• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] DanRub / Jailbreak
Nick na serveru: DanRub
SID: STEAM_1:1:421204083
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: o žádném nevím..
Něco o mně: Jmenuji se Daniel. Rád sportuju a samozřejmě taky hraju na PC. Ve svém volném čase většinou hraju jailbreak a že toho volného času bylo teďka hodně. Když je příležitost tak se taky rád zasměju.
Proč právě já: S jailbreakem, už mám docela delší zkušenost. Většinu problémů co na serveru nastanou se snažím řešit s klidem a nědělat o kolo toho velké haló. Dále jsem nastoupil do akademie, kterou jsem následně úspěšně dokončil a myslím si, že jsem se nějaké pravidla za tu dobu naučil, abych si aspoň zkusil testy.
Zkušenosti s CS:GO: Na csku mám přes 5000 hodin dohromady, ale jednou mi dali ban za to, že jsem hrál compet s týpkem, kterej cheatoval a já jsem ho nenahlásil...
Případné poznámky: Žádné nemám
SID: STEAM_1:1:421204083
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 15 let
Mé HlStats: Tady
Bany, které jsem dostal: o žádném nevím..
Něco o mně: Jmenuji se Daniel. Rád sportuju a samozřejmě taky hraju na PC. Ve svém volném čase většinou hraju jailbreak a že toho volného času bylo teďka hodně. Když je příležitost tak se taky rád zasměju.
Proč právě já: S jailbreakem, už mám docela delší zkušenost. Většinu problémů co na serveru nastanou se snažím řešit s klidem a nědělat o kolo toho velké haló. Dále jsem nastoupil do akademie, kterou jsem následně úspěšně dokončil a myslím si, že jsem se nějaké pravidla za tu dobu naučil, abych si aspoň zkusil testy.
Zkušenosti s CS:GO: Na csku mám přes 5000 hodin dohromady, ale jednou mi dali ban za to, že jsem hrál compet s týpkem, kterej cheatoval a já jsem ho nenahlásil...
Případné poznámky: Žádné nemám
-
DanRub - Drbna
[Zamítnuto] DanRub / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [Reference] DanRub / Jailbreak
Ahoj,
najdi si někoho z SA+ na ts, zkusíš si test.
najdi si někoho z SA+ na ts, zkusíš si test.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
Re: [Reference] DanRub / Jailbreak
Po testech zamítnuto.
gotta make it outta here, make it out alive
-
Heppsak - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1