I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[V]čau čau

Příspěvekod nikiniki » 19 zář 2021, 13:11

Ahoj,
rád by jsem věděl nebo se spíše zeptal na tohle:

Dostal jsem ban od admina Seafleader, za to, že jsem blokoval jiného hráče, což asi nepopírám, jelikož tu máte HLTV Dema, ale rád by jsem věděl, proč si admin nevšimne toho, že ten hráč, co mi psal, aby jsem ho neblokoval tak on blokoval všechny? Hráči si na to stěžovali v chatu, viz HLTV,

Podle mě moc nezabere, když ho nebudu Já blokovat a on to stejně bude dělat.

Nepřipadne to tomu adminovi blbé, že já dostanu ban a ten druhý ne?
Děkuji za odpověd.

=========== GAMESITES.CZ VYPIS BANU ===========
[=] Dostal jsi trest od admina: Seafleader
[=] Na serveru: Gamesites.cz ^Public Server #1
[=] Doba trvani trestu: 30 minut
[=] Duvod trestu: Pravidla [Blokovanie hraa]
[=] Zabanovany nickname: 98 to Infinity
[=] Zabanovane ID: STEAM_0:1:618751870
[=] Zabanovana IP: 31.30.172.35
[=] Pro unban jdete na: http://www.gamesites.cz/unban
=========================================
nikiniki
Amatér
Amatér

[V]čau čau

od Rumcajz » 19 zář 2021, 13:11

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: čau čau

Příspěvekod Slugga2x » 19 zář 2021, 13:43 VIP

Ahoj jasne dal som tebe ban kvôli tomu, že, keď som došiel na server Patrik patulda začal hrať už normálne podľa pravidiel, síce ty si ho stále blokoval, Mal si mi napísať normál, že to začal on, lenže, keď som spectoval tak nikto neblokoval iba ty takže ban si dostal právom, stále som na server skoro už 2hodiny hraje normálne čisté, takže načo tu dávaš sťažnosť keďže sám vieš, že si blokoval, Nemal si vôbec blokovať, keď si ma videl na server mal si mi iba napísať, že Patrik patulda kazí hru,
Nechajte ma dýchať, mám to pod kontrolou,hľadám boha, ďaleko od kostolov.Ja viem žiť, ale nie od profesorov.
Nemáte už kľúč od mojich procesorov.
Slugga2x
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod nikiniki » 19 zář 2021, 13:50

Slugga2x píše:Ahoj jasne dal som tebe ban kvôli tomu, že, keď som došiel na server Patrik patulda začal hrať už normálne podľa pravidiel, síce ty si ho stále blokoval, Mal si mi napísať normál, že to začal on, lenže, keď som spectoval tak nikto neblokoval iba ty takže ban si dostal právom, stále som na server skoro už 2hodiny hraje normálne čisté, takže načo tu dávaš sťažnosť keďže sám vieš, že si blokoval, Nemal si vôbec blokovať, keď si ma videl na server mal si mi iba napísať, že Patrik patulda kazí hru,

Já nevěděl, že jsi na serveru.. Já to tam psal.. i ostatní hráči psali do chatu, že blokuje.. jakoby je to na demu, že jo...

Já jen prostě těch 30 minut jsem mohl hrát, místo toho mám další ban (už zřejmě ne..) kvůli blbosti.

Jakoby asi to nebudu dohledávat na demu, ale dávej si na toto pozor (neber to, že ti vyhrožuji.. :-DD). Díky.
nikiniki
Amatér
Amatér

Příspěvekod Slugga2x » 19 zář 2021, 13:56 VIP

Síce ta chápem, lenže Patrik vie, keď dôjde admin na server hneď hraje ako ma, Nabudúce si dávaj tiež pozor nato, keď hráč kazí hru ty mu to nemusíš vracať,
Nechajte ma dýchať, mám to pod kontrolou,hľadám boha, ďaleko od kostolov.Ja viem žiť, ale nie od profesorov.
Nemáte už kľúč od mojich procesorov.
Slugga2x
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod nikiniki » 19 zář 2021, 14:11

Slugga2x píše:Síce ta chápem, lenže Patrik vie, keď dôjde admin na server hneď hraje ako ma, Nabudúce si dávaj tiež pozor nato, keď hráč kazí hru ty mu to nemusíš vracať,

Jasně. Dělám na něj příspěvek v Nahlášení, takže v pohodě:).

Vyřešeno.

Díky za vyjádření.
nikiniki
Amatér
Amatér

Příspěvekod Seweee » 19 zář 2021, 16:04

Rozumně vyřešeno na obou stranách ;)
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Zpět na Stížnosti na Adminy