Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] Dust only #2 permaban(wh) - žádost o unban

Příspěvekod aimtvojasmrt » 27 srp 2021, 14:03

Ahoj, před chvilkou jsem dostal permaban za wallhack. Od admina "piri". Chtěl bych požádat o demo, moc dobře vím jak jsem hrál. A pokuď vím, tak Wallhack na Gamesitesu nefunguje, kamarádovi zkušenosti :) Hraju Nonsteam protože 1.6tku nemám na Steamu :) Nepotřebuju kupovat.. :) Steam dám (mám dva) Pokuď adminovi, vadí můj playstyle jak hraju že z tohodletoho uvažuje že mám wh .. Csko nehraju, a nehrál jsem dlouho. S CS:GO jsem skončil, přesunul jsem se znovu na 1.6tku, ale vidím že admini jsou zmatený.. na cs:go mám přes 5500 hodin :) ale myslím si že o hodinách není řeč, jen nevím jak vám něco potvrdit :? :D

CS:GO hodiny - http://leteckaposta.cz/791007476

Můj steam : https://steamcommunity.com/profiles/76561198356682467
, druhý nedávám :) pokuď admin bude chtít tak klidně.. díky za pochopení.

- Zabanovaný nickname: AIM TVOJA SMRT SHOX
Odkaz banu z banlistu: https://www.gamesites.cz/server/567-dust2-only-3
- Zabanované ID: VALVE_0:0:211526932

Díky, admine piri :)
s pozdravem SHOX
s pozdravem AIM TVOJA SMRT SHOX
aimtvojasmrt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Dust only #2 permaban(wh) - žádost o unban

od Rumcajz » 27 srp 2021, 14:03

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Dust only #2 permaban(wh) - žádost o unban

Příspěvekod piri » 27 srp 2021, 19:27

https://uloz.to/tamhle/GTk2l80255FD#!ZJ ... MUEwVmMt==

shoxie - 164:58, 166:00, 168:40-169:40
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Příspěvekod aimtvojasmrt » 27 srp 2021, 21:20

[list=][/list]
piri píše:https://uloz.to/tamhle/GTk2l80255FD#!ZJMyAwR2AQR3BGquLJWyBQuxZGt4MxETAGIYDaSJDJMUEwVmMt==

shoxie - 164:58, 166:00, 168:40-169:40

Ahoj piri, jaký si měl dnes den? :? Tak jediný co jsem teda posoudil, je to 20ti sekundový video.

To peekovani B tunelu bylo hodně obvious, a pak jsem si peeknul roh více, je to tam vidět že peekuju pořád na stejné místo, a potom více vylezu.. ale jinak určitě nic. Pak v katech kde předtím byl pořád stejný hráč, a chodil do katů, vždy si checkuju katy, a to že jsem si vyskočil a bál jsem se jít přímo po schodech je jenom náhoda :!: Po vyskočení, je vidět že jsem hnedka viděl spodek těla, a zabil jsem ho hned po dopadu. Všude je vidět že si vše peekuju, po zabití jsem si stejně checknul katy za bednou a za rohem, protože mi bylo jasné že tam někdo zase bude, ale nebyl!

Pak jsem přes katy, šel na ct, rozmyslel jsem si to, protože všichni nepřátelé byli na longu nebo na A-situ podle infa :) tak jsem z mid dvěří hodil smoke na ct, aby nepřátelé nemohli jít jednoduše na B přes smoke :) A kluk co měl AWP který zabil mého teamatta z B, mi bylo jasné že bude pushovat ct, aby mohl zabít někoho na longu, protože naši v tu dobu co jsem házel smoke, měli už dobitej long a site, a tím pádem byl long a A site, už náš, a protivník s AWP šel z B dveří pushnout hned CT, a bylo mi to jasný že půjde tak jsem si počkal, na demu to je moc dobře vidět, ještě se jednou podívej :)

Plus vyjádření k prvnímu demu, co má 20minut. Pouze k části *164:58*.
Na demu je slyšet že AWP zabití mého teamatta bylo někde daleko, což znamená že jsem si peeknul bedny na které se dá vylézt nebo se za ně schovat, potom A site kde se dá pokládat bomba, a když jsem zjistil že nikdo není ani za bednama tak jsem si peeknul A site window, kde byl AWP. A pouze crouchpeek a hlava, potom jsi ty admine piri, hodil granát a já viděl trajektorii tak jsem crouchpeeknul i tebe ze dveří, poté ses hned přesunul do spectatu, protože ti bylo jasné že takové peekování není možné na 1.6tce ?? :lol:

Tímhle jsem se vyjádřil k demu, podobné peekovaní mám na videiích i na Steamu ve hře CS:GO
VIZ. VIDEO - Peek z longu (cbblcsgo)

Crouchpeek ladder (traincsgo)

Samozřejmě že CS:GO s 1.6tkou nemá nic společného, jen chci ukázat že takový styl hraní, mám na CS:GO přes 5-6 let, také mám 5,560 hodin (5,560 hodin celkem naposledy hráno 15. čvc.), tak snad jen chci ukázat, že bych nepodváděl ve hře 1.6 kde jsou o hodně horší hráči než jsou ve hře Counter:Strike Global Offensive, kdybych cheatoval na GO dostal bych ban hned.. za těch 5let .. :lol:

Děkuji , že jsem se mohl vyjádřit. Také bych chtěl pomoci s koupí VIP, pokuď by mi byl přidělen unban :roll:

Ano piri, některé momenty jsou opravdu obvious, že jsi mi tu permu dát musel.. Rozumím ti, promiň za komplikace. Mějte se, a díky za odpoveď :)
aimtvojasmrt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ReXy » 27 srp 2021, 21:26 VIP

Demo v CHH sekci. Vyčkej na verdikt a zdrž se spamu. Dík. :)
Mužeš mít buď výsledky nebo výmluvy. Nemůžeš mít obojí.
Love what you do, do what you love.
ReXy
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod aimtvojasmrt » 27 srp 2021, 21:29

ReXy píše:Demo v CHH sekci. Vyčkej na verdikt a zdrž se spamu. Dík. :)

Doufam, ze neprehlidnete moje vyjadreni, diky :) Měj se
aimtvojasmrt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [V řešení] Dust only #2 permaban(wh) - žádost o unban

Příspěvekod Summertime » 28 srp 2021, 17:33 VIP

https://www.youtube.com/watch?v=UDE08oljtHY

kukni moj obrazok nalavo a potom toto -> https://prnt.sc/26xs59v :( :(
Summertime
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Re: [Vyriešené] Dust only #2 permaban(wh) - žádost o unban

Příspěvekod aimtvojasmrt » 29 srp 2021, 11:58

Dement.. nic vic :D Vyjebanci i na GS, nevim kde jde vzali wallhack. Chtel bych videt kdo umí peekovat z A-teamu jako já, a udržet spray. Prosím pošlete mi nějaký videa, jak umíte crouchpeekovat tak jako já. Když jste posoudili WH :) :) na Gamesitesu kamaradovi nejde wallhack, muzu klidne wh stahnout a poslat demo ze hraci nejsou videt na vasem serveru. Vy vyhuleni palice :D
aimtvojasmrt
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Vyriešené] Dust only #2 permaban(wh) - žádost o unban

Příspěvekod Seweee » 29 srp 2021, 12:06

Kdyby sis slušně požádal, tak by se na to ještě možná někdo další kouknul. Takhle nikoho Tvé řeči nezajímají ;) Buď si kup UB, nebo si jdi peekovat na GO :)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Unban Žádost