• Stránka 1 z 1
please help me daddy xd
čus, rád by jsem se optal na tohle:
no přes nos mi někdo ovládl notas a odhlásilo mě to ze steamu takže asi hacky crackry
no.. to je od veci, ja nevim heslo a ani píču dalšího co tam ma byt, cize jsem se nejak zazracne prihlasil na svuj UCET GHOST pres jiny svuj ucet, anoano, mam vic steam uctu hahaha xd no... akorat ja ted zkousím davat vipčka na to + zadavat ty kody a nefunguje to cize nekdo pomoct ?? nechcel by jsem vyhodit asi litr za vipčka xdd
no přes nos mi někdo ovládl notas a odhlásilo mě to ze steamu takže asi hacky crackry
no.. to je od veci, ja nevim heslo a ani píču dalšího co tam ma byt, cize jsem se nejak zazracne prihlasil na svuj UCET GHOST pres jiny svuj ucet, anoano, mam vic steam uctu hahaha xd no... akorat ja ted zkousím davat vipčka na to + zadavat ty kody a nefunguje to cize nekdo pomoct ?? nechcel by jsem vyhodit asi litr za vipčka xdd
- nikiniki
- Amatér
please help me daddy xd
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: please help me daddy xd
Ahoj, VIP výhody, které jednou aktivuješ na Steam, už na druhý účet přetáhnout nejdou.
Aby ti ty výhody fungovaly, budeš se muset přihlásit na Steam, na kterém jsi provedl aktivaci.
Aby ti ty výhody fungovaly, budeš se muset přihlásit na Steam, na kterém jsi provedl aktivaci.
„Pouze dvě věci jsou nekonečné. Vesmír a lidská hloupost. U té první si tím však nejsem tak jist.“ - Albert Einstein
-
Adyys - Zkušený
Re: please help me daddy xd
Adyys píše:Ahoj, VIP výhody, které jednou aktivuješ na Steam, už na druhý účet přetáhnout nejdou.
do háje....

- nikiniki
- Amatér
• Stránka 1 z 1