• Stránka 1 z 1
[V] Czech guy singing sovet songs / random ban
Zdravím,
Dostal jsem ban za obcházení banu, ač jsem nikdy žádný ban za těch 6 let jb (i think) na gamesites nedostal.
Vaše SID: STEAM_1:1:126984897
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... :126984897
Popište co se stalo: jsem si teď chtěl po týdnu zahrát awp servery a po připojení mě to kicknulo s hláškou, že mám ban za obcházení banu. Důvod je asi takový, že jsem teď byl 7 týdnů na táborech 4camps jako vedoucí a na gamesites jsem hrál. Zřejmě nějaké dítě dostalo na té stejné veřejné ip adrese (neboť se to děje na škole) ban a tak mě to zabanovalo taky, neboť to zřejmě bralo jako to obcházení banu. Idk, prosím o prošetření a případnou odpověď, děkuji.
Dostal jsem ban za obcházení banu, ač jsem nikdy žádný ban za těch 6 let jb (i think) na gamesites nedostal.
Vaše SID: STEAM_1:1:126984897
Odkaz banu z banlistu: https://banlist.gamesites.cz/csgo/aim/i ... :126984897
Popište co se stalo: jsem si teď chtěl po týdnu zahrát awp servery a po připojení mě to kicknulo s hláškou, že mám ban za obcházení banu. Důvod je asi takový, že jsem teď byl 7 týdnů na táborech 4camps jako vedoucí a na gamesites jsem hrál. Zřejmě nějaké dítě dostalo na té stejné veřejné ip adrese (neboť se to děje na škole) ban a tak mě to zabanovalo taky, neboť to zřejmě bralo jako to obcházení banu. Idk, prosím o prošetření a případnou odpověď, děkuji.
Czech guy singing soviet songs
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
Ten nejobávanější zpěvák na celém jailbreaku...
-
ladvorak - Amatér
[V] Czech guy singing sovet songs / random ban
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Czech guy singing sovet songs / random ban
Čau,
vzhledem k tomu, že to je tedy veřejná IP, tak předpokládám, že se z ní již napojovat nebudeš, budiž ti to takovým poučením, že připojovat se ze školy není nejlepší
Každopádně ban jsem ti smazal, kdyby něco, ozvi se sem.
vzhledem k tomu, že to je tedy veřejná IP, tak předpokládám, že se z ní již napojovat nebudeš, budiž ti to takovým poučením, že připojovat se ze školy není nejlepší

Každopádně ban jsem ti smazal, kdyby něco, ozvi se sem.
187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1