• Stránka 1 z 1
[V] JAILBREAKKK MARI AROGANTNY ADMIN NESCHOPNY
Čus po dlhšej dobe som zavítala na JB1
prve čo vidim dipkarik u CT ktory mi dal fk a ešte sa aj vyhovaral že to je ct zona
bolo hvd na mape rats 
Videl to aj hráč spank
Dalsie kolo som si opytala mik a FARBOSLEPY MARI TOTALNE ASI MIMO ADMIN CO UZ DAVNO MAL BYT ZRUSENY mi nechcel dat to vdčko povedala som všetko čo sa stalo hráč spank to všetko potvrdil (mari o dalsie asi 3 kola vyskusal ctčko ktore mi dalo ked bolo hvd fk ) jasne že mik nemalo
vd som nedostala miesto toho som sa snažila slušne vyriešit moj fk
detaily banu
Nickname Katijka
Herni ID STEAM_0:0:121115876
SteamCommunity ID 76561198202497480
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 01.09.2021 - 15:52:20
Délka banu 10 Minut (10 Minut)
Vyprší dne 01.09.2021 - 16:02:20 (9 Minut zbývá)
Zabanovaný od iram
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
tak som dostala aj banik
aby nebolo malo mali by ste prehodnotit posobenie tohto admina na gamesites lebo si rieši veci len čo sa mu zachcu dik
ked bude hltv dodam
ešte dodam že spank kedže to videl mi chcel nahlasit vd
ale mari povedal že je to slovo proti slovu
:):):):)
prve čo vidim dipkarik u CT ktory mi dal fk a ešte sa aj vyhovaral že to je ct zona

Videl to aj hráč spank

Dalsie kolo som si opytala mik a FARBOSLEPY MARI TOTALNE ASI MIMO ADMIN CO UZ DAVNO MAL BYT ZRUSENY mi nechcel dat to vdčko povedala som všetko čo sa stalo hráč spank to všetko potvrdil (mari o dalsie asi 3 kola vyskusal ctčko ktore mi dalo ked bolo hvd fk ) jasne že mik nemalo

detaily banu
Nickname Katijka
Herni ID STEAM_0:0:121115876
SteamCommunity ID 76561198202497480
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 01.09.2021 - 15:52:20
Délka banu 10 Minut (10 Minut)
Vyprší dne 01.09.2021 - 16:02:20 (9 Minut zbývá)
Zabanovaný od iram
SteamID Admina skryté
Zabanovaný na Gamesites.cz ^JailBreak #1
tak som dostala aj banik

ked bude hltv dodam
ešte dodam že spank kedže to videl mi chcel nahlasit vd

-
Katijkaa - Drbna
[V] JAILBREAKKK MARI AROGANTNY ADMIN NESCHOPNY
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JAILBREAKKK MARI AROGANTNY ADMIN NESCHOPNY
Přesně tak Katijko, hráč tě zabil, ale nikdo z adminů to neviděl. Hráč co tě zabil tvrdil, že jsi byla na CT zóně. Ty jsi tvrdila opak. Tím pádem se to nedalo vyřešit jinak než tím, že daného hráče nahlásíš do PP, kde dostane trest, nebo že ho zabanuju po nahrání hltv.
jailbreak-servery-f814.html
Mimochodem, to že je DIP jsem kontroloval. Jeho informace mi však nedali stoprocentní jistotu na řešení jako DIP hráče. Musíš se spokojit s tím, že dostal přehoz za mikrofon.
Příště si odpusť urážky v chatu.
jailbreak-servery-f814.html
Mimochodem, to že je DIP jsem kontroloval. Jeho informace mi však nedali stoprocentní jistotu na řešení jako DIP hráče. Musíš se spokojit s tím, že dostal přehoz za mikrofon.
Příště si odpusť urážky v chatu.

Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
Sry, že se sem vyjadřuju.
Ale tak jestli byl spank u T tak je to k ničemu.
Jestli byl spank u ct a viděl to, tak by měla dostat VD, ne? Když za něj je to fk.
Vždycky to bylo tak ne, že když to vidělo nějaké ct tak se dávalo VD na jeho zodpovědnost.
A pokud by to fk nebyl a to CT, které to vidělo díky němu má VD, tak by měl pak kdyžtak dostat ban za Free vd?
Ale tak jestli byl spank u T tak je to k ničemu.
Jestli byl spank u ct a viděl to, tak by měla dostat VD, ne? Když za něj je to fk.
Vždycky to bylo tak ne, že když to vidělo nějaké ct tak se dávalo VD na jeho zodpovědnost.
A pokud by to fk nebyl a to CT, které to vidělo díky němu má VD, tak by měl pak kdyžtak dostat ban za Free vd?
- ingbeda
- Amatér
Ne Béďo, pokud jedno CT řekne, že to viděl, ale druhé CT řekne opak, tak ho nebudeme banovat a ani se nebude dávat VD, které může být free. Nemluvě o tom, že spank je také často recidivista.
Jediná možnost jak toto vyřešit byl výslech CT, což bylo malé dítě, které řeklo, že byla na CT zóně. HLTV nebylo napojené a tím pádem musí katijka doložit demo do PP sekce, kde to zkontrolují kontroloři.
Jediná možnost jak toto vyřešit byl výslech CT, což bylo malé dítě, které řeklo, že byla na CT zóně. HLTV nebylo napojené a tím pádem musí katijka doložit demo do PP sekce, kde to zkontrolují kontroloři.
Dovaogēdys! Āeksia ossēnātās, menti ossēnātās, qilōni pilos lue vale tolvie ossēnātās, yn riñe dōre ōdrikātās. Urnet luo buzdaro tolvio belma pryjātās!
JB + ALL admin
JB AA
JB + ALL admin
JB AA
-
Poland - Spamer
https://www.uschovna.cz/zasilka/PJT7IPZ ... XEYK8CTDGZ
2:12 cca nech sa pači dufam že admin za neriešenie situacie už bude niest nasledky kedže na serveroch je to s nim na nevydržanie ta jeho arogancia ako sa povyšuje nad ostatnými že on je "niečo" (nič) dakujem
dokladam ešte aj screen https://ctrlv.cz/fKJt
2:12 cca nech sa pači dufam že admin za neriešenie situacie už bude niest nasledky kedže na serveroch je to s nim na nevydržanie ta jeho arogancia ako sa povyšuje nad ostatnými že on je "niečo" (nič) dakujem

dokladam ešte aj screen https://ctrlv.cz/fKJt
-
Katijkaa - Drbna
Moc nechápu za co by měl být admin potrestán, toto je naprosto normální postup když je to slovo proti slovu, není to o tom, že si to zrovna ty, tak vd nedostaneš, vtomto případě je jediná možnost hráče nahlásit do PP a doufat že bude potrestán tam.
Hráče nahlaš do PP a admini mu dají ban, stížnost neoprávněná.
Hráče nahlaš do PP a admini mu dají ban, stížnost neoprávněná.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
Re: [V]JAILBREAKKK MARI AROGANTNY ADMIN NESCHOPNY
načo ho mam nahlasovat do pp ked som ho nahlasila tu ??? ved demo tu je screen je aj vyčasovane je
-
Katijkaa - Drbna
• Stránka 1 z 1