli sme ho votovat tak napisal do chatu že PRENECHAVA SLOVO STAVITELOVY tak som simonovala všetci počúvli len ty nie .. tak som ta zabila ak to bol fk tak sa ospravedlnujem
V pohodě chápu tě, všechno je tu napsané i to co píšeš, že měl problémy s mikem.

-
LMAOGasaty - Amatér
To, že někomu umře mikrofon během Simonování se může stát, v takovém případě by se ovšem hráč měl odpojit od CT. Rezz se měl odpojit od CT/nějakým způsobem zabít aniž by způsobil vzbouru. Simon může slovo předat slovy "Předávám slovo hráči.." pouze do voicu. CTčka v tomto případě mohla Rezza votnout. Hráčka se omluvila, banovat jí tudíž nebudu. V případě dalších prohřešků ji ovšem ani omluva nepomůže.
Vyřešeno.
Vyřešeno.
Primum non nocere.
-
Kozlak - Spamer
• Stránka 1 z 1