• Stránka 1 z 2 • 1, 2
[Vyřešeno] ✞ lil eSixtic ♎✞| Jailbreak #1
SID: STEAM_0:0:527631856
ODKAZ NA BAN : https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... ext=Sixtic
Situace : První co jsem podělal bylo to ,že jsem dal 1 fk za kterej jsem se omluvil a dal jsem VD. POTOM simon řekl "budete se hýbat". Ale já slyšel nebudete se hýbat. Tak jsem zabil 4 a říkal jsem si že je divný že se hejbali. Potom jsem zjistil že jsem dal MFK za kterej jsem se omluvil a chtěl jsem dát herní mód ale neměl jsem šanci .
Potom jsem dal fk za kterej jsem se nestihl omluvit(OMLOUVÁM SE), protože jsem dostal move. Tak jsem ale 2 krát do chatu napsal ať tomu člověkovi dají VD.
POTOM JSEM DOSTAL BAN ZA NESHOPNOST CT
Po fk jsem dal VD a omluvil jsem se ✅
Po neúmyslným mfk jsem se omluvil ✅
Herní mód jsem nedal protože všichni si vzali simona dříve než já ❌
BAN JSEM DOSTAL OD ALTAIRA
ODKAZ NA BAN : https://banlist.gamesites.cz/csgo/jb/in ... ext=Sixtic
Situace : První co jsem podělal bylo to ,že jsem dal 1 fk za kterej jsem se omluvil a dal jsem VD. POTOM simon řekl "budete se hýbat". Ale já slyšel nebudete se hýbat. Tak jsem zabil 4 a říkal jsem si že je divný že se hejbali. Potom jsem zjistil že jsem dal MFK za kterej jsem se omluvil a chtěl jsem dát herní mód ale neměl jsem šanci .
Potom jsem dal fk za kterej jsem se nestihl omluvit(OMLOUVÁM SE), protože jsem dostal move. Tak jsem ale 2 krát do chatu napsal ať tomu člověkovi dají VD.
POTOM JSEM DOSTAL BAN ZA NESHOPNOST CT
Po fk jsem dal VD a omluvil jsem se ✅
Po neúmyslným mfk jsem se omluvil ✅
Herní mód jsem nedal protože všichni si vzali simona dříve než já ❌
BAN JSEM DOSTAL OD ALTAIRA
-
Thesixtic - Zkušený
[Vyřešeno] ✞ lil eSixtic ♎✞| Jailbreak #1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ✞ lil eSixtic ♎✞| Jailbreak #1
Pokiaľ dáš niekoľko freekillov počas mapy a k tomu ešte aj multifreekill, tak nemáš u CT čo robiť. Nie je to prvý krát, čo rozdávaš na mape freekilly jedna radosť. Je fajn, že si sa ospravedlnil, ale ban je určite lepšia možnosť na ponaučenie, ako prehoz, po ktorom zmeníš server a bude sa diať to isté.
Demo a časy dodám do pár hodín.

-
AltairGS - Profesionál
AltairGS píše:Pokiaľ dáš niekoľko freekillov počas mapy a k tomu ešte aj multifreekill, tak nemáš u CT čo robiť. Nie je to prvý krát, čo rozdávaš na mape freekilly jedna radosť. Je fajn, že si sa ospravedlnil, ale ban je určite lepšia možnosť na ponaučenie, ako prehoz, po ktorom zmeníš server a bude sa diať to isté.Demo a časy dodám do pár hodín.
Ahoj,
"Nie je to prvý krát" Ano máš pravdu. Když už fk dám tak se omluvím a taky dám VD.
"rozdávaš na mape freekilly jedna radosť" To znamená že když před tím jsem dal fk omluvím se za to dám i VD. Tak za druhý dostanu ban?
-
Thesixtic - Zkušený
Thesixtic píše:AltairGS píše:Pokiaľ dáš niekoľko freekillov počas mapy a k tomu ešte aj multifreekill, tak nemáš u CT čo robiť. Nie je to prvý krát, čo rozdávaš na mape freekilly jedna radosť. Je fajn, že si sa ospravedlnil, ale ban je určite lepšia možnosť na ponaučenie, ako prehoz, po ktorom zmeníš server a bude sa diať to isté.Demo a časy dodám do pár hodín.
Ahoj,
"Nie je to prvý krát" Ano máš pravdu. Když už fk dám tak se omluvím a taky dám VD.
"rozdávaš na mape freekilly jedna radosť" To znamená že když před tím jsem dal fk omluvím se za to dám i VD. Tak za druhý dostanu ban?
Pokud davas hodne freekillu tak asi je to neschopnost. A je uplne jedno kolik VD rozdas zpatky.

- Bociik
- Amatér
jsi očividně neschopná opice, prvně dospěj a pak se pouštěj do debat ty koště
-
nastyy - Kolemjdoucí
nastyy píše:jsi očividně neschopná opice, prvně dospěj a pak se pouštěj do debat ty koště
lmao

-
Thesixtic - Zkušený
Seš absolutně hloupej, stačilo mi 10 minut na serveru s tebou a bylo mi zle. Vůbec se nikde nevyjadřuj ty nedospělá konino.
- NghtR
- Kolemjdoucí
NghtR píše:Seš absolutně hloupej, stačilo mi 10 minut na serveru s tebou a bylo mi zle. Vůbec se nikde nevyjadřuj ty nedospělá konino.
Ty ani nevíš kdy se píše mně a kdy mě XDDDDD
Ty se radši nevyjadřuj.

-
Thesixtic - Zkušený
Thesixtic píše:NghtR píše:Seš absolutně hloupej, stačilo mi 10 minut na serveru s tebou a bylo mi zle. Vůbec se nikde nevyjadřuj ty nedospělá konino.
Ty ani nevíš kdy se píše mně a kdy mě XDDDDD
Ty se radši nevyjadřuj.
ono se totiž ve větě Vyhul mě píše mně že ty tupej čtrnactiletej kide co nevystudoval ani zakladku.

- NghtR
- Kolemjdoucí
Legit bych ti prokopnul držku za to jak se chováš, všechno myšleno samozřejmě v robloxu, aby na mě kluci z A-Tymu nebyli zlý. Imagine škemrat o unban po tom co dáš MFK xdddd.
- NghtR
- Kolemjdoucí
NghtR píše:Legit bych ti prokopnul držku za to jak se chováš, všechno myšleno samozřejmě v robloxu, aby na mě kluci z A-Tymu nebyli zlý. Imagine škemrat o unban po tom co dáš MFK xdddd.
jak se chovam? dobre jak myslis

-
Thesixtic - Zkušený
Thesixtic píše:NghtR píše:Legit bych ti prokopnul držku za to jak se chováš, všechno myšleno samozřejmě v robloxu, aby na mě kluci z A-Tymu nebyli zlý. Imagine škemrat o unban po tom co dáš MFK xdddd.
Hele, ty chces bejt admin ale nadavas do PM, to se prece nedela.
- Bociik
- Amatér
Bociik píše:Thesixtic píše:NghtR píše:Legit bych ti prokopnul držku za to jak se chováš, všechno myšleno samozřejmě v robloxu, aby na mě kluci z A-Tymu nebyli zlý. Imagine škemrat o unban po tom co dáš MFK xdddd.
lepsi do PM nez na server
-
Thesixtic - Zkušený
Thesixtic píše:Bociik píše:Thesixtic píše:NghtR píše:Legit bych ti prokopnul držku za to jak se chováš, všechno myšleno samozřejmě v robloxu, aby na mě kluci z A-Tymu nebyli zlý. Imagine škemrat o unban po tom co dáš MFK xdddd.
lepsi do PM nez na server
Administrátor herního portálu Gamesites.cz by nemel použít žádné vulgární slovo. Dekujeme
- Bociik
- Amatér
• Stránka 1 z 2 • 1, 2