I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyřešeno] Mimka - nadržování (ÚKH)

Příspěvekod Pawel » 21 srp 2021, 14:06

Admin: M I M K A
Jb#1
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=142844
Steam: # 121 14 "M i m k a ♋" STEAM_1:1:60047817 02:02:02 47 0 active 786432
Popis situace: Mimka Nadržuje adminovi Wurstovi, za to že adminuje, zrovna kickoval hráče, chápu to, že něco dělal, ale že dostal neúčast ? poté co jsem to napsal do chatu řekla že dostane nevýhodu, kterou mu nakonec nedala, protože se hrát slaynul aby se to neřešilo.
DEMO: Začátek mapy: 21.08.2021 12:40:04 Mapa: ba_jail_rebellion_fix, 5. kolo, ke konci kola

Dále Jenom taková zajímavost: Mimka mi kazí úmyslně hru, tohle není k potrestání, ale je vidět jaké má komplexy :) Rozdělí nás do týmu, poté vidí že v mém týmu jsou 4 VIP a druhý tým je plný zeber, tak mi tam hodí a jednu zebru pošle tam.
DEMO: Začátek dema: 21.08.2021 13:26:32 Mapa: jb_snow_gs2, 2. kolo, 11. minuta
Pawel
Amatér
Amatér

[Vyřešeno] Mimka - nadržování (ÚKH)

od Rumcajz » 21 srp 2021, 14:06

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Mimka - nadržování (ÚKH)

Příspěvekod Wurst1 » 21 srp 2021, 17:05

Zdravím,
po pár mapách od tohoto incidentu jsem tě potkal na serveru a bavili jsme se o tom. Vypadalo to, že jsi situaci pochopil a není s ní žádný problém. No tak ještě jednou...

V situaci se měla hrát atrakce "Kdo najde deagle dostane výhodu". Nicméně v moment startu jsem hledal banování do hry v admin menu, protože byl server plný lidí, kteří vyloženě chtěli bany. Padl tedy start atrakce a ostatní šli hledat deagle, zatímco já stál na místě. Mimka se mě rozhodla nezabít za neplnění atrakce, protože díky admin chatu věděla, co dělám.

Je ale nutno doříct několik věcí:
1) Při atrakcích o výhodu tohoto typu není vůbec nutné zabíjet hráče za to, že nejdou plnit atrakci. Dokonce bych řekl, že je to zbytečné a nemyslím, že by to hráči měli dělat. Přeci při atrakci o výhodu chci dát někomu výhodu a né zabíjet ostatní. To pak ztrácí smysl.
2) Mimka mi i přes to chtěla dát nevýhodu, takže i kdyby to byla normální atrakce a já neměl zdržovat, tak mi nenadržuje.
3) V poslední řadě, jak jsi sám psal, jsem se ještě před koncem atrakce slaynul. To bylo z důvodu řešení adminských věcí a nebylo vhodné abych zbytečně byl ve hře. Jak se tedy pak Mimka měla zachovat správně, aby mi nenadržovala? Měla mě snad vzkřísit a znovu řešit?

Přijde mi, že si na Mimku stěžuješ jen aby na ní byla stížnost. Však hrajte tu hru pro zábavu a nehroťte se za každou cenu... není vám 15.

Vyřešeno.
Wurst1
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: Mimka - nadržování (ÚKH)

Příspěvekod Mimka » 21 srp 2021, 17:14

1) Wurst, je to tak...Nenadržovala som mu, v A-chatu som vedela, že sa rieši bordel na serveri, kde som ja v tom momente nemohla spraviť nič, okrem slay/kick...

2) Odkedy mám práva sa napájaš tam kde som ja, aby si mi mohol písať hlúposti, rýpať do mňa a v prvom rade ma provokovať. Neviem čo tým chceš dosiahnúť, ale svoj problém si rieš v realite s ľudmi, s ktorými ho máš.. A nie cez internet byť hrdina, a niekomu nadávať. Keď som na JB bola prvý raz som, mala od teba request, nepotvrdila som ťa a kvôli tomu si sa začal správať arogantne, či čo?

3) Jailbreak je o tom sa zabaviť vo voľnom čase, hrať to čo ťa baví a nie si znepríjemňovať chvíle.

Toť vše z mojej strany.
be good
be here now
Mimka
CS:GO Admin-akademik
CS:GO Admin-akademik

Zpět na Stížnosti na Adminy