Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] hypeX / JailBreak

Příspěvekod hypeX54 » 18 srp 2021, 00:00 VIP

Nick na serveru: hypeX
SID: STEAM_0:1:568151779
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: o týždeň 16
Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_186497 ... yer=165661
Bany, které jsem dostal: Na stránke Sourceban pri svojom SID som nenašiel žiadny herný/ct mute ban, ale keď sa napojím na server tak mi admin povedal že mám jeden.
1. Tento ban som musel dostať keď som začínal s JailBreakom, pretože od kedy mám meno hypeX tak som do chatu nenapísal žiadnu nadávku a nedostal som žiadny ban. No aj tak sa ospravedlňujem za moju chybu.
Něco o mně: Volám sa Filip za chvíľu mi je 16. Bývam v Košiciach. Začiatkom nového roka budem chodiť do tretieho ročníka strednej školy. Väčšinu svojho voľného času trávim na počítači a zlepšujem sa v hrách. Keď si dám nejaký cieľ tak robím všetko pre to aby som ho dosiahol. Okrem toho vo voľnom čase chodím s otcom na ryby a užívam si život.
Proč právě já: Na Jailbreaku som strávil už dosť času, som si istý že za posledné 2 mesiace som jeden z hráčov s najväčšou aktivitou na servery. Hráčom na servery často pomáham, vysvetľujem im pravidla a chovám sa slušne preto si ma často hráči mýlia s adminom.
Zkušenosti s CS:GO: S CSkom som vyrastal, Hrajem ho už od mojich 10 rokov. Na CS:GO už mám cez 7000-8000 hodín a stále aj keď hrajem kompetitívne inú hru tak sa k nemu po čase vrátim. Môj rank je Global Elite/ 10 lvl Faceit.
Případné poznámky: Dúfam že to že ešte nemám 16 nebude vadiť, Počítam s tým že dokým prejdem celým procesom tak už mi bude 16.
hypeX54
Amatér
Amatér

[Přijat] hypeX / JailBreak

od Rumcajz » 18 srp 2021, 00:00

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: hypeX / JailBreak

Příspěvekod Heppsak » 24 srp 2021, 19:15 VIP

Admini mi můžou psát reference.
gotta make it outta here, make it out alive
Heppsak
CS:GO HLSA

Re: [Reference] hypeX / JailBreak

Příspěvekod Heppsak » 28 srp 2021, 11:15 VIP

Ahoj,
přišlo spoustu kladných referencí, akorát je tu jeden háček. Většina adminů tě snad nikdy neviděla u CT, což není úplně dobrý.
Přidej si mě proto na steamu, abychom se někdy domluvili a zašli spolu na server, abych viděl, jak jsi na tom.
Heppsak

Re: [Reference] hypeX / JailBreak

Příspěvekod Heppsak » 31 srp 2021, 13:40 VIP

Přijat, vítej.
Heppsak

Zpět na Nábory Adminů