• Stránka 1 z 1
VIP problém
Zdravím
koupil sem si VIP + EVIP na Dust only 1
Mám steam verzi a kód sem si na stránkách aktivoval na jméno LaoZyn
Jdu na server, napíšu /aktivator vyskočí mi hláška pišeš jako do chatu, napíšu kód a furt mi to dokola vyhazuje to psaní (píšu kód správně) zkusil sem i EVIP kód, ale úplně ten samý problém
Když se odpojím a připojím, napíšu /aktivator a vyhodí mi to hlášku, že sem napsal špatný kód (Konkrétně aktivator)
Kód ale nechcu psát, protože mám strach, že by se to poslalo do chatu a svůj kód bych tak prozradil
koupil sem si VIP + EVIP na Dust only 1
Mám steam verzi a kód sem si na stránkách aktivoval na jméno LaoZyn
Jdu na server, napíšu /aktivator vyskočí mi hláška pišeš jako do chatu, napíšu kód a furt mi to dokola vyhazuje to psaní (píšu kód správně) zkusil sem i EVIP kód, ale úplně ten samý problém
Když se odpojím a připojím, napíšu /aktivator a vyhodí mi to hlášku, že sem napsal špatný kód (Konkrétně aktivator)
Kód ale nechcu psát, protože mám strach, že by se to poslalo do chatu a svůj kód bych tak prozradil
-
SendyPlankton - Spamerův sluha
VIP problém
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: VIP problém
Ahoj, pokud napíšeš /aktivator a vyjede ti ta hláška společně s chatovacím řádkem, tak ten tvůj VIP kód tam normálně zadej. Nepošle se to do normálního chatu, tak se nemusíš bát, že by ostatní ten tvůj kód viděli. 

„Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.“ - Albert Einstein
-
Adyys - Zkušený
Re: VIP problém
Díky, funguje 

-
SendyPlankton - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1