I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Molaryx JB#1, komik :)

Příspěvekod neelsjebuh » 15 srp 2021, 14:57

jméno: molaryx
steam id: STEAM_1:0:509325679
odkaz na profil: https://steamcommunity.com/profiles/76561198978917086

popis situace: absolutně free mute, pak se mám divit, že jich mám 4000 poslední cca měsíc jsem byl celkem v pohodě, co se týče nadávek, ale tohle je nejvíc free mute, vím že to sem dávám zbytečně, protože vy se vždycky zastanete svých komiků neboli adminů z povolání, co se k tomu dostali, i přes to že neměli :)

důkaz: http://dwandy.sdilej.eu/dema/soubory/Ja ... _v3.dem.gz
čas : 39:40 kick a následně mute za nic

S pozdravem bůh
neelsjebuh
Amatér
Amatér

[Zamítnuto] Molaryx JB#1, komik :)

od Rumcajz » 15 srp 2021, 14:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Molaryx JB#1, komik :)

Příspěvekod neelsjebuh » 15 srp 2021, 15:03

BTW to je stejný admin, co došel na server, kde se nějaký ct zablokovalo ve zbrojce a padal vám z toho celej server nebo gamesites, a řekl mu dej si ty bloky pryč :-) a hraj místo toho, aby ho rovnou kicknul nebo něco, pak se nedivte, že Vám padaj servery, když máte takovýhle adminy
neelsjebuh
Amatér
Amatér

Příspěvekod DellisSk » 15 srp 2021, 15:37

neelsjebuh píše:popis situace: absolutně free mute, pak se mám divit, že jich mám 4000 poslední cca měsíc jsem byl celkem v pohodě, co se týče nadávek, ale tohle je nejvíc free mute, vím že to sem dávám zbytečně, protože vy se vždycky zastanete svých komiků neboli adminů z povolání, co se k tomu dostali, i přes to že neměli :)
S pozdravem bůh

No neviem či ti pride normálne napísať si totálne k ničomu admin a neschopný si tam ledva 2 mesiace za toto si konkrétne dostal kick hneď na to prídeš na server a začneš mi písať že nezvládam pravdu ? A príde ti to vtipné ak sa takto správaš tak sa nečuduj že dostaneš mute a ako vidím tvoj banlist tak ti správanie nezlepšil. :lol: :lol: :lol: . A ak si myslíš že A-team je plný komikov a neschopných adminov tak verím že si najdeš čas na písanie ďalšej stiažnosti na náš komický A-TEAM . :)
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod neelsjebuh » 15 srp 2021, 16:42

Musim uznat, ze jen podle toho jak pises, tak jde videt, ze jsi hrozne nevyspele decko, co nema ani spetku rozumu, ale to nevadi, treba to casem prijde, az vyrostes.
neelsjebuh
Amatér
Amatér

Příspěvekod neelsjebuh » 15 srp 2021, 16:45

Jeste se mi libi, ze sam vis, ze jsi udelal chybu, kdyz to zvelicujes, protoze jsem napsal, ze mas prava 2 mesice a jsi k nicemu, typek ti hned na to napsal, ze si to neunesl a ani si ho neupozornil, ale mne jsi dal hned mute, skoda no ze sam vis, ze si to pokazil
neelsjebuh
Amatér
Amatér

Příspěvekod DellisSk » 15 srp 2021, 16:59

neelsjebuh píše:Jeste se mi libi, ze sam vis, ze jsi udelal chybu, kdyz to zvelicujes, protoze jsem napsal, ze mas prava 2 mesice a jsi k nicemu, typek ti hned na to napsal, ze si to neunesl a ani si ho neupozornil, ale mne jsi dal hned mute, skoda no ze sam vis, ze si to pokazil

To že to tam napísal aj niekto druhý som si nevšimol a nemyslím si že som to prehnal :). Počkaj si na vyjadrenie niekoho z vyšších :)
DellisSk
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod Heppsak » 15 srp 2021, 17:17 VIP

Ahoj,
psát někomu, že je k ničemu, úplně v pohodě není. Z vlastní zkušenosti vím, že ty zrovna jsi v provokování profesionál. Jsem rád, že si Molaryx nenechal srát na hlavu. Příště si tedy snad pohlídá i ostatní hráče v chatu, aby se k tobě nepřidávali jak ocáskové.

Protože ve své provokaci stále pokračuješ, nahodil jsem ti mute ban na 4 dny, aby sis konečně uvědomil, jak se máš na serverech chovat.

Zamítnuto
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy