• Stránka 1 z 1
[Z části oprávněná] Dáda #jb 1
Nick hráče: Dáda
SID:STEAM_1:0:585746080
čas datum: 3.8. 2021 cca 1:40
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=149798
SERVER: JB #1
popis situace: admin nemá nejmenší tušení, zda to byl vůbec FK:) jednalo se o to, co se řešilo v PP, tudíž neměl nejmenší tušení, že když se řekne, můžete začít a pak příkaz máte zakázáno zdržovat, že se pořád může stát na místě, proto nemá nejmenší tušení o tomto pravidle
důkaz: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... _v5.dem.gz
čas dema: 32:00
Chtěl bych Vás poprosit, abyste už nenabírali každou druhou tašku do A-teamu začíná to být spíše kouzelná školka s komickým podtextem
SID:STEAM_1:0:585746080
čas datum: 3.8. 2021 cca 1:40
HLSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=149798
SERVER: JB #1
popis situace: admin nemá nejmenší tušení, zda to byl vůbec FK:) jednalo se o to, co se řešilo v PP, tudíž neměl nejmenší tušení, že když se řekne, můžete začít a pak příkaz máte zakázáno zdržovat, že se pořád může stát na místě, proto nemá nejmenší tušení o tomto pravidle

důkaz: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... _v5.dem.gz
čas dema: 32:00
Chtěl bych Vás poprosit, abyste už nenabírali každou druhou tašku do A-teamu začíná to být spíše kouzelná školka s komickým podtextem

- neelsjebuh
- Amatér
[Z části oprávněná] Dáda #jb 1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Dáda #jb 1
Ahoj, pokud si dobře vzpomínám, tak jsem ti na serveru psal, že pravdu nemáš a domnívám se, že si FK nedostal. Pokud ti tolik adminů řeklo, že FK padl a dostal si za to i move, tak proč jste se obtěžovali mi psát, abych to šel vyřešit, když si to přece věděl.
Nakonec jsme se dozvěděli, že si pravdu neměl přesně tak, jak jsem ti psal. Problém je, že to byla pouze domněnka. I když jsem si byl docela nejistý, tak jsem ti myslím poradil, jen ses řídil arogantně tím, co ti řekli admini před tím a začal si machrovat s forem. Na tom serveru, kde si podle tebe dostal FK jsem nebyl a řídil jsem se popisem v chatu. Pokud máš za potřebí volat na server adminy, aby ti vysvětlili něco, co už jak říkáš víš od ostatních, pak máš skvělou zábavu. Ale super snaha, cením.
Dáda.
Nakonec jsme se dozvěděli, že si pravdu neměl přesně tak, jak jsem ti psal. Problém je, že to byla pouze domněnka. I když jsem si byl docela nejistý, tak jsem ti myslím poradil, jen ses řídil arogantně tím, co ti řekli admini před tím a začal si machrovat s forem. Na tom serveru, kde si podle tebe dostal FK jsem nebyl a řídil jsem se popisem v chatu. Pokud máš za potřebí volat na server adminy, aby ti vysvětlili něco, co už jak říkáš víš od ostatních, pak máš skvělou zábavu. Ale super snaha, cením.
Dáda.
"Člověk navrhuje, Bůh disponuje"
-
sejmanlpg - Pokročilý
sejmanlpg píše:Ahoj, pokud si dobře vzpomínám, tak jsem ti na serveru psal, že pravdu nemáš a domnívám se, že si FK nedostal. Pokud ti tolik adminů řeklo, že FK padl a dostal si za to i move, tak proč jste se obtěžovali mi psát, abych to šel vyřešit, když si to přece věděl.
Dáda.
Já tě nevolal, a když nevíš, že když se řekne "můžete začít" a poté "máte zakázano zdržovat", že můžeš stát na místě, tak si nemyslím, že máš co dělat v A-teamu
- neelsjebuh
- Amatér
Já tě nevolal, a když nevíš, že když se řekne "můžete začít" a poté "máte zakázano zdržovat", že můžeš stát na místě, tak si nemyslím, že máš co dělat v A-teamu
Ešteže o tom nerozhodujú dementi ako ty

-
20iqNEX - Kazatelův učeň
20iqNEX píše:Já tě nevolal, a když nevíš, že když se řekne "můžete začít" a poté "máte zakázano zdržovat", že můžeš stát na místě, tak si nemyslím, že máš co dělat v A-teamu
Ešteže o tom nerozhodujú dementi ako ty
Ale no pinďo, snad nejsi uraženej za svého kamaráda. To bude dobrý můžete spolu mít romantickou noc já vám v tom nebraním, kdyžtak si můžeš ještě koupit deepthroat spray, ať vám to jde lépe
- neelsjebuh
- Amatér
Ahoj, takže vlastně nahlašuješ Admina za to, že došel po X kolech na server a vysvětlil špatně pravidlo, které neviděl? Ani já nejsem dokonalý, každý máme nějakou mezeru v pravidle. Konkrétně tohle pravidlo mi dělalo také problém.
Nevidím důvod proč trestat Admina za tuto situaci.
Dáda si dá na tenhle příkaz větší pozor!
Neels nebude provokovat!
Stížnost z části oprávněná.
Nex nebude lopata a nebude psát blbosti, že?
Nevidím důvod proč trestat Admina za tuto situaci.
Dáda si dá na tenhle příkaz větší pozor!
Neels nebude provokovat!
Stížnost z části oprávněná.
Nex nebude lopata a nebude psát blbosti, že?
-
KiziaR - Profesionál
• Stránka 1 z 1