• Stránka 1 z 1
Entegre grafikler
Merhaba, bir Acer Aspire Nitro 5 Notebook An515-54-574q var. Ancak, anlamadığım bir şey var. Bir GTX1650 grafik kartına sahip, ancak işlemcinin entegre grafiklerini de kullandığını gördüm. Minecraft bir örnektir.
OptiFine ile bile berbat grafiklere ve düşük performansa sahibim. Oyun, özel tahta yerine entegre tahtayı kullanıyor.

Performansı artıran ve gölgelendiriciler ekleyen OptiFine kullanmayı denedim. Ama çalışmadı. Birçok hata olur.

Kullandığım Shader Paketi şudur: https://minecraftshader.com/bsl-shaders/
Bana yardımcı olabilir misiniz?
OptiFine ile bile berbat grafiklere ve düşük performansa sahibim. Oyun, özel tahta yerine entegre tahtayı kullanıyor.

Performansı artıran ve gölgelendiriciler ekleyen OptiFine kullanmayı denedim. Ama çalışmadı. Birçok hata olur.

Kullandığım Shader Paketi şudur: https://minecraftshader.com/bsl-shaders/
Bana yardımcı olabilir misiniz?
-
Tiensia - Kolemjdoucí
Entegre grafikler
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Entegre grafikler
https://www.youtube.com/watch?v=CHX7qms ... eBreakdown
-Xmx2G: Bu "2G", 2G RAM'inizi temsil eder: sadece bilgisayarınıza bağlı olarak 7G veya daha fazlasına değiştirin
-Xmx2G: Bu "2G", 2G RAM'inizi temsil eder: sadece bilgisayarınıza bağlı olarak 7G veya daha fazlasına değiştirin
Pravidlá sú len barličky pre hlupákov ktorí sa nevedia rozhodovať sami
-
G3n3r3l - Pokročilý
Merhaba. Bunun nedeni, minecraft'ın entegre GPU'nuzu (Intel) kullanmasıdır, bunu sağ tarafta görebilirsiniz. Minecraft için GPU'yu GTX1650'nize değiştirmek için NVIDIA paneline gitmeniz gerekir.

Açtıktan sonra 3D ayarlarına gitmeniz ve ardından yeşil daire içindeki butona tıklamanız gerekiyor.

Ardından, menüyü açmak için bu düğmeye tıklamanız gerekir.

Ardından, menüde Minecraft işleminizi bulmanız ve yeşil daire içindeki düğmeye tıklamanız gerekir.
Minecraft'ı bulduysanız ve onayladıysanız, NVIDIA GPU'yu seçmeniz ve yeşil daire içindeki düğme ile onaylamanız gerekir.

Ondan sonra çalışması gerekir, yoksa yanlış bir şey yaptın

Açtıktan sonra 3D ayarlarına gitmeniz ve ardından yeşil daire içindeki butona tıklamanız gerekiyor.

Ardından, menüyü açmak için bu düğmeye tıklamanız gerekir.

Ardından, menüde Minecraft işleminizi bulmanız ve yeşil daire içindeki düğmeye tıklamanız gerekir.

Minecraft'ı bulduysanız ve onayladıysanız, NVIDIA GPU'yu seçmeniz ve yeşil daire içindeki düğme ile onaylamanız gerekir.

Ondan sonra çalışması gerekir, yoksa yanlış bir şey yaptın

Můj Steam Profil
- Hodnota: 573€ (105€ se slevami)
- Vlastněno her: 74
- Hráno her: 49 (66%)
- Odehrané hodiny ke dni 6. dubna: 2,391.4h
-
kurfy - Zkušený
Merhaba kurf ne yazmış o zaman işinize yarayacaktır. Daha iyi bir şey düşünemiyorum + bunu resimlerle yaptı, bu yüzden daha iyi.

Ex CSGO admin
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
Se Sappim chlastam doteď u jeho babiny na zahradě
Sobectví, strach a snaha ovládat druhého zničí skoro každý vztah. Štědrost, svoboda a láska udělají z každého vztahu tu nejkrásnější romanci. — Don Miguel Ruiz
A život jde dál..
-
Wawle - Kazatelův učeň
тоже спасибо, у меня тоже была такая же проблема, но у меня не хватило смелости ее обсудить
No brain, just pain.Akademik | 24.2. 2021 - 12.6.2021 15:14 ("Co říkáš na to že bych ti přidal 6 bodů?")
-
technyk - CS:GO Developer
Molo, ndiyayithanda iParka, uyindoda kwaye ndiyawuxabisa umsebenzi wakhe 

vsichni jste nuly
-
DeepGS - Zkušený
Ngikhohliwe nokungeza ukuthi lesi sihloko singisize kakhulu, ngiyabonga 

vsichni jste nuly
-
DeepGS - Zkušený
Merhaba, oldukça benzer bir problemim vardı. Artık her şeyi nasıl çözeceğimi biliyorum. Üst kattaki beyefendiye yardım eden herkese teşekkürler. Sen de bana yardım ettin. Tekrar teşekkürler ve iyi günler.
-
KiziaR - Profesionál
Mahalo no kēia kamaʻilio ʻana, ua lawe nui wau
-
Lacht4n3k - Amatér
Merhaba, bu sistem 32 ile ilgili bir sorun, acilen düzeltilmesi gerekiyor. Ekteki resimde daha fazlasını bulacaksınız.

Rica ederim, Dogo

Rica ederim, Dogo

-
DogoSlav - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1