• Stránka 1 z 1
[V]Mari / jeilbraik 1 / zneuzivani prav
Dobrý den, jedno kolo jsem dal příkaz kde jsem hovořil průměrně rychle, ovšem je tu pan Mari, který vlastní mozek operující na snížené frekvenci a vyžádal si tak zrekapitulování příkazu, ovšem toto jsem neudělal protože má artikulace je na lepší než průměrné úrovni, a byl jsem si jist že mi bylo rozumět. Ovšem podle pravidel jsem asi měl poslechnout všemocného pana administrátora a zopakovat příkaz. Příkaz jsem nezopakoval a dostal jsem ban na 24 hodin, což je podle mého názoru moc přehnaně dlouhý ban za takový nesmysl, ale toto vysvětlit hráči jehož životní náplní je banování hráčů je opravdu složíté. Chtěl bych se ovšem ale zeptat, proč si hráč další kolo nahlásil volný den, když mi bylo krásně rozumět? Sám jsem si stáhl HLTV, poslechl si demo a je tam jasně srozumitelný příkaz, kteří všichni až na pana všemocného admina a dvou random lidí nepochopily.
Tento příkaz byl jasně srozumitelný a jasný, admin argumentoval s tím že mám příkazy dávat jasně, ale to když si poslechnete jsem opravdu dal. Opravdu nechápu toto jednání, admin má se mnou virtuální osobní problém protože toto není poprvé nejen mě, ale i ostatním hráčům díky právům zbytečně ztěžuje příjemné hrání na jailbreaku. Chtěl bych tudíž nahlásit admina za zneužívání práv za to, že si dal FREE VD. Na demu je jasně krásně slyšet co mají dělat, a to že pan admin je trošku pomalejší v chápání, to už ovšem není můj problém bych řekl. Na demu jsem opravdu krásně slyšet, a nechápu proč jsem byl nucen příkaz zopakovat, admin říkal že jsem mluvil ultra rychle, ale toto je průměrná rychlost mluvení, a srozumitelnost byla na perfektní úrovni. A když uz má admin takový nesmyslný problém, proč to nemůže říct normálně/hezky, ale místo toho mluví, jako by mu patřil celý svět a mohl si rozkazovat komu chce jak chce? Admin má jít příkladem hráčům, ale tento admin dáva příkazy a nesmyslné požadavky ostatním hráčům, jako by mluvil na psa. Jsme lidi a tento člověk nemá žádný respekt k ostatním. Hráč dostal kill za neuposlechnutí příkazu, a další 2 jsem nestihl zabít z důvodu bezdůvodného slaynutí. Také nemluvím o přehozu když jsem šel hlídat AWP jednou na surfu na jedné mapě, kde jsem dostal instatní přehoz, aniž by se mě zeptal co dělám nebo jakéhokoliv varování. A to jsem ani neporušil žádné pravidlo. To je vše a doufám že imaginární neexistující virtuální přátelství mezi lidmi s právy na tomto portále nebude mít vliv, a že tuto stížnost vezmete čistě z logického a spravedlivého hlediska.
https://easyupload.io/89oi4z - 32:40
Demo je z HLTV, a pro poslechnutí voicu tak musíte na nonsteam. Děkuji a přeji krásný zbytek dne.
Tento příkaz byl jasně srozumitelný a jasný, admin argumentoval s tím že mám příkazy dávat jasně, ale to když si poslechnete jsem opravdu dal. Opravdu nechápu toto jednání, admin má se mnou virtuální osobní problém protože toto není poprvé nejen mě, ale i ostatním hráčům díky právům zbytečně ztěžuje příjemné hrání na jailbreaku. Chtěl bych tudíž nahlásit admina za zneužívání práv za to, že si dal FREE VD. Na demu je jasně krásně slyšet co mají dělat, a to že pan admin je trošku pomalejší v chápání, to už ovšem není můj problém bych řekl. Na demu jsem opravdu krásně slyšet, a nechápu proč jsem byl nucen příkaz zopakovat, admin říkal že jsem mluvil ultra rychle, ale toto je průměrná rychlost mluvení, a srozumitelnost byla na perfektní úrovni. A když uz má admin takový nesmyslný problém, proč to nemůže říct normálně/hezky, ale místo toho mluví, jako by mu patřil celý svět a mohl si rozkazovat komu chce jak chce? Admin má jít příkladem hráčům, ale tento admin dáva příkazy a nesmyslné požadavky ostatním hráčům, jako by mluvil na psa. Jsme lidi a tento člověk nemá žádný respekt k ostatním. Hráč dostal kill za neuposlechnutí příkazu, a další 2 jsem nestihl zabít z důvodu bezdůvodného slaynutí. Také nemluvím o přehozu když jsem šel hlídat AWP jednou na surfu na jedné mapě, kde jsem dostal instatní přehoz, aniž by se mě zeptal co dělám nebo jakéhokoliv varování. A to jsem ani neporušil žádné pravidlo. To je vše a doufám že imaginární neexistující virtuální přátelství mezi lidmi s právy na tomto portále nebude mít vliv, a že tuto stížnost vezmete čistě z logického a spravedlivého hlediska.
https://easyupload.io/89oi4z - 32:40
Demo je z HLTV, a pro poslechnutí voicu tak musíte na nonsteam. Děkuji a přeji krásný zbytek dne.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
[V]Mari / jeilbraik 1 / zneuzivani prav
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Mari / jeilbraik 1 / zneuzivani prav
Nemůžeš dávat milion příkazu naráz a u toho mluvit jak formule. 2x jsem ti to řekl, dělal si idiota a zabil si mě, když jsem te chtěl hodit o zem.
Dostal si ban za neschopnost za úmyslny fk, nerespektování a celkovou nestabilitu jako simon.
Dostal si ban za neschopnost za úmyslny fk, nerespektování a celkovou nestabilitu jako simon.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Proč mě tu urážíš? Jestli sis nevšiml, tak se ptám a řeším proč sis nahlásil volný den, když mi bylo na demu jasně rozumět. Nejen že si po mě neměl chtít zopakování příkazu, protože jsem mluvil přiměřenou ( na tvuj mozek velkou ) rychlostí, ale ještě sis nahlásil volný den, a to zcela za nic, protože já ti free kill nedal. Koukni se na demo, rozumět by bylo krásně. A ty narážky na to že se chovám jako idiot říkáš proč, si admin a na fórum bys mě urážet neměl. Děkuji a přeji hezký zbytek dne.
Víš proč stará abbička nemúže oříšky nemá zuby tak si koupí čokoládu oříškovou ta jí chutná
-
5M41L - Zkušený
Ignoroval jsi adminovo upozornění i instrukce, jak postupovat, proto se nemůžeš divit, že jsi dopadl tak, jak jsi dopadl.
Je pravda, že podle padlých příkazů, FK nepadl. Admin je zcela evidentně všechny nepochytil a zdála se mu tvoje rychlost přehnaná, proto mu nemám za zlé, že si ve své podstatě nahlásil free VD.
Vyřešeno.
Je pravda, že podle padlých příkazů, FK nepadl. Admin je zcela evidentně všechny nepochytil a zdála se mu tvoje rychlost přehnaná, proto mu nemám za zlé, že si ve své podstatě nahlásil free VD.
Vyřešeno.
-
Taco - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1