• Stránka 1 z 1
[V] Zabiják7183015/Jailbreak#1
moje SID: STEAM_0:0:615821431
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... A1k7183015
Hral som normálnu hru ako každý deň a ako každý deň som rebeloval. Hrali sme mapu Lego_prison_v1 a bol som v cele s pistoulkou a snazil som sa zabit CT.. Ct boli 3 a uz som pocul ako su pred celou tak som zacal zo zachodu strielat smerom k vychodu cely, no nezabil som ani jedneho.. do 30s som dostal permanentný ban za WallHack.. Je mi ľúto že sú v A-Teame ľudia ktorý nevedia rozoznať takéto veci čo je napríklad predict a čo sú cheaty. Pred nedávnom som si podával žiadosť o akademika ale adminovi sa nepáčilo že píšem do chatu hlúposti (nie nadávky) tak som mohol požiadat znovu za mesiac ale keďže za mesiac mam 16 tak to by som si rovno požiadal o Admina a kvôli takýmto ľuďom ktorý dávaju bany bez rozváženia musiem riešiť takéto veci alebo nebodaj nebudem mať šancu stať sa adminom kvôli takémuto banu. Dúfam že sa to čoskoro vyrieši a budem opäť hrávať s mojimy kamošmi JailBreak.
Zabiják
https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... A1k7183015
Hral som normálnu hru ako každý deň a ako každý deň som rebeloval. Hrali sme mapu Lego_prison_v1 a bol som v cele s pistoulkou a snazil som sa zabit CT.. Ct boli 3 a uz som pocul ako su pred celou tak som zacal zo zachodu strielat smerom k vychodu cely, no nezabil som ani jedneho.. do 30s som dostal permanentný ban za WallHack.. Je mi ľúto že sú v A-Teame ľudia ktorý nevedia rozoznať takéto veci čo je napríklad predict a čo sú cheaty. Pred nedávnom som si podával žiadosť o akademika ale adminovi sa nepáčilo že píšem do chatu hlúposti (nie nadávky) tak som mohol požiadat znovu za mesiac ale keďže za mesiac mam 16 tak to by som si rovno požiadal o Admina a kvôli takýmto ľuďom ktorý dávaju bany bez rozváženia musiem riešiť takéto veci alebo nebodaj nebudem mať šancu stať sa adminom kvôli takémuto banu. Dúfam že sa to čoskoro vyrieši a budem opäť hrávať s mojimy kamošmi JailBreak.
Zabiják

- Timotej004
- Amatér
[V] Zabiják7183015/Jailbreak#1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zabiják7183015/Jailbreak#1
Zdar,
ze serveru si tě nepamatuji, ale střílel si pár kol za sebou fakt hezký rány a přišlo mi to docela sus, tak jsem si tě chtěl zkontrolovat.
Tady máš ty i vyšší ke stažení obě dvě.
první demo
3:20 - tady si mi zacal smrdet
3:30 - zvlastni tracking, ale furt nic convicting
3:38 - opět imo zvlastni
3:40 - tady uz jsem si byl dost jistej, ze jsi zaplej, ale jeste jsem chtel vice materialu
druhé demo
0:15 - tady uz to bylo jasne, mam pocit, ze ses ani nesnazil to nejak skryvat
Měj se hezky,
Barry.
ze serveru si tě nepamatuji, ale střílel si pár kol za sebou fakt hezký rány a přišlo mi to docela sus, tak jsem si tě chtěl zkontrolovat.
Tady máš ty i vyšší ke stažení obě dvě.
první demo
3:20 - tady si mi zacal smrdet
3:30 - zvlastni tracking, ale furt nic convicting
3:38 - opět imo zvlastni
3:40 - tady uz jsem si byl dost jistej, ze jsi zaplej, ale jeste jsem chtel vice materialu
druhé demo
0:15 - tady uz to bylo jasne, mam pocit, ze ses ani nesnazil to nejak skryvat
Měj se hezky,
Barry.

-
BarryAtua - Kazatelův učeň
ak by si si vsimol tak CT su vo vchode kde som sa snazil prestrielat random pretoze som vedel ze priblizne tam su dvere..
- Timotej004
- Amatér
Kukak jsem na demo a zabijak ty jsi fakt jasnej tracking pres zdi na hlavy, kdyz se k tobe cr priblizilo tak jsi hned zacal mirit normalne aby jsi mu dal hlavu tady neni ocem fakt ze ne
LOL U HAVE SMALL PP BRO
-
lajfriiik - Amatér
Ahoj,
dal som Ti dočasný unban, kým sa vyrieši UB žiadosť.
Prajem pekný deň.
dal som Ti dočasný unban, kým sa vyrieši UB žiadosť.
Prajem pekný deň.
-
AltairGS - Profesionál
Koukám, že jsme sem nedopsali verdikt, každopádně ban byl obnoven.
Tvá možnost: chces-unban-ihned-t185980.html
Tvá možnost: chces-unban-ihned-t185980.html
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1